Märkeströja 300 kr

Måndag i Cheap Monday-tröja. Fy fan vad jag gillar den. Måste ha med deras läckra visning plus Ann-Sofie Backs ande att göra. Bara: jag vill ha märkeströja igen. Gillar i och för sig Acnes spegelvända varianter också (men de sitter inte så bra). Kanske aldrig slutat gilla märkeströjor när jag tänker efter. Ni fattar vad jag menar med märkeströjor va? Ja det gör ni. Hur som helst. Annars håller jag med Agnes om att det känns som att Ann-Sofie Back rört om i Weekdays kollektion också, där kryllar ASB-referenserna just nu. Som i en viss asymmetrisk kjol. Hon behöver kanske bara gå genom rummet så bara: oj härma lite. Hä. Hon kanske kan ta ett varv på Gina Tricot designavdelning också? Med hunden gärna. Det blir bra inspo för höstens kollektion, eller jag menar den för vecka 45. Ok nu dillar jag så mycket att jag måste ta en runda på Gärdet för att rensa huvudet.

Lisa
 1. hedda writes

  vad och var menar du med vecka 45? kanske är jag trög.

 2. Paula writes

  haha jag undrar också :P

 3. tanaz writes

  may I ask where your skirt is from?

 4. Lisa C writes

  Hedda, Paula: Gina släpper ju plagg typ varje vecka, no?
  Tanaz: Weekday.

 5. Ida writes

  Cheap Monday-tröjan är fin, men jag har acnes spegelvända och älskar den, tycker den sitter perfekt! :)

 6. ANN-SOFIE BACK – Columbine Smille - FRESHNET.se writes

  [...] på synliga loggor, i sann 90-talsanda, som collegetröjan från Cheap mondays höst (som både Lisa och Marcella har investerat i) och här på väskan hos Ann-Sofie Back, inprintat i läder. Även [...]

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion