Dag fem | Köpenhamn | Stine Goya

Jag missade ju Stine Goya igår. Många var besvikna. Titta själva på Köpenhamns modeveckans ganska så snabba www. (Det finns en grym app också!)

Lisa
  1. Best of CPHFW - Hotspot | Rodeo Magazine writes

    [...] Den här säsongen kändes det dock otroligt ojämnt. Vissa fantastiska looks, vissa katastrofala. Tydligen var det inte bara jag som var besviken. Bästa visningen den här säsongen går nog till Verinica B Vallenes. Kollektionen höll ihop [...]

  2. Gozzip.se - Allt om Kändisar, Blogg och Mode Best of CPHFW | writes

    [...] Den här säsongen kändes det dock otroligt ojämnt. Vissa fantastiska looks, vissa katastrofala. Tydligen var det inte bara jag som var besviken. Bästa visningen den här säsongen går nog till Verinica B Vallenes. Kollektionen höll ihop [...]

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion