“undvik kronologisk ordning” ÄSCH

Helgen var så här: åkte opp till nån svit på åttonde på Grand och kollade på Sisters höstkollektion, stylad av Naomi Itkes (1). På balkongen (2) var jag tvungen att smygfota en alkiz mot rosten för att hon var ungefär den finaste jag sett (3). Sen bar det av till Galleri Kleerup för att bläddra i nya Contributor som var WOW (4). Jag s.a.s. BJÖD ut på mig själv med trasig Ann D-sko som omöjliggjorde att ta steg (5, 6). Retirerade på lånad herrcykel (detta påhitt men det var det eller barfota eller Linas lackskor i storlek 37) till Riche och gaggade + drack världens godaste bärs (7). Dagen därpå bara fortsatte jag dricka denna bärs på Festen på Gärdet, EXAKT som man gjorde 1970 (…). Vi hade med oss korven karlsson (8) och jordgubbar och Columbine blev lycklig av en kokostopp (9, 10, 11). Sen blev det kväll och jag firade två favoriter (12) som hade födelsedagsfest (13) på samma gräsmatta. SKUMPA TILL SKUMPAN (14) etc!! Nästa dag roffade jag åt mig en vattenkanna gjord av bildäck (15) och träffade mamma och co på Moderna och glodde på Klara Lidén-utställningen (16) Sen spelade jag skivor med ett höröra. Sen vare slut.

Lisa
  1. MICO writes

    :D skumpa till skumpan etc!!

  2. Rebecca writes

    Vart kommer din fina camo t-shirt från som du har på sista bilden?

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion