Dag 15 | London | Random

Har varit jävligt dålig på att plåta ÖVRIGT hittills. Vilket är det enda man borde göra, att ta egna keffa visningsbilder är ju ungefär hur onödigt som helst egentligen. En som inte gillar det är Cathy Horyn, som tycker att det tar fokus från helheten, det som skiljer att vara på plats från att sitta vid datorn. Ska nog lägga ner min kamera på visningarna från och med nu. I alla fall: längst upp plåtar Columbine och en Vogueredaktör med fin skjorta varandra. I mitten ett par fina solglasögon. Längst ner eftermiddagste med Emma och Columbine på Libertys. Nu ska vi till en Fendi och Royal College of Art-tillställning, sen två visningar: Issa och Fashion Fringe. Borås Textilhögskola visar ikväll också. Jag prioriterar annat eftersom jag redan sett den visningen i Stockholm, men sjukt kul att de visar, HEJA.

Lisa
  1. Paula writes

    Dör ju lite över hur snygg Columbine och Emma är. Nu vill vi ju bara se bilder på hur snygg DU är!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion