Yes.

Glad nu, för att vi just vann det pris på Tidskriftsgalan som betyder allra mest för mig. Rodeo.net är Årets Tidskrift Digitala Medier 2011. Denna site som jag stirrat mig blind på det senaste året!! Kan ni fatta detta!! Jag kunde inte hålla tacktal: så glad var jag (plus jag har nån slags ny stage fright, men mer om det nån annan gång). Om jag hade gjort det så hade jag rabblat alla medarbetare som jag är så oerhört glad att få jobba med. Dessa fantastiska. Om några timmar drar jag till Florens och firar detta. Sen fortsätter vi jobba. För det finns så mycket mer, så mycket mer vi vill göra. Puss alla fina.

Lisa
 1. emilia skriver

  Grattis! Ni är verkligen värda det priset!

 2. Elsa skriver

  Stort grattis! Ni är en självklar vinnare!
  Nu hoppas jag att du kan börja blogga lite mer igen. Saknar det!

 3. Sandra-Lee skriver

  JÄTTEGRATTIS! Du är grym. Puss.

 4. emma skriver

  Grattis!! det förtjänar ni verkligen=)

 5. Sara skriver

  GRATTIS!! Det var ni värda!

 6. Tove skriver

  Grattis!!
  Saknar din bloggy, hoppas du fortsätter på www. Du e så bra!

 7. Odile skriver

 8. Annelie skriver

  Grattis!! :) Cajza hälsar också grattis ;)

 9. Ingmari Lamy skriver

  Det är bara ren lycka att få vara en del av det här teamet på Rodeo! Tack!

  Kramar, Ingmari

 10. hraga skriver

  men va fan!? var håller du hus.

 11. Vicky skriver

  så himla värda det är ni.

 12. mari skriver

  grattis!
  men, jeg savner bloggen din.

 13. megan skriver

  dear lisa,

  Where is your long denim jacket from (stureplan.se)?? It’s so lovely.

 14. Lisa skriver till megan

  Megan: it’s from isabel marant x

 15. Camilla skriver

  Jag saknar dig! (Grattis till priset, grymt välförtjänt.)

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion