Yes.

Glad nu, för att vi just vann det pris på Tidskriftsgalan som betyder allra mest för mig. Rodeo.net är Årets Tidskrift Digitala Medier 2011. Denna site som jag stirrat mig blind på det senaste året!! Kan ni fatta detta!! Jag kunde inte hålla tacktal: så glad var jag (plus jag har nån slags ny stage fright, men mer om det nån annan gång). Om jag hade gjort det så hade jag rabblat alla medarbetare som jag är så oerhört glad att få jobba med. Dessa fantastiska. Om några timmar drar jag till Florens och firar detta. Sen fortsätter vi jobba. För det finns så mycket mer, så mycket mer vi vill göra. Puss alla fina.

Lisa
 1. emilia writes

  Grattis! Ni är verkligen värda det priset!

 2. Elsa writes

  Stort grattis! Ni är en självklar vinnare!
  Nu hoppas jag att du kan börja blogga lite mer igen. Saknar det!

 3. Sandra-Lee writes

  JÄTTEGRATTIS! Du är grym. Puss.

 4. emma writes

  Grattis!! det förtjänar ni verkligen=)

 5. Sara writes

  GRATTIS!! Det var ni värda!

 6. Tove writes

  Grattis!!
  Saknar din bloggy, hoppas du fortsätter på www. Du e så bra!

 7. Odile writes

 8. Annelie writes

  Grattis!! :) Cajza hälsar också grattis ;)

 9. Ingmari Lamy writes

  Det är bara ren lycka att få vara en del av det här teamet på Rodeo! Tack!

  Kramar, Ingmari

 10. hraga writes

  men va fan!? var håller du hus.

 11. Vicky writes

  så himla värda det är ni.

 12. mari writes

  grattis!
  men, jeg savner bloggen din.

 13. megan writes

  dear lisa,

  Where is your long denim jacket from (stureplan.se)?? It’s so lovely.

 14. Lisa writes to megan

  Megan: it’s from isabel marant x

 15. Camilla writes

  Jag saknar dig! (Grattis till priset, grymt välförtjänt.)

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion