Nu

(bild)

Det kan ha varit ett år sedan på dagen, men det hittar jag antagligen bara på i spänningssyfte. Det var innan allt egentligen hade börjat. Allt som 2010 skulle göra, visa, ändra, förändra. Jag och Jon upptäckte DOM någonstans här, i början av 2010. Det måste ha varit det, för jag har lagt “Burn Bridges” och “Jesus” i min februari 2010-spellista. Vi twittrade till Dominic hur mycket vi gillade vad vi hörde, pratade om hur allt lät som Ariel Pink’s Haunted Graffiti, jag definierade vår vän Chinas musik som glo-fi varpå hon utbrast “underbart!” Vi spelade skivor på Lisas klubb “Lotta Love”. Vi lyssnade på Wild Nothings “Live In Dreams”, Neon Indians “Should Have Taken Acid With You”, Sam Amidons “How Come That Blood”, Caribous “Odessa”, The Morning Benders “Promises”, Hard Mix “King Of The Stars”, MillionYoungs “Cynthia”, Connan Mockasins “It’s Choade My Dear”, Kendal Johanssons “Blue Moon”, det underbara soundtracket till “Up In The Air”, The Radio Depts “Never Follow Suit”. Tror jag. I alla fall enligt min säkerligen helt förvirrade spellista. Det är svårt att hålla reda på, för året har känts evigt och kort samtidigt. Men DOM kanske ändå blev, såhär i efterhand, mest definierande för hela året som har gått. Jag lyssnar knappt på dem längre, men så såg jag The FADER TVs “Open Bar” och allt kom tillbaka.

The tears are about to begin
And the ecstasy is kickin in
We’re gettin ready for the next phase
Please take me to a different place

I want to feel it in my heart again
Jesus baby fill me with your love again
Gimme gimme somethin to believe in
Pink mercedes fill me with your love again

“Jesus”

“Burn Bridges”

Läs min intervju med Hard Mix och Jons med DOM på Throw Me Away.

Lisa Ehlin
  1. Tweets that mention Nu - LISA / JON | Rodeo Magazine -- Topsy.com writes

    [...] This post was mentioned on Twitter by Jon Lax, Lisa Ehlin. Lisa Ehlin said: http://rodeo.net/lisajon/2011/02/nu/ [...]

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
LISA EHLIN
LISA EHLIN