Spela skivor på Hultsfred!

Vi sitter i juryn för den här tävlingen, som går ut på exakt det rubriken skvallrar om: du har chansen att vinna ett 90 minuter långt set under Hultsfredsfestivalen att spela dina allra bästa sånger på.

Läs informationen i länken ovan och sätt sen ihop din bästa nightbus, dina finaste kalifornienhippies eller de omistliga sångerna om brustna hjärtan som du hittills aldrig hört spelas vid Hulingen (bilden) och skicka in!

Vi ser väldigt mycket fram emot att höra era bidrag.

XO

 

 

Jon Appelvik Lax
  1. Vinnarna - LISA / JON | Rodeo Magazine writes

    [...] tuff konkurrens; här är de 3 vinnarna i DJ-tävlingen på Hultsfredsfestivalen. [...]

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
LISA EHLIN
LISA EHLIN