För gott

Jon Appelvik Lax
 1. kajsastina writes

  Helt otroligt. Allt.

 2. EVi writes

  hej,

  har ni några tips på vad man ej får missa i San Francisco. Ska dit ensam inom kort och behöver alla tips man kan få. Något man bör tänka på? typ vilka områden som inte är helt hundra, åka kollektivtrafik och liknande…

 3. Jon Lax writes to EVi

  EVI: ska fundera mer men jag tyckte kärnan runt noe valley, mission, castro och height-ashbury var det bästa. valencia st & 24th street med omnejd för mat och barer. vilka områden som inte är helt hundra vet jag inte riktigt, det var en slö vecka och var aldrig ute särskilt sent. men de områden jag nämner är både bartäta och – vad jag kunde se – lugna. noe valley framför allt.

  kollektivtrafiken är lätt, åkte bara spårvagn och buss dock så vågar inte svära på hur tunnelbanan är. 2 dollar för enkel resa och den biljetten gäller typ 3 timmar. busslinje 33 går igenom en massa bra områden, tips!

 4. Jon Lax writes to Jon Lax

  menar så klart hAight-ashbury (och passar på att lägga till lower haight på tipslistan).

 5. Solange… - LISA / JON | Rodeo Magazine writes

  [...] från klarhet till klarhet. Hon har redan gjort årets kanske fjärde bästa singel och här är en till sång från ep:n “True” som släpps 27 [...]

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
LISA EHLIN
LISA EHLIN