Musik

Hej hej kul att ses igen

Först ägnade jag en vecka åt att packa, sen en vecka åt att packa upp. Och idag fick jag internet och omvärlden har flyttat in här med mig, så jag är väl verkligen framme nu.

Nu ska jag kolla igenom vad som hänt den här veckan (samt äntligen lyssna på Destiny’s Childs “Nuclear” med andra medel än mobilen youtube-app). Och lyssna på de här, från fina Unknown Mortal Orchestra och Youth Lagoon:

Jon Appelvik Lax
  1. Felicia writes

    Har nyss hittat till er blogg! Älskar den och speciellt er musik! Önskar en spotifylista eller en länk till era respektive konton! Kram och tack för en grym blogg! :)

  2. Jon Lax writes to Felicia

    hej felicia, vad roligt! jag har inte så många listor på spotify men ska göra fler. så länge finns mina bästa låtar (de som fanns på spotify) från 2012 här: http://open.spotify.com/user/jonlax/playlist/71qZuRUfjI9SitcM7YcUL9

  3. Bäst 2013 - LISA / JON | Rodeo Magazine writes

    [...] nämnde som hastigast Unknown Mortal Orchestras “So good at being in trouble” i måndags. Redan då hade jag fallit pladask för den och dess helt perfekta tempo med de slöa, släpande [...]

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
LISA EHLIN
LISA EHLIN