Musik

DIY

DIY, de tre finaste bokstäver jag vet.

På onsdag har vår kära vän Kristofer Andersson äntligen releasekalas för sin bok DIY där han intervjuar ett hundratal kulturarbetare om deras arbete och vad som gör att de gör vad de gör. Och hur man inte behöver ta den väg som förväntas, den som kanske vore enklast, utan hur man själv kan bestämma hur vägen ska se ut.

Det är en jättefin bok och vi kunde inte vara stoltare eller gladare.

Kom till Barbros källare (Bio Rios salong 4, Hornstulls strand 13) på onsdag klockan 18. Jag och Lisa spelar skivor, boken kommer finnas till försäljning och det kommer på alla vis bli en ljuvlig kväll.

Ses där!

 

Jon Lax
  1. Le1f och Piff Gang - LISA / JON | Rodeo Magazine skriver

    [...] skulle du bli peppad på mer musik efter “DIY”-festen imorgon är den givna fortsättningen att gå och se Piff Gang på Landet (under Kärleksdödens [...]

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
LISA / JON
LISA / JON