Lisa Magnusson

Dagens gulliga djur.

YouTube Preview Image
En mamma som lurar i sina två barn att hon har ätit upp allt godis som de båda mödosamt har tiggt ihop under Halloween. Det är ett elakt upplägg, särskilt om man betänker att barn helt saknar verktyg för att hantera sina känslor och därför liksom inte pallar ens de minsta av motgångar. Allt är enormt känslomässigt påfrestande. Typ: Har svårt att knyta sina skosnören = Börjar skrikgråta och kastar sig i förtvivlan ned på golvet.

Dessutom förstår inte barn subtil humor. De känner att något är fel, men de kan liksom inte riktigt sätta fingret på vad. Den här mamman skapar osäkerhet i sina ungar genom att driva med dem, och jag tycker inte att det är särskilt snällt, ärligt talat.

Med detta sagt så är ju de här barnen helt, helt bedårande!


“2 + 2 equals… 5.”
“It’s really 4. You were so close!”

Lisa Magnusson
 1. stefan hallgren writes

  Det värsta av allt är att hon trissar upp hela dramatiken och förväntan kring godis utan att berätta om de mycket allvarliga och smärtsamma konsekvenser som detta kan medföra.

 2. Hanna W writes

  Men gud. Världens finaste barn ju. Såg klippet de visade i Jimmy Kimmels show, och jösses vilken skillnad det är mellan de här barnen och de andra.

  Om man garanterat fick sådana här kan jag tänka mig barn.

 3. sugarhearted writes

  Jag har så himla svårt för såna där klipp där föräldrar skämmer sina barn på olika sätt. Det gör ont i hela mig när jag ser dem.

 4. MarySaintMary writes

  Åh, jag tyckte inte alls det var så elakt! Barnen tar det ju jättebra (för att vara barn) och speciellt den äldsta argumenterar ju verkligen med henne liksom “varför väckte du mig inte och frågade först?”, och lite typ “jag är inte arg, jag är besviken”. Fina och sjukt verbala barn! Tror mamman har uppfostrat dem fint och bra, då får man luras ibland!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion