VIDEO!

Idag har vi gjort en fett stor fotografering och filmat några scener till en ny VIDEO. Måste fixa en välldans massa grejer innan vi åker till USA dårå. Tur som fan att vi jpbbar med världens smartaste och snyggaste Tommie X som kan bära alla kassar och kameror och sånt man behöver.

Det var  sjuuukt kul och fett. Hängde runt på stan med vårt gäng som ni ser.

Så jävla göttiga alltså.

Köpte och lånade typ alla kläder på Humana butiken vid mariatorget som är sjukt billig och sjukt bra. Tänkte inte skriva det men gör det ändå innan ni börjar fråga. Det var egentligen vår feta hemlighet.

fiona
 1. Tommie writes

  (obs jag bar inte runt på nån kamera!!!) (vill förtydliga att jag strictly carried fashion)

 2. Rebecca writes

  fy fan vad grymt. <3

 3. Amanda writes

  Alltså, Humana är det som tidigare hette UFF, och den historien känner vi ju till: de ägdes av en sekt (Tvind-rörelsen) som försnillade pengarna och utnyttjade ideellt arbetande ungdomar. Humana står fortfarande på FRII (Frivilligorganisationernas Insamlingsråd) varningslista eftersom de samlar in kläder utan att ha något 90-konto, vilket togs ifrån dem under UFF-skandalen. De får alltså kläder gratis från folk som tror att vinsten går till välgörande ändamål, men lämnar sedan inte ifrån sig tillräckligt. Så de kan sälja kläderna billigt, ja.
  Kolla även http://www.tvindalert.com
  Tycker med andra ord det är synd att ni gör reklam för dem.

 4. Agnes writes

  Mmmm cancerpinnar <3 jävligt fett

 5. marie hansson writes

  Svar till Amanda: Så tråkigt att det verkar ha skett ett missförstånd ang. HUMANA second hand. HUMANA är idag en världsomspännande organisation med ca 250 butiker i hela Europa och över 300 projekt i Afrika, Asien och Sydamerika. Vi samarbetar nära med UNAIDS, SIDA, EU, Världsbanken m.fl.
  HUMANA drivs idag separat från respektive land, dvs att HUMANA Sverige inte har något att göra med det rättsfall i Danmark som skedde för ett par år sen. HUMANA Sverige har idag ca 1500 containers utplacerade i Sverige och är otroligt tacksamma för alla gåvor som kommer in. Då vi betalar alla anställda löner efter fackliga avtal och att det givetvis tillkommer kostnader för lokalhyror etc har vi haft svårt att möta FRIIs krav på att skänka minst 75% av de totala intäkterna till projekten för att få ett 90-konto. Givetvis skänker vi ALL vinst till HUMANAs projekt. Hör gärna av dig om du har några frågor om föreningen eller våra butiker. Mvh, Marie Hansson Region Manager HUMANA second hand

 6. Dalen writes

  Akta dig för “UFF/Humana” och deras bedrägliga metoder.

  Sedan oktober förra året den norska tidningen Vårt Land har publicerat en serie undersökande artiklar om UFF / Humana:

  http://www.vl.no/samfunn/article99480.zrm

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Om vår LA-resa

Rebecca Scheja och Fiona FitzPatrick är dj:s och musikproducenter. De har släppt två singlar, remixat en massa låtar, fixat grymma klubbar och turnerat i Sverige och Europa, som förband till Robyn och på egen hand. Nu åker de till L.A. med Loka för att sprida sin musik där. Bloggen är ett samarbete mellan Loka och Rodeo. Besök Loka på Facebook!
Twitter direkt från LA


Agges Aggenda

Get Adobe Flash player