vinn marc jacobs-tischa!

Jag lovade ju att lotta ut t-shirten från  Marc by Marc Jacobs – sorry att det dröjt lite, haft en stressig vecka. Men nu så!

Jag tänkte att ni skulle få hjälpa mig med lite feedback, så vi gör såhär: droppa en kommentar här om vad ni vill läsa mer om i tidningen (och/eller på bloggen), och så drar jag en vinnare sen. Glöm inte att fylla i era mejladresser så att jag får tag på er :)

T-shirten är i storlek small, men den är hyfsat stor i storleken, och långsmal i passformen.

Marcella Mravec
 1. josephine writes

  Hej marcella! Skulle gärna vilja läsa mer om hur din dag ser ut och så. Kanske få hänga med dig på endel jobbsammanhang. Kram

  Reply

 2. karin writes

  åh, jag vinner gärna t-shirten! :D

  jag skulle vilja läsa mer om budgettips, alltså att du/ni plockar ut kläder som de flesta kan ha råd med, som imiterar lite dyrare saker.

  Reply

 3. Rebecka writes

  Marcella! Mer av din stil och fler budgetalternativ i tidningen vore underbart. Kram!

  Reply

 4. amanda writes

  Precis som Josephine här ovanför skriver, lite “bakom kulisserna” i din bransch skulle vara spännande. Sen, åh, mer om skor! Och det är så klart alltid kul med budgetalternativ av riktigt snygga märkeskläder/skor/väskor.

  Reply

 5. rebecca writes

  Hej Marcella! Du är verkligen den coolaste bloggaren, du har en egen stil och verkar vara väldigt proffsig och ambitiös! Feedback: Jag skulle vilja lära känna dig mer. Vi får följa dig på olika jobb och se dina outfits men det vore kul att ta del av din vardag,din fotbollsnördighet och egna tankar/reflektioner/diskussioner. Jag förstår att du inte vill visa upp din alldeles privata sida men lite mer Marcella i bloggen för bilden av Mode-marcella får man i tidningen.

  Kram

  Reply

 6. Märta writes

  Jag skulle vilja läsa inlägg där du ger små guldkorns-tips. Det kan vara en restaurang, ett café, en unik butik eller en plats. Skulle vara väldigt kul!

  Reply

 7. Lisa writes

  Hej!

  Jag skulle gärna vilja veta mer om dig. Givetvis kanske du inte vill berätta det och då är jag fullt på det klara med det. Jag tycker du har en grym stil och är hur fin som helst. Men idealen är många i dagens samhälle och alla bloggar om mode och skönhet kan göra mig grymt stressad och känna mig otillräcklig och misslyckad som tjej. Har du kännt av det någon gång? Eller hur jobbar du med ditt självförtroende och självkänsla? Sedan undrar jag även om du tränar mycket eller äter på något visst sätt. Tycker du är så himla smal och fin!

  Kram Lisa! Tack för en blogg som ger guldkant till min tillvaro.

  Reply

 8. minna writes

  Hej marcella!
  Tycker du ska skriva om hur man matchar höstens “gubbskor”, vilket jag tror många har lite problem med =).
  Tack för världens mest inspirerande blogg! du är grymm!

  Reply

 9. Klara writes

  Jag gillar både din blogg och din stil och tycker att du är en riktig skattkista när det kommer till inspiration. När jag själv ska klä mig tänker jag ofta på vad som kunde vara fin tillsammans rent färgmässigt, men jag glömmer ofta material och uttryck. Därför vore det kul om du kunde skriva lite om hur du tänker när det kommer till det, och även vad du har för tankar generellt bakom det du har på dig. Det kanske inte passar i metro, men här kanske?

  Reply

 10. Malin writes

  Jag skulle gärna vilja veta lite om hur du sminkar dig och vilka produkter du gillar när det gäller t ex hårstyling. Du är ju jämt så snygg! Sen är det alltid kul med DIY-tips – du verkar vara bra på sånt också. Älskar din blogg för att du verkligen gör något eget av trenderna, det inspirerar! I tidningen får det också gärna vara mer av dig och exempel på hur man kan tolka trender.

  Reply

 11. Matilda Östman writes

  Hej Marcella!

  Jag skulle vilja se mer hur di nvardag ser ut, kanske följa dig en gång i timmen några gånger i månaden?

  kram Tilda

  Reply

 12. Wendy writes

  Hej! Det här kan vara lite konstigt, men jag skriver inte från Sverige. jag är faktiskt inte svensk, men jag har pluggat svenska för många år nu och jag var utbytesstudent vid Stockholms universitet. Jag läser din blogg varje dag efter jag gjorde lite forskning i svenska bloggar och valde din som absolut mest naturligt, spontant och trevligt – ingenting för mycket eller pretentiöst.
  Jag skulle vilja att du skriver mer om kanske dina inspirationer – du kan ge några bildar av dem – oavsett de är kända kvinnor eller några kvinnor på gatan som du träffar och som inspirerar dig.. och fler bilder av dig förstås
  Hej hej

  Reply

 13. Natalie writes

  mer shoppingtips, tips på lite mindre kända webbutiker och internettips(sidor inom mode liksom)!

  Reply

 14. Joey writes

  Marcy! Eftersom jag älskar “Dagens Outfit” och inspireras mycket av det så tycker jag att du ska köra mer sånt, typ fota vänner eller folk med annorlunda stilar eller bara jävligt snygga kläder och slänga upp typ en gång i veckan eller nåt! =)

  puzz

  Reply

 15. Frida writes

  I tidningen tycker jag att det ska vara mer hur man för över catwalktrenderna till vardag och till budgetpris. I bloggen skulle jag vilja se mer vad su shoppar och så, alltid intressant! :)

  Reply

 16. Tanja writes

  Hej hej Marcella,
  jag blir glad varje morgon jag öppnar Metro tidningen och ser en mode feature av dig. Kul att det har varit extra mycket mode i veckans tidningar. Fortsätt gärna på det sättet. Det var inte så länge sedan jag började följa modebloggar … tack vare dig. Du har en fantastiskt stil och dina inlägg ger mig inspiration varje gång. Det skulle vara roligt om du någon gång kunde göra en feature där du jämför designer och budget alternativ av olika europeiska designer (jag är själv från Tyskland). Kanske en bilaga om ‘Julshopping i Europa’ (jag vet – det är inte vinter än). Fundera på saken. Kram Tanis

  Reply

 17. Ida writes

  Jag skulle vilja se hur dina arbetsdag ser ut. hur går det till när du gör dina reportage i tidningen osv.?

  Reply

 18. Mathi writes

  Jag skulle gärna vilja läsa lite mer om hur du kombinerar dina outfits!

  Reply

 19. Amela writes

  Hej Marcella.
  Jag skulle gärna vilja läsa mer om Stockholms vintage butiker, kanske om det finns några “high class butiker” i Stockholm, en liten karta på något smulltronställe du upptäckt eller känner till vore kul.

  I tidningen vet jag du kör redan stilar från catwalken, men vore kul om du kunde ta en stil från catwalken och imitera den i 3 olika prisklasser, en lowbudget, en mellan budget lr hur man ska uttrycka sig och den Verkliga dyra looken modellen har på sig… då har man mer att välja på och läsaren får även själv kanske mixa och matcha mellan de 3 olika stilarna och prisklasserna på sitt sätt.

  det var allt för mig tack för en inspirerande blogg! =)

  Reply

 20. Malin writes

  Det skulle vara kul att se lite bilder på dina inköp och inte bara när du har på dig det! Sen tycker jag om vardagsbilder också, allt från jobb till lunch/fika med dina vänner. :)

  Reply

 21. O writes

  Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag vill ha nedslag i vardagen, latte on-the-go (du får väl dricka decaf för guds skull), goa frukostmöten, lunch, här-sitter-jag-vid-skrivbordet-och-tokjobbar-och-målar-naglarna-inlägg etc etc. So long!

  Reply

 22. Jonna writes

  Hej!

  Jag skulle vilja se lite mer moderiktiga kontorskläder. Jag jobbar på en advokatbyrå, är intresserad av mode och det vore kul att läsa och få tips om hur man kan kombinera dessa två komponenter! Många läser ju ändå metro på väg till jobbet:) Tvådelat med skjorta kan vara rätt så tråkigt..

  Reply

 23. Sofie writes

  Jag skulle vilja att du blev mer personlig! Mer privatliv, personliga åsikter om aktuella händelser/fenomen inom mode för stunden etc.

  Reply

 24. ani writes

  i really like your outfit posts!

  Reply

 25. Sandra writes

  Jag skulle vilja se ännu mer tips på smycken (halsband, armband, ringar mm.) Tycker ofta att du lyckas pricka in rätt accessoarer men själv har jag svårt att hitta dessa guldkorn i butikerna. Är ju underbart när man hittar ett halsband som lyfter upp en hel enkel outfit!

  Reply

 26. Frida writes

  Lyx vs budget! =)

  Reply

 27. Marie writes

  Mer inlägg i form av Poppy-inlägget några inlägg nedan, underbart med inspiration som känns personlig att du inte bara tipsar för att det är trendigt eller att man “ska” ha det! Keep it up!

  Reply

 28. Vanessa writes

  Hejsan!
  Skulle vilja läsa lite mer om favorit hak i Stockholm, cafeer, restauranger, museer, barer m.m. Även fast det kasnke inte rör mode. Måste också tillägga att din stil är superb, sticker ut och smälter in!
  /Vanessa

  Reply

 29. Roxanne writes

  I bloggen skulle jag vilja se ännu mer bilder på dig o dina vänner, jag får sån inspiration av dem. Jag skulle även vilja veta vila smink och hårprodukter du använder- du är ju jämt så snygg! I tidningen skulle jag vilja att ni väljer ett “it” plagg/ en “it” accessoar etc, och sen visa olika sätt att matcha det/den med. Tack för en superbra blogg:)

  Reply

 30. Anna writes

  hej! jag skulle vilja läsa mer om vart du hämtar din inspiration ifrån. kram/anna

  Reply

 31. Emma writes

  Hallå!
  Jag skulle tycka det var skoj om du skrev om olika second-handaffärer som DU tycker har bra och snygga grejer. Jag äskar second-hand men har lite svårt att hitta snygg, bra kläder. ag skulle ocksp vilja läsa om små affärer som är “guldkorn” för dig, exempelvis där du köpte den supersnygga militärjackan i några inlägg nedanför!

  Reply

 32. Elin writes

  Tjoho!
  Det är grymt kul att läsa om och kolla på bilder och montage med kläder. Modereportage, javisst – i all ära, men jag skulle vilja se fler, fylligare med fler bilder och mindre fakta, imageboards och lookar. Uppslag med många, många, billiga efter-apare som följer de stora märkernas trender och drag, men som “vanliga” människor som du, jag eller vilken kille på gatan som helst, med mindre plånbok, har råd att frossa i :D

  Ha det fint!

  Reply

 33. Linda writes

  Jag skulle vilja att du kör en typ “outfit-vecka” nån gång ibland. Att du visar upp dina olika outfits från måndag-söndag. Så får man en inspirationsvecka a`la Marcella!
  För jag får inte nog av dina grymma outfits!! =) kram Linda

  Reply

 34. Anna writes

  Jag skulle vilja att du tipsade mer om sådant du ser i butik här på bloggen! I tidningen skulle jag vilja se budgettips. Inte bara “den här jackan är poppis i höst, och dom här byxorna”. Utan mer sätta ihop en hel outfit från typ en och samma budgetkedja.

  Reply

 35. Malin T writes

  Hej Marcella! Jag måste bara börja med att säga att jag verkligen gillar din blogg, keep up the good work girl! Men det skulle samtidigt vara kul att se bilder från ditt liv lite mer “in action” tex. när du jobbar, går ut, käkar middag, shoppar umgås med vänner helt enkelt! Kram Malin

  Reply

 36. Gunéll writes

  HEJ!! Älskar dig, du har en sån cool still, det ser ut värdigt elegant och chick, det din konst att klä sig fint utan att kosta förmögenhet! Fortsätt att inoperera oss!! Jag skulle vilja att du skriver mer om smycket och accessoarer, och bild blogga, hur din dag såg ut i bilder. mer om dig själv, tack!!!!

  Kram!

  Reply

 37. Maria writes

  Hej! Jag Älskar när du faktiskt tipsar om vad H&M s trendavdelning har i butik!
  Jag Älskar HMs trendavdelning men har inte själv tillgång till den så ofta.Så jag brukar åka till stockholm (4 tim) ca 1 gång i månaden för att bara kolla in deras sortiment.Och då påverkar du mig mycket genom det!
  mvh Maria

  Reply

 38. Pernilla writes

  Hej Marcella!

  Hade varit kul om du plockade fram tips på köp via nätet. Bor i en mindre stad och vill köpa kläder snabbt utan att behöva vänta tills nästa tur till Stockholm eller någon annan stad.

  Reply

 39. Anja writes

  Hejsan Marcella!

  Jag önskar mer Marcella tips, något eller någon du hyllar varje vecka typ “veckans hyllning”. Är det exempelvis en produkt du gillar så vore det roligt om du berättade mer om den och varför den är bra och vart man kan få tag i den. Är det en person skulle det vara roligt att höra varför du vill ge just denna person en hyllning, vad som är så bra med personen i fråga och att personen i fråga kanske berättar lite om sig själv och några saker de brinner för.

  Annars är din blogg perfekt och mycket inspirerande!

  Ha en underbar dag! Kram

  Reply

 40. Clara writes

  Hej, det hade varit roligt med ett inlägg där du matchar ett visst plagg på lite olika vis annars tycker jag din blogg är toppenbra!

  Reply

 41. emelie writes

  Okej, om vi säger såhär: Du har en otroligt cool och egen stil. Jag vet inte många som har modet att klä sig så som du gör. Eftersom du är så pass orginell blir man väldigt inspirerad av dig. Därför tycker jag att du ska fortsätta lägga upp dagens outfit och även börja med att berätta lite mer om vart din inspiration kommer ifrån.
  Något som också är inspirerande är när du lägger upp bilder från dina resor. Det tycker jag du ska fortsätta med.
  Kort och gott, fortsätt med det du håller på med.
  (Jag älskar att du vågar gå utanför linjerna lite. Om du fattar vad jag menar?)
  Kram

  Reply

 42. Matilda writes

  Jag skulle vilja läsa mer om tips ur budgetkedjorna!

  Reply

 43. anna! writes

  Jag håller med ovanstående författarinna: vill se mer från resor! Har inte läst din blogg alls särskilt länge, men du verkar vara ute på vift en hel del. Tips på fina affärer och mysiga fik utomlands piggar upp vilken kall Sverigedag som helst. Annars: fortsätt som du gör, det här är ett väldigt trevligt ställe i cyberspace att befinna sig på.

  Kram!

  Reply

 44. nathalie writes

  jag skulle vilja läsa mer om din stil och vad som inspirerar dig. det vore också kul att få se din garderob och olika favoriter du har. kanske även att få se dina bloggkompisars garderober!

  Reply

 45. Emelie writes

  Marcella! Jag vill ha mer analys, mer om vad du tänker om mode, industrin och världen i ditt smarta huvud! Kan också bli roliga diskussioner bland komentarerna = en ännu mer levande blogg! :) Lite som dina krönikor kan vara, fast liksom steget längre. Om jag uttryckt mig tillräckligt klart?
  Tack för allt du gör bra!
  Kram

  Reply

 46. Alma Uhr writes

  Skulle vilja ha mer shoppingtips! Vad sägs om att MMS blogga direkt från stan med en bild på ett pagg/accessoar som du vill tipsa om? Och kanske en “skola” om hur du lär dig matcha plagg (färger och material som går bra ihop etc.) i tidningen? Kram på dig!

  Reply

 47. Märta writes

  skriv om frisyrer! dina favoriter på modeller och i reportage!

  Reply

 48. Jazzy writes

  Hej Marcella :)
  Älskar din blogg och läser den varje dag! Jag skulle gärna vilja höra mer om vem inspirerar din klädsstil och varför! Tycker det är kul att förstå varför du tycker om vissa stiler etc.
  Kram

  Reply

 49. sara writes

  budgetfavoriter! Favoritaffärer och caféer i Stockholm också! ;)

  Reply

 50. ellen pn writes

  Eftersom att du har en väldigt personlig, lite utstickande och rolig stil så skulle jag vilja veta lite mer om hur du tänker när du väljer outfits. Och vad det är som gör att du faller för vissa plagg.
  Kram Ellen
  ellen.pn@hotmail.com

  Reply

 51. Fruzsi writes

  Hej Marcella! Jag vill gärna läsa mer om ditt jobb och var och vad du brukar äta! Och det kan aldrig bli för mycket mode förstås:). Ha en fin kväll!

  Reply

 52. jenny writes

  Vilken bra tävling, den vill jag vara med i. Jag skulle vilja se mer godbitar ifrån din garderob (och gärna var man kan hitta liknande plagg) och hur du matchar ett och samma plagg på olika sätt. Håller tummarna för att jag vinner!

  Reply

 53. Madelene writes

  Jag skulle vilja se ännu mer utav din tokgrymma stil, och gärna lite fler budgettips. Måste bara tillägga att du är en otroligt stor inspirationskälla!

  Reply

 54. Linnéa writes

  Mer outfits hade jag tänkt skriva, men du är redan grym på att leverera det. Inspirationskollage, köptips och nagellackstips är mina förslag.
  Tack för en otroligt bra blogg! Du inspirerar : )

  Reply

 55. Louise writes

  Något som jag skulle tycka om är om du i bloggen kunde testa (nya och populära) produkter. Smink, hårprodukter, jeansmodeller eller vad som helst. Och sedan betygsätta detta.

  Jättebra blogg.
  // Louise

  Reply

 56. Ana writes

  Hej Marcella!
  Jag tycker om att du visar så mycket av din personliga stil och att du lägger upp så många foton. Du kanske ska införa små videosnuttar också, det hade passat denna bloggen väldigt bra.
  Det hade varit roligt att höra mer om mode “bakom kulisserna”, för du träffar säkert många butikschefer och dylikt, det hade varit kul att t.ex. få veta mer om hur de resonerar när de köper in kläder (hur avgörs vad som är mode just nu.)
  Tack för trevlig läsning var dag:D
  /Ana

  Reply

 57. Mona writes

  Jag skulle vilja ser mer av dina fina outfits, kanske börja visa dem i tidiningen. Tips på bra shoppingställen där man kan fynda coola, unika, billiga eller konstiga plagg, skor och accessoarer. Eller dela med dig av dina smultronställen. Det skulle vara kul att få se mer av. Hoppas det var användbara tips!

  Reply

 58. Kusin Betty writes

  Nätshopping, jag skulle vilja läsa lite mer om det, var är säkert att handla, vilka har bra leveransvilkor och framför allt vilja har dom snyggaste kläderna till bästa priserna? =)

  kram

  Reply

 59. pimimim writes

  Mer accessoarer! Allt från väskor, skor och smycken till vantar, halsdukar och mössor! Accessoarer går att mixa och matcha och passar egentligen de flesta stilar, på ett eller annat sätt. Kanske en top 3 varje vecka? “Top 3 vantar” ena veckan och “top 3 halsband” andra osv. Dina tre favoriter av en accessoar för veckan helt enkelt.

  Reply

 60. Charles writes

  Mer manligt mode! Vet att det redan finns i tidningen i form av Daniel Lindström men det blir så enformigt. Typ whyred, whyred, tiger, hej. Din klädstil inspirerar faktiskt mig som kille så därför vill jag veta hur du skulle “översätta” din stil till det manliga, om det överenskommer med det jag har i huvudet! P.S. du är grym.

  Reply

 61. Chatarina writes

  Hej, i tidningen skulle jag villja ha en spalt där man en gång i veckan uppmärksammar en modell. En nationell som internationell, för att få lite insikt för de nya anisktena.

  Med vänliga hälsningar
  Chatarina

  Reply

 62. Anna-Lena writes

  Gärna lite mer budgetmode! Du Skulle också kunna ha ännu fler dagens outfit. Det är så roligt att få tips och idéer om olika stilar. grym blogg annars! väldigt inspirerande och kul! :D

  Reply

 63. Linus;D writes

  Hmm, jag hade tyckt det var roligt att du som tjej gav killar tips på kläder och dylikt utifrån ditt perspektiv hade varit kul att få en inblick i hur tjejer ser på herrmodet, sedan tips på fynd ställen så som secondhand butiker och även små fynd ställen på nätet! MVH

  Reply

 64. Elisabeth writes

  ÅÅh i tidningen vill jag ha mycket mer inspiration, bilder och outfits. Och på bloggen vill jag ha samma sak plus en massa extra kul som bara vi trogna läsare får reda på ;)

  Reply

 65. Carolina writes

  Helt klart “i butik just nu”.
  Detta för att det är det man vill se, så man själv kan köpa det=)

  Annars blir man ju så avundsjuk när man inte kan köpa det du visar;)

  Reply

 66. The sex and the city writes

  Jag älskar din blogg som den är, MEN det skulle va kul om du gjorde en Stockholmsguide på dina favorit butiker. Kul att få tips och upptäcka lite nya, udda butiker. Hare!

  Reply

 67. Ariane writes

  Som stressad småbarnsmamma behöver man snabba tips om hur man piffar till vardagen… Önskar därför mer tips som typ:
  I mitt badrumsskåp, I min väska, I min sminklåda, I mitt kylskåp, I mina tankar, I min dröm, I min lägenhet, I min garderob, I min skohylla osv… Små korta inlägg med många bilder.Det ger i vart fall mig inspiration!
  ariane.karpenman@telia.com

  Reply

 68. Linn writes

  Jag skulle gärna vilja att du la upp “veckans/månadens köp”, bilder på kläder och accessoarer som du ramlat på under veckans gång som du gillar och som tillsammans blir till en outfit. Med länkade köpställen såklart! :)

  Reply

 69. Frida writes

  Jag skulle vela se mer streetstyling, som att du ser någon på gatan som du inspireras av och delar med dig till oss. Mer sånt, mer från gatan!!
  Du är asball!

  Reply

 70. Emma writes

  Hej, vad jag skulle vilja se mer av är hur man kan uppdatera och fräscha upp en basgarderob med enkla och gärna billiga medel.
  Tack på förhand!
  Emma

  Reply

 71. Em writes

  Jag skulle vilja se mer bugettips på det basplaggen i höst och sen självklart fler coola favoriter ur din garderob! Grym blogg!

  Reply

 72. Matina writes

  Åh, vilken kul tävling, jag är med! :)
  jag skulle vilja se lite mer snygga favoriter från din garderob & dina skor!! :)

  Reply

 73. Miriam writes

  Jag hade gärna velat veta hur du får tag på dina lite mer “udda” grejer, alltså inte H&M, Acne eller annat som man kan köpa överallt, utan väskor från La Bagageri, nagellack från Essie osv. Sånt man inte kan köpa i var och varannan affär. Köper du dem utomlands, så skriv var, en dag står man på samma gata i Frankrike, köper du dem på nätet, tipsa!

  Reply

 74. Camilla writes

  Hej Hopp,
  Tycker att din blogg är alldeles utmärkt som den är – läser varje dag och inspireras! Men visst vore det kanon att få “I butik NU” så att vi får tips på vad och var vi kan shoppa.
  Jag behöver verkligen den perfekta vita t-shirten har nyss opererat mig och behöver mjuka, sköna men ändå SNYGGA plagg.

  Reply

 75. Sara writes

  Jag skulle gärna vilja se mer special-uppslag. Tillexempel säsongens skor, väskor eller jackor. I olika modeller och prisklasser. Dagens modesidor i Metro var som godis!
  Tack, Sara

  Reply

 76. Sylvia writes

  Ok! Shoot:
  Saknar budgettips för snåla plånböker.
  Cheap vs lyx
  Mer outfits från dig och sen kanske du kan ta en bild på någon (live) som du inspireras av, dvs. streetstyle
  Sknar när du besöker showrooms, plockar på stan och visar dina val.
  Sen kanske du kunde skriva om säsongens skor, väskor, jackor, accesoarer olika modeller och prisklasser (eller iofs denna punkt fick jag redan i gårdagens och dagens tidning), jag saknar dock variation så du får tänka lite på storlekar och prisklasser.
  Mer om din familj, vänner, middagar dvs. liiiiite mer personligare.

  Förutom det! Dagens och gårdagens Metro var så givande. Och för det måste jag säga WELL DONE!

  Keep up the good work!

  Reply

 77. Linnea writes

  Jag skulle gärna se mer bilder av det som inspirerar dig stilmässigt och sedan hur du valt att tolka stilen/trenden eller siluetten. T ex en bild från någon streetstyle-blogg du gillar och sedan en bild på söta du och någon rad om hur du tänkt! Det skulle vara alla tiders!

  Reply

 78. Carolina writes

  Inspirationssidor och bra shoppingsidor på nätet. Gärna second-hand också..Just nu hattar jag mest runt mellan samma gamla vanliga; Asos, Nelly, Bubbleroom och olika bloggar. Ge mig ett alternativ till svart :)

  Reply

 79. susan writes

  Hej! Jag vill gärna att ni skriver lite om tips om bra shopping utomlands. Det är så svårt när man till exempel tar en weekend till en storstad att hitta något bra smultronställe. Jag vill även gärna att ni skriver när ni vet att någon bra affär har rea! :D

  Reply

 80. Lina writes

  Nu kanske jag kommenterar för sent för att kunna tävla, men jag skulle vilja läsa mer tips om var man kan hitta billigare varianter av dyra designerkläder. Sedan tycker jag att du ska fortsätta med dina outfitbilder som du är grym på, får massor med inspiration! Angående den ursnygga t-shirten; jag är gravid och har klädångest varenda morgon pga den växande magen, vore så roligt att vinna tshirten för att piffa upp min krympande garderob! Kram Lina

  Reply

 81. Johanna writes

  Jag skulle vilja se ännu mer mode i tidningen . Det skulle te.x vara roligt om du tipsade om ännu mer kläder, både budget och lyx.
  Mer bilder från modeshower och hur man kan hitta liknande kläder i affären.
  Skulle även vara kul om det i tidningen någon gång varje vecka stod om någon speciell designer, både nya och de lite mer kända!
  Gärna fler sminktips och tips på bra affärer att besöka, både i Stockholm och utomlands.:)

  Kram Johanna

  Reply

 82. Avenymamma writes

  Tjo! Tycker du gör ett grymt jobb men skulle gärna läsa lite mer om hur du planerar din garderob. Veckovis, månsdsvis eller säsongsvis osv? Och hur du tänker liksom! Ha en fin helg!

  Reply

 83. Clara writes

  Hej! Skulle vara kul med ett storstadstema där man tipsar om guldkorn man inte får missa när man är i tex. London, Paris, Barcelona och New York. Och kanske en liten lista på saker man bör tänka på innan man köper ett plagg, ungefär; tycker JAG att det här är snyggt eller vill jag bara ha den för att den är ombloggad osv. Ett problem jag har… Tack för en bra och personlig blogg!

  Reply

 84. Sanne writes

  BUDGET BUDGET BUDGET… oftast är det på väg till skolan jag lyckas norpa åt mig en tidning och som student med väldigt begränsad budget känns det tråkigt att man på något sätt inte känns inräknad bland dessa modesidor. Men att istället för att skippa det dyra kan man även lägga in budgetvarianter lite mer ofta bara, för nu har ju faktiskt istort sett alla större och billigare modekedjor verkligen fått ett rejält lyft så alternativen finns där – men man vet inte alltid om dem. I övrigt fortsätt som du gör :)

  Reply

 85. louise writes

  Hej M! Mitt tips till dig är MER SECOND HAND. Det bästa sättet att shoppa! Själv älskar jag när man letar och lyckas fynda guldklimparna, och att grejerna har en HISTORIA. Det är annat än de massproducerade plaggen som hänger i långa rader och som massa andra har likadana.. T-shirten var fin!

  Reply

 86. Matilda writes

  Mer i tidningen: budgettips! :D hehe
  Mer i bloggen: mer outfits och lite mer bilder från din vardag :)

  Reply

 87. Johanna writes

  Hej!

  Jag skulle tycka att det hade varit väldigt kul och bra om du skrev reseguider från alla de ställen i världen och Sverige du har besökt. Lite om shoppingtips, sevärdheter, restauranger och andra smultronställen du snokat reda på under dina resor (eller varför inte en Stockholmsguide också?!).

  Jag skulle också gärna vilja läsa mer reportage av typen “så fixar du stilen” eller “10 snygga väskor/skor/byxor etc”.

  /Johanna

  Reply

 88. Rebecka writes

  Hej! Gillar din blogg skarpt. Tycker att du har en skön egen stil som är en riktig inspirationskälla. Det jag skulle uppskatta är om du kan tipsa lite om dina egna “smultronställen” avseende t ex butiker, restauranger, salonger, mm. Perfekt för mig som inte bor i Stockholm och vill få ut det bästa av ett besök i staden. Tack för en skön blogg!

  Reply

 89. Elin writes

  Hej! Har letat efter en snygg vinterkappa ett tag nu som inte är superdyr (Orving har tex designat en som jag gillar för Weekday men den är för tunn). Jag skulle bli väldigt glad om du tipsade om vinterkappor/jackor.

  Reply

 90. leopardia writes

  Jag skulle gärna vilja läsa lite om vad som är typiskt inom vissa områden. Tex vad är typiskt Marc Jacobsdesign, vilka detaljer är typiskt Napolitanska, Parisiska osv osv…

  Reply

 91. sara writes

  hej! jag pendlar mellan gävle och uppsala varje dag till skolan och försöker alltid knipa en metro för att titta in modesidorna, och jag skulle gärna vilja läsa mer om vad varje garderob bör innehålla i höst. tack för att du hjälper mig att hålla ut en timmes stillasittande!

  Reply

 92. Sofia writes

  Tjenare! Jag skulle gärna läsa mer om vad du inspireras av för tillfället, gillar moodboards och grejer ;) Tackar för en skön blogg!

  Reply

 93. Tinnie writes

  Outfits, outfits, outfits! Din stil är bäst! Så inspirerande! Tack!

  Reply

 94. Josephine writes

  Hej Marcella!
  Jag skulle gärna vilja ta del av bra tipps och idéer som kan vara bra att ha med sig när man beger sig ut i shoppingdjungel. Ofta köper jag ett plagg i taget och har svårt att skapa en matchande garderob(en helhet).
  Tack

  Reply

 95. Bea writes

  Haaallå! Det skulle vara askul att läsa om nån slags jämförelse mellan modet i olika städer (t.ex. Sthlm o Gbg, eftersom du har bott i båda, typiska affärer fär dessa städer. En matchningsguide skulle också vara grymt!
  Ha de, från Götet!

  Reply

 96. Helene writes

  Hej Marcella!

  Hoppas det inte är för sent att vara med i tävlingen! Skulle vara kul att se lite hur jobbet går till och hur ni väjer kläder. Jag älskar att se vart du får din inspiration ifrån men också inlägg som “Poppy” 27 September där du visar små gobitar! Gärna sånna även med lite billigare grejer, blandat är bäst. Så mer sånt vore härligt!
  Kram kram!

  Reply

 97. Gabriela writes

  Hej M! Älskar dina outfits och shopping tips! Sluta aldrig med det du gör!
  // G

  Reply

 98. sandra writes

  jag skulle jätte gärna vilja se lite streetstyle, själv får jag alltid insperation från gatan :) kanske kunde vara något återkommande varje vecka?
  Mvh sandra

  Reply

 99. hanna writes

  Hej! Det jag skulle vilja se mer av i tidningen så är det fler större intervjuer lite oftare. Älskar att läsa intervjuer, man blir så inspererad av många!

  I din blogg skulle jag vilja se lite med streetstylebilder :)

  Reply

 100. Stine writes

  Det hadde vært spennende om du kunne lagd collage av ulike trendplagg og tips til hvordan de kan styles på ulike vis. Også ønsker jeg mer sminketips! Hilsen Stine.

  Reply

 101. Stine writes

  ps. også ønsker jeg å følge med deg “en dag på metro” :-) -Stine-

  Reply

 102. M writes

  Mera bilder!

  Reply

 103. Angelica writes

  Hejsan Marcella!
  Jag skulle vilja läsa lite mer om resetips här i bloggen och även i tidningen! Lite om USA, LA THAILAND ja you name it!

  Med hopp om positivt svar!! :)
  Ha en alldeles underbar dag!
  Angelica H.

  Reply

 104. Sanna writes

  Hej Marcella!
  Jag skulle vilja att du tipsade om hur man beställer på nätet från utländska sidor t ex amerikanska. Många av dessa webshops skickar bara inom USA. Hur kan man lösa det?
  Håller tummarna för mig själv :)
  Sanna

  Reply

 105. ella writes

  HEJ!
  jag är 15 år gammal och har då ungefär mitt barnbidrag att shoppa för.
  jag tycker din stil är sjukt cool och därför skulle jag vilja ha lite mer tips på “budgetshopping”.

  ha det fint!

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion