MIN ÖNSKELISTA

Damernas Värld bad mig lista mina önskeklappar inför jul – men jag kunde inte låta bli att lägga till några till listan… Om man får drömma lite alltså – i själva verket är jag hyfsat low maintenance på julklappsfronten.

Klocka från Calvin Klein
Nagellack OPI Ranbow Connection
Skor från Aleaxander Wang
Halsband från Anine Bing for Cooee
Tröja från Cos herr
Boken “Ja till Liv!” av Liv Strömquist
Jacka från Marni
Doftljus från APC
Örhängen från Mango

 

 

Marcella Mravec
 1. viktoria writes

  Fina saker!
  Själv har jag bl.a önskat mig det gröna nagellacket Fresh frog of bel air, från samma kollektion. God jul// Viktoria

  Reply

 2. gaia writes

  Naglellacket är ju fantastiskt! och boken har jag inte sett..ska kolla upp den.
  ha en fin helg.

  Reply

 3. Christine&Paris writes

  Örhängena var ju verkligen fina. Jag har så himla svårt för att komma på saker jag önskar mig. Just nu kan jag bara komma på pengar och boken “En dag”. Fast lite inspiration fick jag från ditt kollage. Klocka skulle jag också behöva!

  Reply

 4. Christoffer writes

  Jag har en sådan klocka från Calvin Klein! :)

  Reply

 5. Sari writes

  Så mycket fint!

  Reply

 6. Sofie writes

  Musik tips!

  Tack Marcella för en toppen blogg, du verkar vara en kanon härlig tjej men oklandrig smak på vad som är hett och inte. Uppskattas!

  Har ett litet tips på mys musik som man behöver just nu, särskilt om man bor i Stockholm…

  http://www.youtube.com/watch?v=Kd2Z1mAZPgk

  http://www.northernsafari.se

  Kram

  Reply

 7. Martin writes

  Jag önskar att de som tänkt ge mig saker lägger de på resor t.ex istället och om jag ändå får ngt att det är pengar, som jag gör något självförverkligande för istället för att bygga in mig ännu mer i ägandets och konsumptionens sakta men skönt kvävande bojor.

  God Jul!

  Reply

 8. Lina writes

  great wishlist.. i loooove the cos knit!! it is so amazing:)

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion