RODEO VÄLJER | PASTELLER

Foto: Emma Svensson

Pasteller är ofta alldeles för flickigt för mig, men jag gillar att matcha dem med grått, och i material som skinn och denim.
Hursomhelst, veckans Rodeo Väljer hittar ni HÄR.

 

Marcella Mravec
 1. malin writes

  Hej Marcella!
  Ville bara ge ett litet tips som jag tror skulle öka populariteten på din blogg och de saker du promotar/vill berätta om. När du länkar till något och man klickar på länken, hoppar man från det fönster man är inne på din blogg på, istället för att det öppnas i ett nytt fönster. Då blir det jobbigt att behöva gå in på din blogg igen i ett nytt fönster för att läsa vidare inläggen under, vilket för mig gör att jag oftast antingen inte öppnar något eller inte orkar läsa vidare i inläggen. Vet inte ifall rodeo har så att det inte är möjligt att länka till nytt fönster men ifall det går borde du börja använda det!

  tack för en bra blogg!

  Reply

 2. Ellen Ericson writes

  Marcy var får jag tag på jeansjackan???

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion