H&M HÖST | LOOKBOOK

 

Jag gissar att ni förmodligen är lika nyfikna som jag på hur hösten (eller åtminstone den lilla del som kallas presskollektionen) hos H&M kommer att se ut. Så jag fläskar på med hela lookbooken här! Några favoriter?

Det är mycket bling, mycket detaljer. “Maximalism möter minimalism”, säger H&M själva. Det är mycket kontraster mellan material och form, sportigt och skräddat. Just det här med kontraster är en stor grej i höstmodet över lag.

 

 

 

Marcella Mravec
 1. Sara writes

  grönt är skönt, gillar väskan skarpt!

  Reply

 2. melbournetime writes

  Alltsa H&M blir bara battre och battre. Vet inte om det ar stylingen eller om det faktiskt ar sa att de ar riktigt pa hugget med designen ocksa. Men grymt snyggt ar det! Undrar lite over hur det ser ut “real life”, ar det OK material och kanns det bra?

  Reply

  • Marcella Mravec writes to melbournetime

   M: Det känns som att de lägger mer krut på vissa kollektioner. Materialen här kändes bra, framför allt på accessoarerna där man får väldigt fint skinn för pengarna.

   Reply

 3. Christine&Paris writes

  Jag var på H&M’s showroom i Paris igår och såg en hel del grejer jag gillade. En av press-tjejerna hade de där guldiga byxorna på sig. Skitcoola!

  Reply

 4. räven writes

  första bilden till vänster.
  havsbottenbyxor???
  wow

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion