EVERYDAY ESSENTIALS

Jag älskar citron, och måste äta det varje dag. Helst hela tiden. Jag vet inte om det är för att min mamma hade citron-cravings när hon var gravid med mig (jag kallades också Citronen som barn, men det var nog för att jag  var så sur).
Mitt allra bästa läppbalsam smakar också citron, och kommer från det amerikanska apoteket C.O Bigelow.

Jag är rätt kass på att använda läppstift, även om jag tycker att det är sjukt fint på andra. Älskar dock YSL:s Volupté Sheer Candy-linje, det är som ett mellanting av läppstift och läppglans, och väldigt, väldigt lätt.

Min mobil har jag såklart varje dag. Gillar min äppelgröna (min favoritfärg just nu) bumper från Apple, synd att den blir så smutsig!

Är rätt dålig på att ta hand om mina naglar, men har åtminstone alltid underlack. Sugen på att testa nageloljan som Killer Colours skriver om.

Min absoluta favorit-concealer kommer från Estée Lauder. Jag sminkar mig ju inte så mycket, men slarvar aldrig med basen.

Två saker som alltid sitter runt min handled – CK-klockan som jag fått av min kille, och armbandet från Efva Attling som jag fått av mig själv. Älskar dem båda.

Glad fredag!

Marcella Mravec

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion