PRAKTIKANT SÖKES!

Nu söker vi en ny praktikant till Rodeo!
Som medarbetare hos oss är det viktigaste att du tycker att det är kul att skriva. Helst går du/har gått en journalistutbildning, men så länge du har talang för att skriva journalistiskt är du välkommen att söka ändå.
Såklart vill vi också att du är intresserad av mode.

Som praktikant hos oss får du göra allt från att springa ärenden till att hänga med på modeveckan till att intervjua kända artister – det viktigaste är att du är redo att hugga i med allt möjligt, då vi är ett litet team.

Vi söker dig som kan börja den 27 augusti, och gärna stanna tio veckor. Maila kort om dig själv + ett arbetsprov på något du har skrivit till marcella@rodeo.net. Har du några frågor – maila så svarar jag!

Marcella Mravec
  1. Clara writes

    Är det betald praktik? Vet ju att det ofta inte är det men tyvärr måste ju hyran betalas..

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion