ONSDAG 1234

(Kappa Kello, topp Sandro, väska Gant, jeans Acne, sandaler Zara.)

Åh bu, har känt mig helt krasslig både i går och i dag. Sämsta tiden på året att bli sjuk – jag försöker kurera mig själv med ingefära och citron, och håller tummarna för att jag är bra lagom till modeveckan!

Marcella Mravec
 1. Emma Hå | shoes and beyond writes

  Vilken snygg kappa! =)

  //Emma Hå

  Reply

 2. Jasmin writes

  Har i över en månad försökt hitta den perfekta kappan. Beställt, returnerat, köpt, returnerat osv. och nu, mitt i allt mitt googlande hamnar jag här, på din blogg, (vilken jag kommer fortsätta läsa) & ser denna sjukt fina kappa! (ALLA dina jackor är fantastiska) Ser att du skrivit att den kommer från Kello, men hur har du fått tag i den? Är den från tidigare kollektioner? Skulle vara SÅ fruktansvärt tacksam för svar. Ha det fint! Jasmin

  Reply

  • Marcella Mravec writes to Jasmin

   J: Hej! Åh, den är riktigt gammal, har snott den från min mamma. Men jag kan försöka göra ett kapp-inlägg snart! Kul att du hittade hit.

   Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion