NEW YORK SS13: RODEBJERS VÅRKOLLEKTION

Några av er är säkert nyfikna på Rodebjers vårkollektion. De visade ju inte på Stockholms modevecka i år, utan höll istället små presentationer högt uppe i ett rum på Standard Hotel i New York. Kollektionen är inspirerad av ökennatur och funktionalistisk minimalism – men inte så mycket till stilen, utan snarare av idén om vad man verkligen behöver i sin garderob. Färgskalan går i rosa (hurra!), greige, grönt och så lite metallic, som man ser i nästan alla kollektionen i vår.

 

De vida shortsen blir en hit 2013 – Rodebjer gör dem i en vid och kort variant.

 

Utsikt och badkar på The Standard.

 

Älskar den rosa nyansen till vänster – “vattenmelon” som Rodebjer själva kallar den. De vill få fram den perfekta känslan av fruktkött.

Den här tröjan är så fin!

 

Lookbooken är fotograferad utan massa studioljus, make up och hår-fix. “Som man själv ser ut” – om man hade varit modellsnygg, det vill säga. All in all, en fin kollektion av Rodebjer den här säsongen!

Marcella Mravec
 1. Sara S writes

  Ser super ut. Gillar färgerna. Köpte en klänning på loppis i helgen i liknande modell som min favorit från COS, den var just sån där rosa (10:-!). Vadå varit, du är ju modellsnygg

  Reply

 2. I ♥ RODEBJER S/S 2013 | writes

  [...] Credits: Fiftytwo/ Marcella [...]

  Reply

 3. Ombloggat | writes

  [...] Rodebjer så blev ju kollektionen väldigt omtyckt och ombloggad! Share this:FacebookTwitterPinterestMerE-postSkriv [...]

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion