H&M SS13: LOOKBOOK FAVOURITES

Vänster: jacka 2 999 kronor, kjol 1 799 kronor. Höger: Jacka 499 kronor.

Vänster: t-shirt 149 kronor, kjol 799 kronor. Höger: klänning 699 kronor.

Vi började dagen i H&M:s showroom för att titta på en del av vårkollektionen. För pressen visar de alltid den del med mest statement-plagg, så det är alltid kul. Här är några av mina favoriter! HÄR hittar ni hela lookbooken för både dam och herr.

Lägger upp lite accessoarer i ett separat inlägg.

Marcella Mravec
 1. Robin Denise writes

  Ni brukar ju vara bra på Rodeo på att ta ställning när företag beter sig knasigt. Känner inte ni att det vore rimligt att inte promota H&M efter förra veckans skandaler kring varumärket? Som en enormt stor aktör har de ju möjlighet att faktiskt ändra på systemet, lite åt gången, men de sticker bara huvudet i sanden. Känner inte ni, som respekterad modetidning, ett ansvar inför det här?

  Reply

  • Marcella Mravec writes to Robin Denise

   R: Jag välkomnar självklart en granskning av alla industrier och företag. Att H&M förlägger sin tillverkning i låglöne-länder är en del av den världsordning vi lever i, vilket naturligtvis är vidrigt. Men H&M har även bidragit till stora förändringar i den industriella världen. Jag tycker att det är toppen att H&M granskas, som sagt (hoppas du läste vår artikel i Rodeos vårnummer), men tycker även att de gör mycket bra.

   Reply

 2. jessica writes

  jackan till höger <3

  Reply

 3. SS 13 | nadiakandil writes

  [...] hittade lite lookbook bilder från H&M S/S13 på Marcellas blogg. En blogg som btw borde besökas. Jag älskar den långa klänningen, och den röda-aktiga [...]

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion