ACNE PRE FALL 2013 LOOKBOOK

Jonny Johansson har inspirerats av August Strindberg för Acnes nästa pre fall-kollektion (han blev först intresserad av Strindberg när han såg utställningen av Strindbergs självporträtt). Acne har ju varit väldigt inne på det svenska på sistone, och här ville man också fånga känslan av den svenska vintern.
Personligen tycker jag att Acnes idé om färg och känsla oväntade färgkombinationer är ett av deras största styrkor, så jag hade gärna önskat mig lite mer färg! Men som vanligt många starka pieces – Acne vill erbjuda en ny take på garderobsklassiker som den lilla svarta, pea coaten och trenchcoaten.

Marcella Mravec
  1. SOME HATS ARE BIGGER THAN OTHERS - Filippa Berg | Rodeo Magazine writes

    [...] hats are bigger than others och fuskpälshatten är min nya följeslagare. Bäst att passa på innan den blir för trendig liksom… Här kollar vi in Tal Rs gulliga utställning på Cheim and [...]

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion