GOING TO STRASSBOURG (AGAIN)

1. Det här armbandet från H&M ser super ut! Någon som vet om det finns i butik än? 2. Bokstavsberlockerna från Fendi är så gulliga att jag smäller av. Ska nog köpa ett “E”. 3. Örhängena från Gina Tricot har jag bloggat tidigare, älskar dem! 4.Baguetter från Tom Binns.

Åh, jag hatar tisdagar, det är veckans tråkigaste dag. Därför blev jag oproportionerligt exalterat när jag hörde att klänningen som jag tänkte ha på fredagens Ellegala landat i Sverige. Nu håller jag bara tummarna för att den passar också. Sugen på att ha något i strass till – förmodligen min mammas örhängen, som jag älskar. Ska bara klura ut i vilken av mina hundra kuvertväskor jag glömt dem…

Marcella Mravec

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion