här kan jag bo. del 3.

Jag samlar på bilder på hem som några av er kanske vet. Jag har dem i en liten mapp på datorn, sparar och sorterar, längtar och drömmer.
Det här är den senaste skörden (spana in Del 1 och Del 2 här).
Herregud, jag vill bara flytta och göra om och göra fint.
(bilderna kommer från överallt, eftersom jag sparar de på datorn har jag tappat källan. förlåt.)
.

Sen kan jag också tänka mig att bo var som helst så länge jag får en sån här i present:
YouTube Preview Image
(tipstack till david)

.


I want to live like this part 3 (Part one here and part two here). Because I saved all the pics on my computer the source is gone (except the first photo, just click on it). sorry.

sandra
 1. EmmaConstance skriver

  Naaw, så söt lammunge.

 2. Madeleine skriver

  Jag gillar bild fyra, om jag hade en lite större lägenhet skulle jag också ha en koja i vardagsrummet :D

 3. Åsa skriver

  ååh. underbart klipp såhär på våren när alla lamm börjar födas. Jag kommer ha fullt upp på jobbet med att kela med alla ulliga barn

 4. Jeanette skriver

  De brukar jag också göra! :)

  LoL! Vilket sött lamm <3

 5. vicky skriver

  Visst är det en gnutta magiskt med bilder på olika hem. Jag har också en mapp jag sparar i. Jag kan sitta och bläddra bland dem till stjärnstopp och så sitter man och drömmer.

 6. Lisa skriver

  Åh så underbart.

 7. Anna-Maria skriver

  Så fint! :)
  Åh, lammet var ju bara för gulligt! :)

 8. jessica skriver

  men oh. så fint att den bara skuttar fram och tillbaks.
  sådär ska jag göra när våren kommer!

 9. sarah skriver

  http://www.flickr.com/photos/ultraviolett/4206853990/

  i took the first photo. :)
  it’s the kitchen of an old malaysian couple in shanghai.

 10. darling skriver

  Mm, speciellt den där gula sängen gillade jag.. Om man ändå hade en större lägenhet så.

 11. annica skriver

  ÅH vilket gulligt lamm :)
  Jag har ett litet önskemål! skulle inte du kunna göra en liten paris guide? :)

 12. Maria skriver

  Nej men GUD vad sött! Jag dör lite.

 13. kajsa skriver

  saker som är lite tossiga är ju att; i min ”här vill jag bo”mapp så det nästan varenda bild du visat i din blogg på din lägenhet. Den är så otroligt fin, när jag blir stor och stark ska jag också bo så fint.

 14. Erica skriver

  Lite plottrigt kan jag tycka. För mig skulle det kännas – och bli – för stökigt. Men det gör sig ju ändå på bild! Och att ha ett tält i vardagsrummet är en ypperlig idé! Roligt att du samlar på sådana här bilder. Man blir alltid väldigt inspirerad utav finmappar.

 15. a skriver

  oh my gosh. that video is the cutest video i’ve seen in a long time.

 16. Bea skriver

  så sjukt vackert

 17. Lollo skriver

  Mötte dig idag på gatan, men vågade inte riktigt skrika hej! Ville bara säga att du är urgullig med en urgullig blogg! :)

 18. Alex skriver

  Du har verkligen en av dom bästa bloggarna i Sverige. Du provocerar inte som fjortisbloggarna, har inte massa dubbelmoral eller låtsas vara perfekt som exempelvis fokis.se. Det känns verkligen äkta och bilderna i din blogg är väldigt fina.

 19. L I L I J A skriver

  Tokinspirerande!

 20. Requiem Pour Un Con skriver

  i köket på första bilden vill jag bosätta mig och aldrig lämna någonsin.

  (ps. tack för kommentaren. det är lite så.. så tack. du är fin).

 21. elise skriver

  åh, vill ockå ha en sådan mysig koja! och den där mörka, vackra byrån.

 22. Petra skriver

  Lammet kan vara det sötaste jag sett. Fick mig att le lite trots en toktrist och förjävlig dag. Tack för du visar allt som är fint, man behöver påminnas att det finns fina saker ibland.

 23. julia m. skriver

  jag läste om ditt inlägg om vad du åt förra året för inte så längesedan där det stod att du lagade lammköttbullar. här beskriver du lite av en önskan att ha ett lamm som husdjur. jag har funderat på sådana här frågor på senaste tiden och det känns verkligen underligt att man vill ha den där söta minigrisen som husdjur samtidigt som man äter skinka till frukost. jag bara känner att det blir lite dubbelmoraliskt. antingen känner man någonting för djur eller så bryr man sig inte, liksom. jag funderar på det för tillfället, om jag bryr mig eller inte. i vilket fall som helst så är inlägget en fin inspiration, men jag bara tänker i alla fall att det ändå kan vara viktigt att fundera på var man står. jag vet inte, det bara känns lite sorligt och ologiskt. jag undrar om hur du tänker om det här, eftersom du brukar ha kloka och ärliga åsikter om det mesta, liksom. // julia m.

 24. Nisse skriver

  Jättefint verkligen :) Vet du kanske någon fin inspirationsblogg för inredning? Jag hittar ingen bra blogg för det. Tack i vilket fall 8)

 25. Sophiemei skriver

  i wanna live in these life!! warm and sweet, i love it!!

 26. anna skriver

  ett får? jaaaa asbra idé! kan man ju göra egna lammullströjor!

 27. Moa skriver

  Åh så fint! Såhär ska jag bo när jag blir ”stor”: http://alfapet.blogg.se/2010/march/mitt-framtida-hem.html

 28. viktoria skriver

  mmm älskar den gula sängbilden!

 29. Natasha skriver

  Underbart fint!

 30. Janis skriver

  sigh… i would just settle for a window in my kitchen. All that lovely light!

 31. eli skriver

  Hihi, sådär tänker jag när jag ser bilder på din lägenhet! :)
  Så sött lamm!

 32. Sun skriver

  Åh (har också en sån mapp) älskar dom!!

 33. Gabriella skriver

  Fint med inspiration! Tack=)

 34. Linn skriver

  ahh herreminskapare, vilken lite grej. helsöt!

 35. Str8 to2ledo skriver

  Om du söker trygghet är det i ditt hjärta du ska bygga bo.

  Shakespeare

 36. Voff skriver

  Fint!

  # Str8 to2ledo den 2010/03/18 19:54

  Om du söker trygghet är det i ditt hjärta du ska bygga bo.

  Shakespeare

 37. Voff skriver

  Och vackra bilder, du har hittat personliga och vackra hem. Det är mkt jag gillar där. <3
  Bra smak!

  Puss & Kram
  Voff

 38. fiffi skriver

  kärlek på byrolådan på den tredje sidsta bilden :) )

 39. Siri skriver

  lammet… åh lammet!

 40. Tommie skriver

  Gud asså, kojan!!!! <3 <3 <3!!!! Dock undrar jag lite över sängen på sista bilden, den har liksom en stomme för en "himmel" men inget tyg där? Varför det???

 41. Allie skriver

  ÅH!! VAD SÖT!! wow nu vill jag bara ha den och gosa med:) När jag kanske var 3 år så hade vi en liten gris som hette Egon! Jag kommer inte ihåg mycket, det var länge sen, nu e jag 15, men han var gråsvart med rosa mage. Jag kommer ihåg att han sprang omkring och åt upp min mammas tuggumin! Haha, men han trivdes inte sp bra i en lägenhet, så vi fick lämna honom till en bondgård (EJ FÖR SLAKT!) Ibland så undrar jag hur han har det, om han lever eller inte, och om han har haft ett bra liv. Jag hoppas verkligen det! Han hade världens gosigaste rosa mage.<3<3

 42. Misha skriver

  Finfint inlägg. Sådana mappar bor på min dator också, eller i min Evernote snarare. Och videon med den studsiga tussen är det sötaste jag sett idag!

 43. LILLSNÖRPA skriver

  Jag vill också ha ett litet lamm :)

 44. Anna skriver

  Oj, vad fina ! vart hittar du alla dessa fina bilder?

 45. ias bok skriver

  fina sandra, har du sett den här sidan? det är så himla himla fint så det pirrar i magen.

  http://fishki.net/comment.php?id=32304

  min vän visade mig den och jag tänkte att den måste ju sandra få se. puss

 46. dasha skriver

  fina bilder!
  vill också göra om hemma.

 47. Camilla Andersson skriver

  hahaha nej gud vad söööt!

 48. maria skriver

  hej, tänkte bara säga att bilden med ljuskronetältet (nr 4) kommer från http://somethingshidinginhere.typepad.com/
  (och nu vill jag flytta ännu mer.. )

 49. sara skriver

  om jag bodde där skulle jag aldrig vara olycklig.

 50. Su skriver

  Åh, för sött med lammet!

 51. Lina skriver

  SÅ fruktansvärt fint! tokfint!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Dagsfest= ❤️❤️❤️
Arkiv
Twitter @niotillfem