här kan jag bo. del 3.

Jag samlar på bilder på hem som några av er kanske vet. Jag har dem i en liten mapp på datorn, sparar och sorterar, längtar och drömmer.
Det här är den senaste skörden (spana in Del 1 och Del 2 här).
Herregud, jag vill bara flytta och göra om och göra fint.
(bilderna kommer från överallt, eftersom jag sparar de på datorn har jag tappat källan. förlåt.)
.

Sen kan jag också tänka mig att bo var som helst så länge jag får en sån här i present:
YouTube Preview Image
(tipstack till david)

.


I want to live like this part 3 (Part one here and part two here). Because I saved all the pics on my computer the source is gone (except the first photo, just click on it). sorry.

Kommentarer

 1. Jag gillar bild fyra, om jag hade en lite större lägenhet skulle jag också ha en koja i vardagsrummet :D

 2. ååh. underbart klipp såhär på våren när alla lamm börjar födas. Jag kommer ha fullt upp på jobbet med att kela med alla ulliga barn

 3. Visst är det en gnutta magiskt med bilder på olika hem. Jag har också en mapp jag sparar i. Jag kan sitta och bläddra bland dem till stjärnstopp och så sitter man och drömmer.

 4. saker som är lite tossiga är ju att; i min ”här vill jag bo”mapp så det nästan varenda bild du visat i din blogg på din lägenhet. Den är så otroligt fin, när jag blir stor och stark ska jag också bo så fint.

 5. Lite plottrigt kan jag tycka. För mig skulle det kännas – och bli – för stökigt. Men det gör sig ju ändå på bild! Och att ha ett tält i vardagsrummet är en ypperlig idé! Roligt att du samlar på sådana här bilder. Man blir alltid väldigt inspirerad utav finmappar.

 6. Mötte dig idag på gatan, men vågade inte riktigt skrika hej! Ville bara säga att du är urgullig med en urgullig blogg! :)

 7. Du har verkligen en av dom bästa bloggarna i Sverige. Du provocerar inte som fjortisbloggarna, har inte massa dubbelmoral eller låtsas vara perfekt som exempelvis fokis.se. Det känns verkligen äkta och bilderna i din blogg är väldigt fina.

 8. Lammet kan vara det sötaste jag sett. Fick mig att le lite trots en toktrist och förjävlig dag. Tack för du visar allt som är fint, man behöver påminnas att det finns fina saker ibland.

 9. jag läste om ditt inlägg om vad du åt förra året för inte så längesedan där det stod att du lagade lammköttbullar. här beskriver du lite av en önskan att ha ett lamm som husdjur. jag har funderat på sådana här frågor på senaste tiden och det känns verkligen underligt att man vill ha den där söta minigrisen som husdjur samtidigt som man äter skinka till frukost. jag bara känner att det blir lite dubbelmoraliskt. antingen känner man någonting för djur eller så bryr man sig inte, liksom. jag funderar på det för tillfället, om jag bryr mig eller inte. i vilket fall som helst så är inlägget en fin inspiration, men jag bara tänker i alla fall att det ändå kan vara viktigt att fundera på var man står. jag vet inte, det bara känns lite sorligt och ologiskt. jag undrar om hur du tänker om det här, eftersom du brukar ha kloka och ärliga åsikter om det mesta, liksom. // julia m.

 10. Jättefint verkligen :) Vet du kanske någon fin inspirationsblogg för inredning? Jag hittar ingen bra blogg för det. Tack i vilket fall 8)

 11. Fint!

  # Str8 to2ledo den 2010/03/18 19:54

  Om du söker trygghet är det i ditt hjärta du ska bygga bo.

  Shakespeare

 12. Och vackra bilder, du har hittat personliga och vackra hem. Det är mkt jag gillar där. <3
  Bra smak!

  Puss & Kram
  Voff

 13. Gud asså, kojan!!!! <3 <3 <3!!!! Dock undrar jag lite över sängen på sista bilden, den har liksom en stomme för en "himmel" men inget tyg där? Varför det???

 14. ÅH!! VAD SÖT!! wow nu vill jag bara ha den och gosa med:) När jag kanske var 3 år så hade vi en liten gris som hette Egon! Jag kommer inte ihåg mycket, det var länge sen, nu e jag 15, men han var gråsvart med rosa mage. Jag kommer ihåg att han sprang omkring och åt upp min mammas tuggumin! Haha, men han trivdes inte sp bra i en lägenhet, så vi fick lämna honom till en bondgård (EJ FÖR SLAKT!) Ibland så undrar jag hur han har det, om han lever eller inte, och om han har haft ett bra liv. Jag hoppas verkligen det! Han hade världens gosigaste rosa mage.<3<3

 15. Finfint inlägg. Sådana mappar bor på min dator också, eller i min Evernote snarare. Och videon med den studsiga tussen är det sötaste jag sett idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>