tärningskvällen.


I fredags hade vi tärningskväll. Det går helt enkelt ut på att tärningen bestämmer allt under en hel kväll. För varje ny sak man ska hitta på skriver man ner sex olika alternativ och sen måste man göra det som tärningen väljer.  Det blir extra roligt om ett av alternativen är riktigt, riktigt jobbigt. Vi började tärningskvällen hos Simon.


Köttbullarna låg i ugnen när jag kom för vi hade redan slagit vad tidigare under dagen vad vi skulle äta till middag. Köttbullar och makaroner blev det.


Andrea.


Johanna skrev ner sex olika alternativ var vi skulle äta middagen.


Det blev i Simons badrum.


Oväntat trevligt faktiskt.


Maten var god den med, har inte ätit köttbullar och makaroner på flera år så jag tog dubbla portioner när jag ändå var igång.


Sedan ville vi leka lekar så vi frågade tärningen vad vi skulle leka. Det blev viskleken.


Och efter det sanning och konsekvens. Här agerar Ulrika modell framför fläkten under ett konsekvens-uppdrag.


Och här hoppar Johanna ut genom fönstret och springer ett varv runt huset.


Sedan ville vi gå vidare så då slog vi tärning vilket ställe i närheten vi skulle bege oss till.


Det blev baren Republik. Innan vi gick slog vi också tärning på vilket sätt vi skulle gå dit.


Det blev genom att sjunga ”för vi har tagit studenten” det högsta vi kunde tills vi var framme. Så då gjorde vi det.


När vi kom fram ville tärningen att vi skulle dricka tequila. Attans.


Tequila-citron.


Väl inne på baren slog vi om vad vi skulle göra med de som satt vid bordet bredvid. Tärningen ville att vi skulle visksjunga ”Den blomstertid nu kommer.” Jag har ingen bild på det i och med att jag var upptagen med att sjunga, men här sitter vi i alla fall innan och slår.


Efter tequilan på Republik ville tärningen att vi skulle gå så knäppt vi kunde till sunkhaket Treat.


Alla hade sin egen annorlunda gångstil.


När vi var framme på Treat landade tärningen på wild card-alternativet: Att vi skulle bli utkastade.
Vi funderade ett tag på hur vi skulle gå tillväga för att bli utkastade och bestämde oss för att ha sambatåg genom hela baren, fram och tillbaka, upp och ner. Också det bildlöst i och med att jag var i själva tåget.


Vi lyckades!


När vi slog var vi skulle hamna nästa gång fick vi wild card-alternativet igen, Gröne Jägarn. Ett mycket tveksamt ställe vid Medborgarplatsen.


Vi slog om vad vi skulle göra därinne.


Det blev att sjunga karaoke!


Vi valde ”Kom igen Lena” och hade helt fantastiskt roligt på scenen.


Efter låten var vi helt galet varma och var tvungna att sätta oss och vila lite.


Sedan var det dags att gå vidare igen.


Tärningen ville att vi skulle gå till Trädgården, himla praktiskt i och med att det var gångavstånd.


På Trädgården gav tärningen alla uppdraget att hitta en ny kompis på under två minuter och ta med den kompisen tillbaka till de andra sen.


Här var min nya kompis, Sara! Ungefär här gick min kamera sönder, men hur som helst tog jag med Sara till vårt bokade karaokerum och så sjöng vi allihopa tills ingen luft fanns kvar i lungorna.

Kanske en av de roligaste kvällarna någonsin.
.


This past friday we let the dice decide our evening. The dice made us eat meatballs in the bathroom, play the whisper game and truth or dare, order tequila, walk silly-walk, get thrown out from a bar, sing karaoke and get a new friend. Best night in a long long time!

Kommentarer

 1. Åhåhåhåhå! Fy fasen vilken rolig kväll det verkar ha varit! Och vilken hemskt finurlig idé!

 2. Åh fin lek! Den tror jag att jag ska leka med en jättefin pojke som jag ska åka till Rom med om en vecka, då har vi känt varandra i en månad. Jag tror det blir bra.

 3. Hahah. Det lät faktiskt helt underbart kul. Roligt att ni gjorde det fullt ut också, i vanliga fall så hade man nog låtit bli vissa saker, haha.

 4. Men åh, det är ju Sara Edin från Sundsvall! Vi gick på samma skola, så kul!
  Har du läst tärningsspelaren? Om inte, gör det! Det är en sann berättelse om en man som låter tärningen bestämma hans liv helt och hållet.

 5. Gud så roligt! Blev alldeles nostalgisk för det påminner om när man var liten och var sådär kreativ så att allt blev till ett äventyr. Alla lekar var på blodigt allvar och det fanns ingen annan värld just då, bara den vi hittat på! (sedär, ett avslutande rim).

 6. Herregud vad roligt det lät! Dock så är det nog roligare i Stockholm, där man har lite fler alternativ på barhäng osv än i en mindre stad =P

 7. Herregud, vilken fantastisk kväll ni hade! Och med dina fina bilder till också. Tärningskväll, säger du.. Kanske man ska prova!

 8. omg it looks so amusing XDDDDDDDD my mom is staring at me cause I was laughing a lot while reading the whole entry XDDDD I’ve loved the idea, I gotta try it some day!

 9. Oi, så kult. Har du lest ”the dice man” kanskje? Noen drar den litt lenger enn andre… Jeg må holde meg litt unna sånt siden jeg bare utvikler tvangstanker av det. Men koselig å bare gjøre det på fest da. :)

 10. det var det barnsligaste och finaste och roligaste på länge! Sådant borde nog göras oftare. Som att äta mat i badrummet.

 11. I think this is one of the funiest things I’ve ever seen, and I must play to this game, because oh, my, it’s gorgeous!! This gave me lots of ideas, cool!

 12. That dress is a true dream. I love it.

  I also would love to spend a night the way you and your group of friends do! It’s so cheerful and full of laughter! Not that my life stinks, but we don’t have a big group of friends in Detroit. They all moved away! One day, I’d like to live just one day of yours.

  XXs,
  Mae, thereafterish.

 13. Det där verkar ju helt underbart roligt! Och man måste ju inte göra det lika jobbigt och äckligt som Luke Rhinehart i Tärningsspelaren. Det här ska jag också prova!

 14. Åh vad underbar lek. Jag har alltid gillat att slå tärning om saker, men en sådan här kväll har jag aldrig provat :) Helt underbart ser det ut att ha varit :)

 15. Åh Sandra! älskar detta! nu känner jag spontant att jag måste anordna en tärningskväll efter att ha sett vilka tokigheter det ledde till för er del. MAGISKT! skrattade så jag kiknade när jag såg bilden på er när ni går så fult ni kan över gatan.

 16. I really adore these photos, it is so very clear that you had so much fun ! I really like the photo of you in the shower with your food !

 17. Hamnade här via bloglovin, och jag måste bara säga vilken rolig idé att låta tärningen bestämma. Tror nog att vi ska göra så på vår nästa tjejkväll.

 18. Underbart! Låter som något jag hade kunnat göra! Om inte annat så var det grymma bilder och även om du skrivit kort fattar man hela grejen, riktigt bra skrivet! Det här kommer jag tvinga mina polare att göra nästa gång.

 19. för att kunna utföra en sån här ”lek” krävs det ju att alla är med tåget och inte ballar ur, då verkar det hur roligt som helst. Och att sitta och äta på skithuset, nja, njä, där hade nog min gräns gått. Hoppas bostadsinnehavaren hade städat……………

 20. Vem av er hade läst Tärningsspelaren? Som förövrigt är världens sämsta och mest sexistiska bok.

 21. Läser väldigt ofta, kommenterar väldigt sällan. Men ibland bara känner jag att jag måste.
  Skrattade mig igenom hela inlägget. Det var så inspirerande, härligt och tok-roligt! Tack för en fin blogg.

 22. Åh ni är ju helt fantastiska! Det låter vansinnigt roligt och ganska hemskt men om alla gör det så blir det ju bara roligt! Jag öskar jag va med i ert gäng. Då skulle ni få se på en tjusig knäpp-gångstil vill jag lova!

 23. Gud vad kul! :) I och med det här inlägget har jag helt och hållet fastnat för din blogg! Superkul! :p Ditt liv verkar vara bra kul :P hehe kram

 24. det är lät underbart roligt. och det ser hur kul ut som helst! måste testa på det någon gång. bra blogg för övrigt :)

 25. åh så fint. jag förstår inte hur ni kommer på allting! du och dina vänner måste verkligen vara helt fantastiska människor.

 26. Det här var dom bästa orden jag läst sen min kille skrev lappen jag älskar dig till mig, ska skriva ut ditt inlägg och spara för alltid i min finaste minneslåda. Helt underbart!

 27. Tack för dagens mest underhållande inlägg! Visade alla kollegor på jobbet och vi satt och skrattade i kapp :) Många undrade ”vad är det här för något? Är det en blogg? fascinerande”. Fick nog ett par att vilja läsa din blogg efter detta :) Kram

 28. Åhh gud vad fantastiskt!! Låter som rena drömmen när du berättar om det. Ni måste varit otroligt modiga, det är nog inte många som hade fullföljt alla era galna men otroligt roliga upptåg!

  Och jag måste säga att jag alltid blir lika imponerad av dig och ditt ”festgäng” vad ni hittar på, alla tema-fester och lekar, det verkar helt sagolikt fint och fantastiskt. Dina bilder skildrar allting så bra och jag hoppas du njuter varenda gång för det är nog inte många som får samma chans.

  Klart det finns baksidor också, men det gör det med allt. Och man lever bara en gång och varför inte leva ordentligt? Du verkar vara så otroligt bra på det Sandra.

  Hoppas du får en supersommar!
  Kramar till dig

 29. Fantastikt! Sambatåg måste va det bästa sättet att bli utkastad på! Ni verkar ha haft en hysterisk rolig kväll!
  Kram

 30. Är det detta som kallas att vara lillgammal eller är det så här man gör för att inte synas som lillgammal? Jag tänker på Johanna där…
  Hon har ju ett behov av att framstå som ung om jag har förstått rätt. Men det var ett bra tips! När jag fyller 30 år ska jag rulla runt i bajs i min vita klänning, inte alls äckligt! Ungdomligt och mysigt! Nu ska jag ha sex i gräset mitt på dagen utanför stadshuset där alla kommer och går, iklädd en tomtedräkt och med en mikrofin i handen så alla hör mina stön, efter det ska jag snorkla i en å efter guldpengar!!!!! Självklart ska min kompis fota allt så att jag kan lägga upp det i en blogg, så alla ser hur wild and crazy jag är.. ;) Annars skulle jag ju inte göra det.. hehe ;)
  Undra om man kan ha sex och hoppa från ett hopptorn samt dricka en tequila samtidigt, då till musiken av Born to run med Bruce!!
  Det vore väl coolt, hehe lite som att surfa fast med sex och sprit och man åker neråt istället för framåt… Så CrAzY!!! Är inte jag tuff så säg??? ;P

 31. Haha damn! Det lät faktiskt rikigt nice och bilderna var grymt underhållande! Gillar stilen på gänget – vet hur man har kul! HA det så jättebra och hoppas det blir fler tärningskvällar för er del! //Elena

 32. Haha! Tärningsspelet verkar ju vara galet kul och spännande!!! Ni är riktigt modiga som vågar fullfölja reglerna fullt ut! Fina bilder också! Kramis

 33. Okey jag brukar aldrig kommentera här men den där tärningsgrejen lät ju oslagbar!
  måste helt klart testas nån gång. ha det fint!

 34. Vad otroligt roligt det låter! Måste ta efter det där och också prova på det. Härlig idé!

 35. Shit va mycket jag har missat. Jag har inget internet :(

  Vilken fantastisk kväll. Det ser hur roligt ut som helst! :)

  Hur går det till när du säger att tärningen vill mellan ställena? Hur menar du då?

 36. dear sandra,

  you and your friends make up such wonderful original games. they sound (& looked) like a blast! my favs are definitely walking funnily along the street, karaoke, and making a new friend. You must surely remember this night for a very long time. thousands of kisses.

 37. Detta låter verkligen kul! Verkligen ett sätt att inte få tråkigt när man är med sina vänner. Dock är de flesta jag känner ganska gnälliga av sig och skulle säga -”näää, jag vill inte/vågar inte..” :/ men jag skulle vilja göra det någon gång :D

 38. Rätt kul att jag genom en slump kommer in på den här bloggen och inser att jag gick förbi på gatan när en av er precis skulle hoppa ut genom fönstret.

 39. Jag har planerat en tärningskväll för min bästa vän när hon fyller år. Jag har bjudit med alla vi känner så det kommer nog inte bli så mycket roliga uppdrag, men jag tror att alla kommer låta tärningen bestämma vad som ska drickas iallafall. Det bästa är att hon inte har någon aning om vad som sker. Hon försöker gissa hela tiden men hon lyckas aldrig. Nu hoppas jag bara på att det ska kunnas hållas hemligt i 14 dagar till, trots att över 30 personer ska med.

 40. What i don’t understood is in reality how you’re now not actually much more smartly-preferred than you might be right now. You’re very intelligent. You know thus considerably relating to this topic, made me in my opinion consider it from so many various angles. Its like men and women are not fascinated except it is something to do with Lady gaga! Your personal stuffs outstanding. All the time deal with it up!

 41. I do agree with all of the ideas you’ve offered in your post. They are really convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are very short for novices. May just you please prolong them a bit from next time? Thank you for the post.

 42. Thanks a lot for providing individuals with such a memorable possiblity to discover important secrets from this website. It can be very ideal and jam-packed with fun for me and my office co-workers to visit your site particularly 3 times per week to learn the latest guides you have got. And of course, I’m also at all times pleased with the incredible tricks served by you. Selected 3 areas on this page are clearly the most suitable we’ve ever had.

 43. Somebody essentially lend a hand to make significantly posts I might state. That is the first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the analysis you made to make this particular post extraordinary. Excellent activity!

 44. Haha! Ingen aning om hvordan jeg klikket meg inn på akkurat dette innlegget, men leste iaf om Gröna Jägarn og kom på at DER HAR JEG VÆRT! Omg. Nyttår for 3 år siden gikk jeg og mine kompiser inn i en taxi og sa, ”kjør oss til det cooleste utestedet på Söder!” Og 15 min senere: tataa! en skum karaoke / irsk ? bar. Men YOLO, så vi gikk inn og kjøpte irish coffee, og tittet på en veldig tynn mann som sang ”jag är för fet för et fuck..” Sånn var mitt tolvslag det året. Ikke noe man glemmer akkurat…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>