en överraskning på posten.


Jag fick ett sådant fruktansvärt fint paket på posten i förrgår. Från en bloggläsare som heter Meg. Ett stort brunt kuvert med massvis av små paket inuti.


Förutom ett fint och hemligt brev låg där en rosettbrosch, en stålmannen-magnet (älskar ju honom ni vet) och ett jordgubbsläppbalsam.


En Mimmi Pigg-anteckningsbok och boken The Perks of Being a Wallflower som jag genast måste läsa.


Tre rullar film till min lomo-kamera samt ett hemmagjort blandband!


Wow wow wow. Blev så himla glad alltså. Tusen tack gulliga Meg.
.
.

Got the sweetest package in the mail from my blog reader Meg. The most wonderful and thoughtful things and I got so happy. Thank you so, so much Meg, I loved everything. <3

Kommentarer

 1. What a lovely package!! And I adore all the music she sent to you, great!
  It’s time for Christmas cards and lovely things like this… I think it’s the best part of Christmas!

 2. det där med att få små presenter via posten är så himla fint. Inte för att några bloggläsare skickar paket till mig men ändå. I Paris fick jag paket från mamma och pappa. Mina gamla cheerleadingskor och romkom-dvd:er och tusen tidningar och på alla hjärtans dag fick jag en stor brun ask med godsaker i. Och igår skickade jag iväg ett paket till barnen som jag tog hand om litegrann i Paris. De får bamsetidningar och en kalle ankas pocket. Och ett brev som jag knåpade ihop på en sådan där stryktipset-lapp. En annan fin sak som har med blandband att göra är att i underbaraste tidningen Jalouse presenteras blandband i skrivet format. Hur fint är inte det!?

 3. hi! I’m a reader from Asia and will really love to send you a package for Christmas, you’re my favourite blogger!

  Is it possible if you write me back at the above email address I’ve provided?

  Thanks Sandra!

  xx
  Steph

 4. vilken otroligt fint människa!
  brev är helt klart bland det finaste som finns. man kan bli så förskräckligt glad, även om det bara är lite handskriven text.

 5. Jag tycker att din Ludvig är väldigt lik Stålmannen. Det är nog kostymen han får bära nästa maskerad/halloween – då kommer han vinna alla kostympriser!

  ha en fin vecka Sandra. Älskar ditt New York bloggande.

 6. Så roligt att få små överraskningspaket med underbara saker :D. Presenter som man inte förväntar sig är de bästa!

  Annars, jag hade tänkt skicka dig ett julkort. Jag såg ett som jag tänkte direkt på dig av… Skulle jag kunna få din address? :D.

  xoxo

 7. The perks of being a wallflower är en av mina absoluta favoritböcker och jag tycker att det är väldigt fint att du fick den. Den boken var en riktig stöttepelare under mina tonår!
  :*

 8. Åh! Jag läste The perks of being a wallflower i gymnasiet på engelskan. Blev helt kär i den, och det är en av mina favoritböcker. (Lämnade faktiskt aldrig tillbaks den till skolan, hihi!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>