wonder woman.


De har gjort om alla MAC affärer här till Wonder Woman-paradis. Utanför den som ligger nära mitt jobb på Prince Street har de målat om fasaden i rött och inuti finns en utställning med en komplett serie Wonder Woman-tidningar. Som ni kanske vet älskar jag hela superhjälte-estetiken. Var inne i affären hur länge som helst och visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till.


Kom ut med dessa två. Ett nagellack i serietidningsrött och en eyeliner som är precis som en tuschpenna.
.


Fell head over heels in love with the design of the MAC Wonder Woman collection. Left the store with a nailpolish in cartoon red and an eyeliner who works just like a marker.

Kommentarer

 1. Är eyelinern bra då? Vet att du använder Mac’s andra eyeliner men detta? Så sjukt fint. De gjorde ju en Disney kollektion också! Trodde först nagellacket var krämrouge! Det hade varit fantastiskt!

 2. Jag blev superglad när jag såg deras serie där de hade drottningar och elaka häxor, minns inte vad den heter just nu men jag gillade den.

  Jag blir väldigt glad av att veta hur mycket du måste tycka om de här produkterna :).

 3. Hej gumman, vill bara säga att du är fantastisk jag vill vara du men ändå trivs jag med den jag är. Hoppas allt är väl och en sak har vi gemensamt ROSETTERNA vad vore världen utan rosetter? jag har haft det sen jag var liten och jag tycker om att pynta håret även om min syster som är ÿngre och frisör suckar djupt så struntar jag i det älskar rosettdiadem har ett nytt vit och blårandigt det är fantastiskt och ingen förstår jag känner att jag får styrka av dig,

  Tack gumman, lev vel Kram Helena,

 4. sandra your blog is wonderful but the advertising is out of control! there is nowhere on here that you can click to scroll and not be overtaken by pop ups

 5. har kommer svar pa fragor:

  vet inte om eyeliners ar bra an for jag har kvar pa min gamla eyeliner sa jag vill inte oppna forran den forsta ar klar.

  vet inte om kollektionen finns i sverige.

  sorella – valdigt fin jacka!

  penny – i know i told rodeo about this, but apparently there is some collaboration i don’t know. just be careful with the mouse clicks!

  sofia i london – ja det ar ett stort sminkmarke.

 6. va ballt med wonder woman smink! wonder woman är lite av min idol, har massa wonder woman prylar hemma. jag dör lite här borta! vad kostade dem? var nagellacket dyrt? det kanske är för mycket begärt, men kan man kanske beställa av dig? jag betalar naturligtvis, om det inte är alldeles för dyrt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>