i had a bike but somebody stole it and when i think about it, it makes me feel so sad.

Jag håller på att bli sjuk vilken verkligen inte går. Därför har jag legat under ett täcke varje kväll efter jobbet den här veckan och hoppats på förbättring. Så nu, när slutet av veckan närmar sig, har jag inte längre något vettigt att blogga eftersom jag har gjort exakt noll saker. Så jag klickade runt i mitt eget arkiv istället och här kommer en liten reprisblandning.


Min födelsedag när jag fyllde 23. Ett varmt sommargolv i New York med efterrätt från Magnolia Bakery och magiska presenter.


Finaste Vera sover lite i min säng.


Helt rätt.


Ett piano i lego från Tokyo som jag gav till Ludde.


Klippdockepresent föreställande mig själv från en bloggläsare några år sedan. Så fruktansvärt ambitiöst och fint!


Någon smygtog med min kamera första gången jag och ludvig hånglade på en fest.


Bästaste underklädessettet från Agent Provocateur.


Bästa Miss Universum.


En liten skjorta jag fick av Matilda en dag.


Humlegården ur min Diana-kamera.


Tjusig Moleskine-upplaga som jag aldrig skriver i för jag aldrig kommer på något tillräckligt fint att skriva i den.


Bokbrev från Ludvig.


Roligaste musikspelet oogachakka under en spelkväll hos johanna.


Jag provar tilt shift-fotografi som får gamla stan att se ut som en leksaksvärld.


Lockar.


En gång när jag hade origamivecka på jobbet och svanen och pingvinen fattade tycke för varandra.


Och veckan därpå vek jag hundra stycken origami-stjärnor till joakim på hans födelsedag.


Ett Scrabble från 40talet jag fick av ludvig på min födelsedag.


Fina tändstickor från Tokyo.


Mitt skrivbord i början av 2009.


En väska ur senaste numret av Lula som jag önskar att jag ägde.


Meddelande påväg hem från Ikea.
.


Just random pictures from my blog archive. Read by clicking ”in english” under the FAQ.

Kommentarer

 1. Alltså din blogg Sandra…den är alldeles för speciell, verkligen. Jag blir alltid lika fascinerad och uppslukad av den varje gång jag kollar. Och du är oerhört grym med kameran. Jag hoppas att du har det bra in the big city för det verkar underbart. Och lägg aldrig ner det här vackra du delar med dig av, aldrig!

 2. vad fint att någon lyckades smygfota precis just då första gången. jag tycker om när folk (som jag litar på iaf) vågar ta min kamera och smygfota lite. det blir som egna historier ur andra perspektiv.

 3. Åh den där klippdockan, den hade jag helt glömt att jag knåpade ihop och skickade en gång i tiden. Då var jag sexton och nu är jag nitton. Följer och gillar fortfarande din blogg!

 4. Detta kanske låter lite konstigt men vart kommer din säng ifrån? Eller din svart sängram liksom. Den är så himmlans fin!

  Kram Agnes

 5. Tjena! Tänkte bara berätta att den bilden, Kärleken Vinner, har jag haft som bakgrund på min dator förra våren när det verkligen inte kändes som att kärleken skulle vinna. Men kärleken vinner nog alltid! Tack för den!

 6. åh samma här, lagom till helgen, men jag börjar fundera på om det kanske är allergi, mördarhosta och helt täppt, hellre det tror jag, det betyder ju att det är lite mer vår då :)

 7. Hej Sandra!
  Kan du inte skriva om hur man använder sig av tilt-shift? Det ser så spännande ut och jag fattade inte riktigt något ur wikisidan du länkade till.

  Kram

 8. oh en massa massa massa fint som alltid! Jag letar efter de där hermès-miniatyrerna mest hela tiden (på nätet då) men jag hittar dem aldrig. :/ Och vet du… min mamma vann en Mulberry Tillie Tote igår. Helt tokigt! Och superroligt!

 9. Åh jag vill bara säga att jag blir så himla glad av din blogg! Gillar den starkt och kollar in varenda dag.

  Hoppas du kryar på dig!

 10. Åh så fint! Önskar att jag hade ett så fint arkiv att titta i, fiffigt med blogg egentligen. Allt blir så vackert i Dianakamera också. Liksom extra nostalgiskt. Kram på dig!

 11. Åh. Jag dör lite åt bilden på dig och ludvig när ni hånglar första gången på en fest. så himla fint.
  hoppas du mår bättre snart fina du. puss

 12. Hej Sandra, jag skulle önska att du skrev ett sånt där ”det finaste som hänt er idag” För de är verkligen det vackraste jag vet. Jag blir alltid så glad i magen när jag läser de inläggen.

 13. Hej!

  Jag undrar om du är klar med frågorna? För jag ställde en fråga och har fortfarande inte fått svar, jag antar att det beror på att frågan inte passar in i kategorierna. Så jag undrar om det är på gång eller om du inte kommer svara på fler frågor. jag förstår ju att det tar tid när man får så himla många frågor. Kram!

 14. åh så fint, sandra! jag älskar dina bilder, de söta sakerna och de vackra citaten.

  förresten, men det vet du kanske redan, så har norweigan wood snart premiär! de har gjort en film av murakamis mästerverk! jag vet ju att du tycker om den väldigt mycket. jag längtar så… hans böcker är ju som en egen värld; hans metaforer och liknelser är fantastiska. hoppas att filmen inte förstör mitt intryck från boken, men jag tror inte det – i trailern verkar filmen superfin.

  puss

 15. Sandra, jag tycker hemskt mycket om när du tar kort på dina frukostar, av någon underlig anledning. Jag har en konstig fäbless för frukostar tror jag. Kan inte du ta kort på någon snart? Så att vi får se hur de ser ut i New York :)

 16. hi!
  i love love love this blog so much,thanks for cheering me everyday!:) <3
  could you make some tortilla/taco-food post sometime?? i would love that!!!

 17. Jag har också en bild av ”kärleken vinner”! Finfint här i Hornstull, borta nu dessvärre.

 18. You do seem to get sick a lot. Go to the doctor! Maybe you have an infection or something else is wrong… it is not normal to be sick so often. :( Feel better.

 19. Åh jag håller också på att bli sjuk. Och det är alldeles helt jättefel tillfälle. Men jag får väl kanske skylla mig själv som satt utomhus två dagar i kanske lite för lite kläder. På tisdag ska jag göra det igen, Och då vill jag verkligen vara frisk, för jag vill inte känna av snuvan när jag än en gång ska få känna det största jag kan känna just nu. Den största glädjen, samtidigt som det är den största sorgen när ett helt hjärtslag är på avskedsturné.

 20. Hej Sandra, det hjälper inte att bara vila (under täcke) du måste äta Vitlök, C-vitamin och ett glas Rödvin med Äggula. Tro mig, har levt länge och inte låtit virus styra mitt liv, kram

 21. Åh, Jag är verkligen glad för din skull att du äger ett scrabble från 40-talet! Jag och min människa som jag är fruktansvärt kär i spelar i regel alltid en match alfapet till frukost. Det är vårat förhållandes nationalsport (eftersom vi båda inte gillar övrig sport. hehe).

  Förresten, detta är nog första gången jag kommenterar på din blogg. Så dumt. Jag gillar den verkligen enormt mycket. Finns så mycket livsinspiration att hämta här. Du är bra!

  Klart slut / Maria

  http://www.otherbrother.webblogg.se (teckningsblogg)
  http://www.apresmaria.blogg.se (min andra blogg som är mer som ett personporträtt)

 22. Så magisk å ha et bilde av sitt første kyss med sin kjæreste. Man skulle hatt et bilde på alle de øyeblikkene livet ens forandret seg og ble litt vakrere.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>