3 små saker.

Pass på, här kommer tre andra platser där jag finns på internet idag.


Hos Nöjesguiden pratar jag om mina finaste festivalminnen.


På Faces Of Scandinavia berättar jag om min favoritplats i Stockholm.


Och till sist så listar jag ett knippe böcker jag tycker om på Adlibris.
.


Telling the swedish magazine Nojesguiden about my festival memories, on Faces of Scandinavia I talk about my fav place in Stockholm and at Adlibris I’m listing some of the book
s I like.

Kommentarer

 1. Din blogg är verkligen en jättefin i insperationskälla! Å jag älskar alla underbara bilder som du har här! :)
  Ha en fin kväll

 2. Ååh, jag har precis kommit in i en läsperiod igen efter nästan ett års boktorka så Adlibrisartikeln var precis vad jag behövde nu när mina senaste biblioteksfynd börjar ta slut :)

 3. du och din blogg är på riktigt bland det bästa jag vet. en fredagkväll som denna när jag bara känner mig så jävla ensam och ledsen så sitter jag och bläddrar igenom ditt arkiv i timmar, läser dina fina kärlekstexter och kloka svar på frågestunder och bilder på när du är lycklig bredvid ludvig. då glömmer jag allt det dumma för en stund och blir glad av att få vara en del av ditt liv istället. du är så fin, sandra

 4. Vad kul! Har redan lagt dina favoritböcker i min önskelista. Älskar verkligen din blogg och dig! Jag tycker att du är söt, smart och många fler fina adjektiv. Av någon anledning letar jag mest upp bloggar med många bilder för att få inspiration från stilar och vintagebutiker, brukar aldrig läsa texten men idag har jag spenderat nästan en hel dag på att läsa igenom inlägg efter inlägg i din blogg genom att välja random månad och best of samtidigt som jag lyssnar igenom Belle and Sebastians discography. Jag har lagat några maträtter som jag såg här och sitter belåten efter att ha ätit din enkla favoritpasta! Glad påsk på dig och dina nära å kära från en ny läsare ;)

 5. jag blev hemskt sugen på mer bokbloggning från dig. böcker är så fina, helt nya magiska världar att upptäcka & du känns som en klockren sagoberättare.

 6. Min allra bästa boktipsare, det är du. Jag har alltid tyckt sâ mycket om dina boktips, sâ nu vet jag att jag aldrig blir besviken och det känns sâ bra. Det har aldrig hänt med en annan tipsare. Kram!!!!

 7. Da jeg leste din beskrivelse av ”den ultimate festival” tenkte jeg med en gang at Hovefestivalen her i Norge ville passet deg perfekt! :)
  Den er helt fantastisk herlig.

 8. ååh, hittade ”sputnikälskling” bland dina favoritböcker, och den är ju så himlans fin och bra!

 9. vad heter boken på bilden? den lät väldigt spännande och hemsk. ville bara säga att jag älskar dig och din blogg också den hjälper väldigt mycket speciellet när man är lite nere. men även när man är glad, super många kramar till dig :)


 10. Iam – haha ja just det. eh. men de ar iaf gifta sa :)

  petra – linda skugges saker under huden. kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>