3 små saker.

Pass på, här kommer tre andra platser där jag finns på internet idag.


Hos Nöjesguiden pratar jag om mina finaste festivalminnen.


På Faces Of Scandinavia berättar jag om min favoritplats i Stockholm.


Och till sist så listar jag ett knippe böcker jag tycker om på Adlibris.
.


Telling the swedish magazine Nojesguiden about my festival memories, on Faces of Scandinavia I talk about my fav place in Stockholm and at Adlibris I’m listing some of the book
s I like.

sandra
 1. Antonia at Swedish Love Affair skriver

  Kul! Ska gå och läsa nu. Undrar om våra litteraturpreferenser sammanfaller)))

 2. Nellie skriver

  Din blogg är verkligen en jättefin i insperationskälla! Å jag älskar alla underbara bilder som du har här! :)
  Ha en fin kväll

 3. blomflicka skriver

  åh s¨å mys! lite torsdagsläsning närmare bestämt :D

 4. Mikaela skriver

  Vad fint!

 5. Nova skriver

  Ååh, jag har precis kommit in i en läsperiod igen efter nästan ett års boktorka så Adlibrisartikeln var precis vad jag behövde nu när mina senaste biblioteksfynd börjar ta slut :)

 6. Linda skriver

  vad roligt!

 7. Sofie i San Francisco skriver

  Superfint och kul att läsa!

 8. Claudia skriver

  du och din blogg är på riktigt bland det bästa jag vet. en fredagkväll som denna när jag bara känner mig så jävla ensam och ledsen så sitter jag och bläddrar igenom ditt arkiv i timmar, läser dina fina kärlekstexter och kloka svar på frågestunder och bilder på när du är lycklig bredvid ludvig. då glömmer jag allt det dumma för en stund och blir glad av att få vara en del av ditt liv istället. du är så fin, sandra

 9. mintekopp skriver

  Det var minsann inte illa inte :-) Glad påsk på dig!!!

 10. Erica skriver

  ska genast spana in din boklista!

 11. Aida skriver

  Vad kul! Har redan lagt dina favoritböcker i min önskelista. Älskar verkligen din blogg och dig! Jag tycker att du är söt, smart och många fler fina adjektiv. Av någon anledning letar jag mest upp bloggar med många bilder för att få inspiration från stilar och vintagebutiker, brukar aldrig läsa texten men idag har jag spenderat nästan en hel dag på att läsa igenom inlägg efter inlägg i din blogg genom att välja random månad och best of samtidigt som jag lyssnar igenom Belle and Sebastians discography. Jag har lagat några maträtter som jag såg här och sitter belåten efter att ha ätit din enkla favoritpasta! Glad påsk på dig och dina nära å kära från en ny läsare ;)

 12. Iam skriver

  psst – I have not been unhappy all my life är ju history of love.

 13. jennifer, skriver

  jag blev hemskt sugen på mer bokbloggning från dig. böcker är så fina, helt nya magiska världar att upptäcka & du känns som en klockren sagoberättare.

 14. susanne skriver

  Min allra bästa boktipsare, det är du. Jag har alltid tyckt sâ mycket om dina boktips, sâ nu vet jag att jag aldrig blir besviken och det känns sâ bra. Det har aldrig hänt med en annan tipsare. Kram!!!!

 15. Edona skriver

  Da jeg leste din beskrivelse av ”den ultimate festival” tenkte jeg med en gang at Hovefestivalen her i Norge ville passet deg perfekt! :)
  Den er helt fantastisk herlig.

 16. Christian skriver

  ååh, hittade ”sputnikälskling” bland dina favoritböcker, och den är ju så himlans fin och bra!

 17. petra skriver

  vad heter boken på bilden? den lät väldigt spännande och hemsk. ville bara säga att jag älskar dig och din blogg också den hjälper väldigt mycket speciellet när man är lite nere. men även när man är glad, super många kramar till dig :)

 18. SARA skriver

  haha jag har läst praktiskt taget alla. Vad roligt. FLER TIPS!

 19. sandra skriver


  Iam – haha ja just det. eh. men de ar iaf gifta sa :)

  petra – linda skugges saker under huden. kram!

 20. Levis skriver

  Tack för boktipsen!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem