my milk toof.


En av mina bästa bloggar blev en bok för inte så länge sedan. Jag gick således till Urban Outfitters i veckan för att inhandla sagan om Ickle och Lardee. Om det är någon som har missat My Milk Toof, gå för guds skull in på bloggen och läs igenom allt. Bästa tänderna någonsin.
.


One of my fav blogs My Milk Toof released a book for not so long time ago. I bought it at Urban Outfittes this week and it’s completely adorable.

Kommentarer

  1. tack för tipset! såna finurliga och fina saker är det bästa med internet, receptet på hur man skaffar sig gott humör på ett ögonblick!

  2. I just love those little teeth! I visit the site regularly too, and I’ve posted them on my blog. They are just too cute and such a creative idea!

  3. Snacka om en blogg i min smak! Jag som är helt fräst av verumgubben har äntligen fått ett substitut till den lilla magbakterien.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>