ett foto i timmen. söndag.


10.00
Äter frukost i Soho med min mamma som varit här hela helgen. Så himla himla fint. Jag äter en bagel med lax, kapris, cream cheese, tomater och rödlök. nom.


11.00
Går till jobbet med Nina. Här är vårt kontor.


12.00
Vi dricker kaffe och idéar.


13.00
Vi skriver ner alla idéer.


14.00
Vi går och äter lunch. Vi äter på thailändska stället bredvid där man får många små rätter för 12 dollar.


15.00
Kvar på jobbet. Här sitter jag och poserar.


16.00
Hurra vi är klara! Jag promenerar hem och gör mig iordning.


17.00
Möter upp söta Linn.


18.00
Vi tar en taxi till Jeffrey’s Grocery i West Village för att äta middag med min mamma, min bror och Fanny.


19.00
Varje måltid bör börja med ett knippe ostron.


20.00
Varmrätten! Jag, min mamma och Jack tar hummerpastan. Gudars skymning den är så himla god.


21.00
hej.


22.00
Avslutar söndagsmiddagen med cheesecake och kolasås. Och så var det med den söndagen!
.

My sunday, one photo every hour.

Kommentarer

 1. Åh jag älskar dessa inläggen! Så kul att få följa dig igenom en hel dag! Jag har en liten fråga om ditt objektiv bara, från inlägget ”nytt objektiv” som var för ett tag sedan, du visade en bild på 1,8:an men skrev att du köpt 2,8:an. Vilket av dem köpte du och om du köpte 2,8:an, hur känner du kring ”plastigheten” som det pratas mycket om? Precis som ditt 50 mm, som jag också har är 2,8:an lite plastigare medans 1,8:an är snyggare och av bättre material. <3 Tacksam för svar <3

 2. Åh så himla fint! Blir sugen på precis all mat du visade här. Jag kan just nu bara äta soppor pga några envisa visdomständer. Jag tror jag måste hålla mig borta från din blogg tills jag kan äta fast föda igen, jag blir helt enkelt för frestad!

 3. Kjære Sandra!
  Jeg hadde blitt supersuper glad for en oppdatert New York-guide med alt du har oppdaget siden du laget den forrige (:

 4. Varje dag när jag åker till skolan så åker jag förbi en hållplats där de håller på att riva några lokaler eftersom de ska bygga bostäder (tror jag) och en av väggarna har förvandlats till en graffitivägg. Så himla fint för varje vecka är det nya grejer och igår stod det ”Grattis mormor!”. På tal om ”grandma, i made it!”, liksom. Fred Perry-pikétröjan under den där boktröjan är förövrigt en fantastisk kombination, åh.

 5. Har letat i din blogg efter 90-tals inspiration, har för mig att du skrivit om det ngn gång. Ska på 90-tals fest och måste komma på ngt att ha på mig, snälla hjälp!!
  Antingen kläder eller nån bra att klä ut sig till..
  hjälphjälphjälp..

 6. åh jag vill tillbaka till usa! kan liksom inte låta bli att hatälska det landet. Vill ha amerikanska pannkakor NU! Och hummern i den där pastan skulle jag nog kunna dö för.

 7. har liksom haft ett sommarlov från din blogg och nu när jag börjar läsa igen blir jag så gladglad för jag har liksom saknat din blogg som man saknat någon och det är först när man träffar den(läser) som man inser det. Tack, sluta aldrig blogga <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>