ett foto i timmen. söndag.


10.00
Äter frukost i Soho med min mamma som varit här hela helgen. Så himla himla fint. Jag äter en bagel med lax, kapris, cream cheese, tomater och rödlök. nom.


11.00
Går till jobbet med Nina. Här är vårt kontor.


12.00
Vi dricker kaffe och idéar.


13.00
Vi skriver ner alla idéer.


14.00
Vi går och äter lunch. Vi äter på thailändska stället bredvid där man får många små rätter för 12 dollar.


15.00
Kvar på jobbet. Här sitter jag och poserar.


16.00
Hurra vi är klara! Jag promenerar hem och gör mig iordning.


17.00
Möter upp söta Linn.


18.00
Vi tar en taxi till Jeffrey’s Grocery i West Village för att äta middag med min mamma, min bror och Fanny.


19.00
Varje måltid bör börja med ett knippe ostron.


20.00
Varmrätten! Jag, min mamma och Jack tar hummerpastan. Gudars skymning den är så himla god.


21.00
hej.


22.00
Avslutar söndagsmiddagen med cheesecake och kolasås. Och så var det med den söndagen!
.

My sunday, one photo every hour.

sandra
 1. HANNAH skriver

  Åh jag älskar dessa inläggen! Så kul att få följa dig igenom en hel dag! Jag har en liten fråga om ditt objektiv bara, från inlägget ”nytt objektiv” som var för ett tag sedan, du visade en bild på 1,8:an men skrev att du köpt 2,8:an. Vilket av dem köpte du och om du köpte 2,8:an, hur känner du kring ”plastigheten” som det pratas mycket om? Precis som ditt 50 mm, som jag också har är 2,8:an lite plastigare medans 1,8:an är snyggare och av bättre material. <3 Tacksam för svar <3

 2. Emelie skriver

  Åh så himla fint! Blir sugen på precis all mat du visade här. Jag kan just nu bara äta soppor pga några envisa visdomständer. Jag tror jag måste hålla mig borta från din blogg tills jag kan äta fast föda igen, jag blir helt enkelt för frestad!

 3. Misha skriver

  Jag vill också ha mammsen min på besök :(

 4. Li skriver

  Alla söndagsmiddagar borde avslutas med cheesecake och kolasås!

 5. Kamilla skriver

  Kjære Sandra!
  Jeg hadde blitt supersuper glad for en oppdatert New York-guide med alt du har oppdaget siden du laget den forrige (:

 6. Daisy: prettygreentea skriver

  It looks like you had a lovely day !

 7. miriam skriver

  älskar dina bilder Sandra! så fint

 8. Isabelle skriver

  du är så himla vacker, visst vet du det sandra?

 9. Dzana skriver

  Varje dag när jag åker till skolan så åker jag förbi en hållplats där de håller på att riva några lokaler eftersom de ska bygga bostäder (tror jag) och en av väggarna har förvandlats till en graffitivägg. Så himla fint för varje vecka är det nya grejer och igår stod det ”Grattis mormor!”. På tal om ”grandma, i made it!”, liksom. Fred Perry-pikétröjan under den där boktröjan är förövrigt en fantastisk kombination, åh.

 10. vonskareng skriver

  vilken finfinfin söndag!

 11. L skriver

  Har letat i din blogg efter 90-tals inspiration, har för mig att du skrivit om det ngn gång. Ska på 90-tals fest och måste komma på ngt att ha på mig, snälla hjälp!!
  Antingen kläder eller nån bra att klä ut sig till..
  hjälphjälphjälp..

 12. Lovely Lina skriver

  Ostron! Är nog det första jag ska äta när jag slutar vara gravid ;-) så gott!

 13. Anna skriver

  Kul idé med ett foto i timmen. Är det ok att låna den nån gång?

 14. Josefine Laul skriver

  Härlig söndag du verkar haft! Och vilken fin paris-tshirt någon hade! :)

 15. Elise skriver

  dör på den där cheesecaken.

 16. Cate skriver

  All that food looks so delicious xoxo

 17. M I K A E L A skriver

  ”L” som letade efter 90-talsinspiration borde ta sig en titt på TV-serien ”My So-Called Life” ;)

 18. PANDA skriver

  Så himla god mat!! Avundsjuk.

 19. Mikis skriver

  Jobbar du på en söndag?!

 20. Jacob skriver

  Åh, helt underbart

 21. Juan Satizabal skriver

  I have the same Friends With You little polka dot toy you guys have at the office.

  Great pics!

 22. melwa skriver

  hur himla fint som helst!

 23. annica skriver

  Hej! har du nått tips på något hotel/hostel i new york?:) (som inte kostar skjortan)

 24. esteterier skriver

  Oj, vad stort kontoret ser ut! Kul att få se vart du jobbar. :)

 25. Sofia i London skriver

  Jobba på en söndag? :o

 26. Erica skriver

  åh jag vill tillbaka till usa! kan liksom inte låta bli att hatälska det landet. Vill ha amerikanska pannkakor NU! Och hummern i den där pastan skulle jag nog kunna dö för.

 27. Leila skriver

  Fullt ös på den heliga dagen. Hoppas du fick en pusta-ut-puuuuh-måndag på det.

 28. Helena skriver

  Sandra! Tack snällasnällasnälla för dina fantastiska foton och texter! Du är en ENORM inspirationskälla!

 29. Bea skriver

  Underbart! Älskar bilderna!

 30. rara clara skriver

  Älskar att ni verkligen har sånadär cubicles på riktigt! Känns varje dag som en amerikansk sitcom?

 31. Victor skriver

  Kan du inte göra ett inlägg om din bror Jack!

 32. Ellinor skriver

  Så jag älskar dina ett-foto-i-timmen-inlägg

 33. Hanna skriver

  har liksom haft ett sommarlov från din blogg och nu när jag börjar läsa igen blir jag så gladglad för jag har liksom saknat din blogg som man saknat någon och det är först när man träffar den(läser) som man inser det. Tack, sluta aldrig blogga <3

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Dagsfest= ❤️❤️❤️
Arkiv
Twitter @niotillfem