- Do you think I’m wonderful? she asked him one day as they leaned against the trunk of a petrified maple. – No, he said. – Why? – Because so many girls are wonderful. I imagine hundreds of men have called their loves wonderful today, and it’s only noon. You couldn’t be something that hundreds of others are.

picture source- pinterest.
quote in the header – jonathan safran foer.

Glad fredag damer och herrar. Här kommer en liten oktoberlista som vi kan lyssna på när vi gör i ordning oss för äventyr i helgen.
Varsågod:

oktober i fickformat.

.

Hope you all have a lovely Friday. Here’s a 35 minutes long playlist with my favorite songs right now. Oh, and Americans, you know that you can get spotify in the US now? Just sign up on spotify.com

Kommentarer

  1. Jag måste berätta något fint som hände igår, för i den här bloggen finns bara massa fina saker. Efter skolan pratade jag med en kompis om en jacka jag skulle köpa och killen jag gillar hörde det och sa att han skulle till carlings och frågade om han fick följa med. Min kompis skulle hem så det var bara vi. Vi gick i affärer och jag hjälpte honom att prova kläder. Mitt sextonåriga hjärta höll på att dö av överansträngning för att jag var så glad och för att han var så fin. Vi gick och gick och pratade och pratade och han följde med mig till H&M fast att han skulle träna snart. Sen gick han och jag skulle hem och jag stod och nästan hoppade vid busshållplatsen. Men nu vet jag inte vad jag ska göra. Han kanske skulle ha följt med vilken annan tjej som helst med ut på stan. Eller var det bara för att det var jag? Nu har jag tänkt på det hela natten och vet inte vad jag ska göra. Hjälp?

  2. Jag lyssnade på den här listan och så kom min mamma in i mitt rum och lade sig på min säng. När ”The More I See You” började hörde jag henne säga ”Åh” och så berättade hon att den här låten fick henne att tänka på hennes barndomshem. Köket som hade gröna väggar, skänken som ser ut som min och sig själv som trettonåring. Sedan avslutade hon med att säga ”Konstigt vad lite musik kan göra”.
    Tack för en fin lista, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>