- Do you think I’m wonderful? she asked him one day as they leaned against the trunk of a petrified maple. – No, he said. – Why? – Because so many girls are wonderful. I imagine hundreds of men have called their loves wonderful today, and it’s only noon. You couldn’t be something that hundreds of others are.

picture source- pinterest.
quote in the header – jonathan safran foer.

Glad fredag damer och herrar. Här kommer en liten oktoberlista som vi kan lyssna på när vi gör i ordning oss för äventyr i helgen.
Varsågod:

oktober i fickformat.

.

Hope you all have a lovely Friday. Here’s a 35 minutes long playlist with my favorite songs right now. Oh, and Americans, you know that you can get spotify in the US now? Just sign up on spotify.com

sandra
 1. Antonia at Swedish Love Affair skriver

  Glad fredag! Den första bilden är underbar – wonderful!

 2. melwa skriver

  åh, underbart, tack! hoppas du får en fantastisk fredag!

 3. GCS skriver

  rubriken. åh.

 4. Elena skriver

  Hej Sandra,
  Kan du skriva en liten lista pa alla latar till dina lasare har i Australien tex?
  Tack!

 5. jennifer skriver

  TÄVLING KOLLA IN!

 6. v skriver

  sandra jag går sönder.

 7. Freddi skriver

  Åh bilderna.<3

 8. Nøve skriver

  Herlige bilder!

 9. Julia skriver

  Jag måste berätta något fint som hände igår, för i den här bloggen finns bara massa fina saker. Efter skolan pratade jag med en kompis om en jacka jag skulle köpa och killen jag gillar hörde det och sa att han skulle till carlings och frågade om han fick följa med. Min kompis skulle hem så det var bara vi. Vi gick i affärer och jag hjälpte honom att prova kläder. Mitt sextonåriga hjärta höll på att dö av överansträngning för att jag var så glad och för att han var så fin. Vi gick och gick och pratade och pratade och han följde med mig till H&M fast att han skulle träna snart. Sen gick han och jag skulle hem och jag stod och nästan hoppade vid busshållplatsen. Men nu vet jag inte vad jag ska göra. Han kanske skulle ha följt med vilken annan tjej som helst med ut på stan. Eller var det bara för att det var jag? Nu har jag tänkt på det hela natten och vet inte vad jag ska göra. Hjälp?

 10. Carolin skriver

  åh, fint!

 11. Jennifer skriver

  Jag lyssnade på den här listan och så kom min mamma in i mitt rum och lade sig på min säng. När ”The More I See You” började hörde jag henne säga ”Åh” och så berättade hon att den här låten fick henne att tänka på hennes barndomshem. Köket som hade gröna väggar, skänken som ser ut som min och sig själv som trettonåring. Sedan avslutade hon med att säga ”Konstigt vad lite musik kan göra”.
  Tack för en fin lista, kram!

 12. Sofia skriver

  Jag vill känna som de gör på den andra bilden. Så fint!

 13. justine skriver

  lovely music.

 14. notobeat skriver

  I am SO making butter next week…..Thanks!!!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem