blåskalor.


Såhär såg jag ut igår när vi promenerade genom Soho, åt cupcakes, gjorde ögonfransförlängning och tittade på världens finaste gatumusikanter.


mössa – snodd av ludde
jacka – opening ceremony
tröja och kjol – american apparel
löskrage – cos (ny förresten!)
kängor – dr martens
väska – mulberry alexa
.


My outfit yesterday. The jacket is opening ceremony, the skirt and sweater are from american apparel, the collar is from cos, the boots are dr martens, the bag is a mulberry alexa and the cap is my boyfriend’s.

Kommentarer

 1. mitt i stora ”väska och viktiga materiella ting”-stölden måste det i alla fall vara fint att ha den vackraste mulberry alexan någonsin att luta sig tillbaka mot. en gång kanske jag lyckas spara ihop till en, men lönerna i berlin är alldeles för chockartat låga för sådant.

  ditt hår är verkligen magiskt just nu förresten. och alla tusen blåskalor givetvis. och löskragen från cos. älskar den butiken.

  & nu är det dags att sluta kommentera virrigt & istället äta frukost, böja verb och sopa golv.

 2. fattar ingenting, var det inte den väskan som blev snodd?
  och sandra, hur blir det med visumet? kommer det fixa sig så du får åka bort över nyår, eller får du fixa det nästa gång du åker till sverige?
  och du är snygg, som vanligt. från topp till tå.


 3. sofia – yes fixar!

  julia – ja det är verkligen sant.alexan är en av de finaste väskor jag vet. och tack!

  linda – kommer imorrn! men finns också i arkivet under kategorin om kläder.

  mb – nej, detta är en gammal väska. och jag åker till kanada om en vecka och ordnar mitt visum.

  linn – mulberry gör sina band så långa. har tänkt fixa det hos en skomakare en miljoners gånger men tar mig liksom aldrig tiden :/

 4. Sandra! Jag blir galen. Den där tröjan (med kragen) är alldeles underbar, men jag hittar den inte på COS hemsida. Har plöjt igenom alla plagg som finns där men ändå är den spårlöst försvunnen. Hjälp???

 5. Helena Sofia: Många gånger kan de där sakerna man spontant känner är lite oskrivet förbjudna bli så himla bra när man gör dem. Både gällande kläder och annat.

  Och Sandra, som någon annan skrev är ditt hår snudd på magi.

 6. Läste på din twitter, om att du ville designa kläder, kan inte du och Elsa Billgren slå er ihop? Skulle bli skitsnygga kläder :D Puss!

 7. om du hade gjort ett ”berätta om det finaste som hänt er idag-inlägg” så hade jag berättat om igårkväll. jag och en fin pojke hade hårsprayskrig, klättrade i byggställningar och satt till slut på en bänk under stjärnorna. om jag hade vänt mig om mot hans håll då tror jag att jag hade kunnat kyssa honom. varför gjorde jag inte det?
  (åh vad jag älskar att vara 16 ibland)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>