ett foto i timmen. söndag.


10.00
Vaknar och äter en minifrukost i sängen (för att jag ska äta riktigt frukost ganska snart). Ägg och två små ostar.


11.00
Gör mig iordning. Det blir randiga tröjan och mockakjolen.


12.00
Promenerar ut i solen med Jack. Det är 15 grader ute, sån himla novemberlyx.


13.00
Äter frukost nummer 2 på Antique Garage. Min mamma och min styvpappa har varit här hela helgen så det är familjefrukost!


14.00
Jag äter flatbröd som är typ som skorp-pizza, med gorgonzola, pancetta och ruccola.15.00
Här är min familj! Min bror, min mamma, jag och min styvpappa.


16.00
Vi åker upp till Hells Kitchen och går på loppis. Massa gamla fina saker och möbler och kläder.


Jag förälskade mig i den här lampan som alla andra tyckte var det fulaste de sett. Men den påminde mig om den här på något vis.


Hundar <333 Ni vet ju vilka två jag införskaffade.


17.00
Vi går och fikar i East Village. På Yaffa Cafe närmare bestämt.


18.00
Kaffe och cheesecake. Omnom.


19.00
Hemma igen. Kollar på Glee i sängen, har halkat efter med några avsnitt.


20.00
Börjar klura ut vad jag ska laga till middag.


21.00
Äter middag. Lagade pasta carbonara men la till coctailtomater och saffran. Himla gott blev det. Och sedan kollade jag lite mer på Glee och så var dagen slut.
.


My Sunday one photo every hour. Click ”in english” below FAQ to read.

Kommentarer

 1. Nu blev jag ju jättesugen på carbonara såhär en timme efter frukost… haha! Älskar dina bilder, förresten. Det är så himla mycket liv i varenda en.

 2. Jag har den grislampan! En exakt kopia från filmen faktiskt, som står och lyser bredvid min säng.
  Jag köpte den ganska nyligen och jag är så kär i den, helt klart min favorit i hela lägenheten!
  Pudellampan var också fin tyckte jag, jag gillar konstiga grejer.

 3. Jag älskar också glee och tycker det är kul och veta vad andra tycker om avsnitten. Så skulle inte du kunna skriva en liten mini recension efter varje avsnitt du har sett? För oftast finns det så mycket att diskutera :)
  Om du har sett det senaste mash off t.ex. när santana örfilar finn liksom omg drama!! ;D Eller trouble tones rumour has it/someone like you, såååå himla bra eller hur? :)

 4. hej sandra,

  nu drar jag igen och skiter i det här rent ut sagt, det kan ju bara inte funka med små ilskna arbetarbin omkring sig.. som bara vill ha honung från samma bikupa.

  det är allt bra att du har ludvig, bra kille och snygg är han med.

  kram!

 5. Åhh, Glee är det bästa som finns, kan du inte berätta lite om dina favorit karaktärer och vilka par du gillar mest? och sedan hade det inte skadat med dina favorit låtar och scener från showen, hade varit sjukt roligt om du skrev det!

 6. Hej
  Jag undrade bara vart du har din kamera när du går ut och så? För jag har en likadan som dig fast en Nikon, och vill ta med den ut när man är ute och festar, men vågar inte. Så jag tänkte på dig, så hur gör du med din kamera när du går ut och vad har du för inställningar. Tack på förhand, älskar din blogg!!

 7. Ah du Sandra! appropa frukost. Jag har precis flyttat till usa, och har markt att det ar lite svart att hitta atbara (nyttiga) frukostar. Jag vet inte om vi bara letar pa fel stallen, men allt vi ater som frukost och kvallsmat ar ett brod som smakar nagorlunda svenskt, och en valdigt, valdigt orange ost. Saknar kaviar, leverpastej, svenskt och fullkorn! Nagra tips pa vad man kan kopa, for du verkar allt fa till det har med frukostar! (ursakta bristen pa a, a och o med prickar over)

 8. kan inte du tipsa vart man kan kolla på serier via datorn? eller ser du dem på den amerikanska kanalens motsvarighet till typ tv4play? för då kan det ju bli lite svårt att se ifrån sverige.

 9. jag visade din blogg för en vän idag. hon blev helt tagen och kunde inte förstå hur du kunde ha så fina bilder, skriva fantastiska texter och vara hur fin som helst, allt på samma gång! jag vet, sa jag. jag förstår inte hur hon lyckas!


 10. helena sofia – sa goda, ater nagra stycken om dagen :)

  emma – nej haha kan nog inte skriva en minirecension av alla avsnitt jag sett :) det har ar ju ingen glee blogg. men det maste sakert finnas massa glee forum! senaste avsnittet var himla bra. finn och santana ar tva av mina favoriter. fast mest finn <3

  matilda – sok efter carbonara sa kommer mitt recept upp! sen ar det bara att lagga till saffran och tomater som du steker lite i olja forst.

  sofia – jag ar stort fan av Finn. Han ar typ en av de sotaste killarna i varldshistorien. Darfor ar ju saklart Finn&Rachel mitt basta par. Sa fint att de antaligen fick ligga med varandra!

  Erika – jag har den bara runt axeln. Det har gatt bra hittills. Jag tanker att jag vill ju dokumentera mitt liv och da maste jag ta den risken. jag har kameran installd pa M och sen andrar blandarantal beroende pa rummet.

  L. – OMG.

  Emilia – kop extra sharp cheddar cheese (helst vit men orange funkar om det bara finns). Den smakar nagorlunda som svensk ost. Jag ater bara knackebrod, for ackligt brod i det har landet. Det finns ju vasa-knacke nastan overallt! Annars borde du skaffa en brodrost! Kaviar koper jag pa Ikea. kram!

  mb – jag kollar serier pa cuevana.tv

  stina – haha gud va fint! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>