ett foto i timmen. söndag.


10.00
Vaknar och äter en minifrukost i sängen (för att jag ska äta riktigt frukost ganska snart). Ägg och två små ostar.


11.00
Gör mig iordning. Det blir randiga tröjan och mockakjolen.


12.00
Promenerar ut i solen med Jack. Det är 15 grader ute, sån himla novemberlyx.


13.00
Äter frukost nummer 2 på Antique Garage. Min mamma och min styvpappa har varit här hela helgen så det är familjefrukost!


14.00
Jag äter flatbröd som är typ som skorp-pizza, med gorgonzola, pancetta och ruccola.15.00
Här är min familj! Min bror, min mamma, jag och min styvpappa.


16.00
Vi åker upp till Hells Kitchen och går på loppis. Massa gamla fina saker och möbler och kläder.


Jag förälskade mig i den här lampan som alla andra tyckte var det fulaste de sett. Men den påminde mig om den här på något vis.


Hundar <333 Ni vet ju vilka två jag införskaffade.


17.00
Vi går och fikar i East Village. På Yaffa Cafe närmare bestämt.


18.00
Kaffe och cheesecake. Omnom.


19.00
Hemma igen. Kollar på Glee i sängen, har halkat efter med några avsnitt.


20.00
Börjar klura ut vad jag ska laga till middag.


21.00
Äter middag. Lagade pasta carbonara men la till coctailtomater och saffran. Himla gott blev det. Och sedan kollade jag lite mer på Glee och så var dagen slut.
.


My Sunday one photo every hour. Click ”in english” below FAQ to read.

sandra
 1. jennifer skriver

  Nu blev jag ju jättesugen på carbonara såhär en timme efter frukost… haha! Älskar dina bilder, förresten. Det är så himla mycket liv i varenda en.

 2. Natasha skriver

  Vilken fin söndag du verkar ha haft!

 3. Alexandra skriver

  Åh, vilken härlig dag!

 4. Malin skriver

  Åh, lampan var ju ursöt!

 5. Maja skriver

  Vad gott allting du åt såg ut!

 6. Mandoly skriver

  Vilken härlig söndag du verkar ha haft! Och vilka fina bilder!
  -Er personliga kommunikationsbyrå

 7. LisaMarie skriver

  Låter som en trevlig dag! Och oj vad massa små hundar ^^

 8. Matskafferiet skriver

  Låter som en riktigt härlig dag!

 9. Sofia skriver

  Åå, gillar speciellt hunden med tandvärk!

 10. Helena Sofia skriver

  Så himla härlig minifrukost. Är de där små ostarna verkligen goda? Jag vågar inte riktigt testa. Puss.

 11. Johanna skriver

  asså lampan haha, så söt

 12. rebecca skriver

  fy så himla fint.

 13. josefine skriver

  gud så mysigt. Och all god mat. nommm!

 14. emilia skriver

  Jag har den grislampan! En exakt kopia från filmen faktiskt, som står och lyser bredvid min säng.
  Jag köpte den ganska nyligen och jag är så kär i den, helt klart min favorit i hela lägenheten!
  Pudellampan var också fin tyckte jag, jag gillar konstiga grejer.

 15. Lisa skriver

  Vilken fin familj, alla ser snygga och snälla ut! Men jag måste nog hålla med om att lampan var tokful, ha ha! :)

 16. emma skriver

  Jag älskar också glee och tycker det är kul och veta vad andra tycker om avsnitten. Så skulle inte du kunna skriva en liten mini recension efter varje avsnitt du har sett? För oftast finns det så mycket att diskutera :)
  Om du har sett det senaste mash off t.ex. när santana örfilar finn liksom omg drama!! ;D Eller trouble tones rumour has it/someone like you, såååå himla bra eller hur? :)

 17. Melwa skriver

  Åh, underbart fint inlägg!

 18. Vicky skriver

  cheesecake! GOTT.

 19. Emmie skriver

  Lampan! <3 Förstår att du förälskade dig i den, helt underbar!

 20. Hannah skriver

  åh så spännande med safran i matlagningen! måste testas!

 21. j. skriver

  verkar som en himla bra dag!

 22. n skriver

  hej sandra,

  nu drar jag igen och skiter i det här rent ut sagt, det kan ju bara inte funka med små ilskna arbetarbin omkring sig.. som bara vill ha honung från samma bikupa.

  det är allt bra att du har ludvig, bra kille och snygg är han med.

  kram!

 23. Malin Aurora skriver

  Små ostar kan ju vara bland det bästa som finns<3

 24. Linnéa skriver

  Sicken fin dag! Hoppas du får fler sådana!

 25. Sara skriver

  Visste att det skulle vara den lampan, haha, tkr om dem

 26. Matilda skriver

  älskar dina bilder, kan du inte lägga ut recept på carbonaran? :)

 27. Sofia skriver

  Sjukt mysig dag!

 28. sonia skriver

  Åhh, Glee är det bästa som finns, kan du inte berätta lite om dina favorit karaktärer och vilka par du gillar mest? och sedan hade det inte skadat med dina favorit låtar och scener från showen, hade varit sjukt roligt om du skrev det!

 29. Erika skriver

  Hej
  Jag undrade bara vart du har din kamera när du går ut och så? För jag har en likadan som dig fast en Nikon, och vill ta med den ut när man är ute och festar, men vågar inte. Så jag tänkte på dig, så hur gör du med din kamera när du går ut och vad har du för inställningar. Tack på förhand, älskar din blogg!!

 30. Gabriella skriver

  Vad fin du är! Och mysigt med loppis=)

 31. L. skriver

  LIGHT-ost..?!?!

 32. Karin skriver

  ÅH DEN LILLA PORSLINSKATTEN SOM SPELAR PIANO. DEN HADE JAG VELAT GE TILL MIN POJKVÄN NÄR HAN FYLLER ÅR NÄSTA TISDAG.

 33. Emilia skriver

  Ah du Sandra! appropa frukost. Jag har precis flyttat till usa, och har markt att det ar lite svart att hitta atbara (nyttiga) frukostar. Jag vet inte om vi bara letar pa fel stallen, men allt vi ater som frukost och kvallsmat ar ett brod som smakar nagorlunda svenskt, och en valdigt, valdigt orange ost. Saknar kaviar, leverpastej, svenskt och fullkorn! Nagra tips pa vad man kan kopa, for du verkar allt fa till det har med frukostar! (ursakta bristen pa a, a och o med prickar over)

 34. felicia skriver

  Den lampan hade jag också blivit kär i! Jättefin ju!

 35. mb skriver

  kan inte du tipsa vart man kan kolla på serier via datorn? eller ser du dem på den amerikanska kanalens motsvarighet till typ tv4play? för då kan det ju bli lite svårt att se ifrån sverige.

 36. Linda skriver

  Hurra för frukost i sängen

 37. Claudia skriver

  So schön! So nice ;) I like the pictures and what they say!

 38. Stina skriver

  jag visade din blogg för en vän idag. hon blev helt tagen och kunde inte förstå hur du kunde ha så fina bilder, skriva fantastiska texter och vara hur fin som helst, allt på samma gång! jag vet, sa jag. jag förstår inte hur hon lyckas!

 39. tuzz skriver

  Så härliga bilder :)

 40. sandra skriver


  helena sofia – sa goda, ater nagra stycken om dagen :)

  emma – nej haha kan nog inte skriva en minirecension av alla avsnitt jag sett :) det har ar ju ingen glee blogg. men det maste sakert finnas massa glee forum! senaste avsnittet var himla bra. finn och santana ar tva av mina favoriter. fast mest finn <3

  matilda – sok efter carbonara sa kommer mitt recept upp! sen ar det bara att lagga till saffran och tomater som du steker lite i olja forst.

  sofia – jag ar stort fan av Finn. Han ar typ en av de sotaste killarna i varldshistorien. Darfor ar ju saklart Finn&Rachel mitt basta par. Sa fint att de antaligen fick ligga med varandra!

  Erika – jag har den bara runt axeln. Det har gatt bra hittills. Jag tanker att jag vill ju dokumentera mitt liv och da maste jag ta den risken. jag har kameran installd pa M och sen andrar blandarantal beroende pa rummet.

  L. – OMG.

  Emilia – kop extra sharp cheddar cheese (helst vit men orange funkar om det bara finns). Den smakar nagorlunda som svensk ost. Jag ater bara knackebrod, for ackligt brod i det har landet. Det finns ju vasa-knacke nastan overallt! Annars borde du skaffa en brodrost! Kaviar koper jag pa Ikea. kram!

  mb – jag kollar serier pa cuevana.tv

  stina – haha gud va fint! <3

 41. SaraH skriver

  Fiiiina familjen ju! =)

 42. Ida skriver

  Alltså jag dör på vad du är snygg i den där hårfärgen.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem