in my bag.

Låt oss ta en titt på vad jag har i min väska för tillfället! Allt blev ju stulet ni vet (jaja ska inte tjata) men jag har lyckats bygga upp ett ganska hyfsat nytt innehåll, nu fattas bara småsaker.


Väskan jag för tillfället använder är en Mulberry Alexa. Köpte för ett och ett halvt år sedan men blir fortfarande lite glad av att titta på den. : )
Första raden från vänster:
Iphone (älskar den), pass (måste skaffa ett fodral, och ett amerikanskt i.d.), banan-sminkväska från h&m med läppstift i, glasögonfodral från urban outfitters med mina glasögon i. Nycklar med en nyckelring från Paris.
Andra raden från vänster:
Handskar från Rag&Bone, rosaröd plånbok från Miu Miu (den är ny och så himla himla fin). Pennfodral från Palmgrens, samt hårspännen, det behöver man alltid.
.


Let’s take a look what’s in my bag at the moment. Top left: Iphone, passport, make-up bag from h&m, case for glasses from urban outfitters, keyring bought in Paris. Second row: gloves from Rag&Bone, wallet from Miu Miu and pencil case from Palmgrens. Oh, and the bag is a Mulberry Alexa.

Kommentarer

 1. Åh, såna där i-väskan-bilder är alltid roliga tycker jag. Jag vet att jag också har tagit nån för jättemånga år sen.. Kan vara roligt att gå tillbaka och titta på sen och se vad man bar omkring på förr :p

 2. så himla fint. undrade lite över din miu miu-plånka faktiskt. blev ju själv av med min marc jacobs.plånbok (jag tjatar också) not too long ago och suktar efter en ny. marc jacobs i den här stan har dock bara svarta och gråa plånböcker typ, blä. ska springa in på mj i stockholm när jag kommer hem till jul!

 3. Älskar plånboken, eller ja, alla saker är jättefina =) Jag tror det är bra att berätta flera gånger om saker som är lite obehagliga. Det luftar sinnet…

 4. Vad otroligt hemskt att bli frastulet alla sina sakor. Bra att se att du har lyckats bygga opp ditt väske-innehåll så här bra! älskar planboken, jättefin. jag köpte min alexa for snart ett år sen (ja det var vel faktisk sisådär ganska nöjaktigt 22e desember i julklapp til mig själv) och när du skrev at du blir glad av att titta på din väska titta jag ner på min och då ble jag också glad.

 5. Åh så fint! Vilken väska var det som blev snodd? så himlans otäckt och hemskt att någon tar något så personligt som ens väska <3 kram

 6. det är så himla bra att du har en om mat kategori. du ska bli min kokbok ungefär. ville bara säga det, tummen upp! en gång hoppas jag att jag kan bli lika flink(duktig) som dig på att spontanlagamat.

 7. you’re joking. you’re still carrying your passport in your purse even after it got stolen? girl, you are asking for trouble!!

 8. elle – det var en ny mulberry väska som blev snodd som jag verkligen tyckte om.

  caroline – oh va fint!

  lana – but I can’t get an american id until i get my visa. and I need a passport cos otherwise I can’t buy cigarettes or drink any beer.

 9. After reading Sara´s post , I´ve to become a follower on yours Sandra! jajajaja =) I´m from Spain promoting spanish fashion in Qatar and I had quite a hard time living in the Gulf as a western woman that´s why I started a blog. My best friend in College was sweedish, we become very good friends so I automatically like sweedish people!. December 2012, I´m planning to move back to NYC with my husband so I feel very identified with you …

  Visit me sometime and if you happen to like my blog, I´d love you to become a follower! ;)

  http://ladiesandthecityfashion.blogspot.com

 10. Hoppas det skyndar sig med visat! Jisses. Får alldeles ont i magen vid tanken på att du går runt med passet i väskan, igen!

 11. Till dig som undrade om man verkligen måste hyra bil i LA. Det behövs inte, när jag var 18 bodde jag i LA ett tag utan bil, och det funkade bra. Några tips bara. Åk taxi på kvällen, kolla så att bussarna inte går genom farliga områden, och vet noga vad stället du ska hoppa av heter, och ta gärna reda på exakt hur många stationer du måste åka då man inte får någon information alls på bussen angående vilken station man är på eller vilken nästa är osv. Dessutom är taxi rätt så billigt i LA. Fråga i förväg vad det kommer o kosta. De låser in dig i bilen, så krångla inte när du väl sitter där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>