ett foto i timmen. söndag.


10.00
Vaknar upp hos Nina och äter frukost. En mandarin och knäckebröd med ost. För er som missat så sa jag och Nina upp vår lägenhet för att flytta till varsin istället. Vi var tvungen att lämna vår gamla förra veckan men jag har inte fått tillträde till min än (försenat) och därför flyttar jag runt hos kompisar förtillfället.


11.00
Kollar på svampbob fyrkant i sängen. En briljant tecknad serie om jag får säga det själv.


12.00
Gör mig i ordning.


13.00
Åker ända upp till Central Park där husen är höga.


14.00
Där möter jag upp Jack och så äter vi lunch. Jag äter räkpasta med persilja.


15.00
Sedan går vi till Fika som var hela anledningen till besöket norrut. Där säljer de nämligen lussebullar! Så himlans gott. Jag dricker varm äppelcider till det hela.


16.00
Vi tar en titt på varuhuset Bergdorfs Goodmans magiska julskyltning.


17.00
Vid femtiden vinkar vi adjö vid Grand Central och åker åt olika håll.


18.00
Packar väskan, det är dags att flytta igen.


19.00
Flyttar hem till Mia istället! Vi kollar på tv och jag äter knäckebröd och yoghurt.


20.00
Bäddar sängen och packar upp kläder och sånt. Mia har ett gästrum och här får jag bo ända till torsdag, så himlans fint. Mia samlar på hattar och peruker och väggarna är fulla med huvudfynd från olika delar av världen.
Jag läser en bok och tittar på film och somnar inte förrän halv ett, men här fick det räcka med dokumentationen : )
.


My sunday, one photo every hour. Please read with google translator!

Kommentarer

  1. Din blogg är väldigt bra att ha när man är hemma från skolan med feber och snuva! Man blir alltid lika glad utan att riktigt veta varför.

  2. Julskyltningen ser magisk ut. När jag bodde i Paris var julskyltningen på galeries lafayette och printemps det bästa med hela vintern tror jag. Det hängde stora rosa paket i taket inne på GL och ja, det var magiskt helt enkelt. som julskyltningen på stora fina varuhus alltid är!

  3. åh Cherry! hon har tagit upp detta innan. det är inte de där dumma jätteräkorna. det är så att amerikanska räkor är naturligt större än svenska. Hon har redan skrivit ett inlägg om detta.

    goosh. som napoleon dynamite skulle säga

  4. ÅÅÅÅÅÅ Sandra! Det är jättedåligt att äta såna räkor! Vet att det är så himla gott, men snälla, motstå det. Det är helt brutalt hur människorna där räkorna planteras, behandlas. Deras marker beslagtags och de blir misshandlade och våldtagna om de protesterar, det är dessutom hemskt mot miljön även om de är ”ekologiska” – de är aldrig ekologiska. ville bara informera dej hehe, tropiska räkor/tigerräkor/jätteräkor och vad de kallas, är aldrig bra egentligen, dessutom besprutade med smutsigt och/eller giftigt vatten för att de ska väga mer.

    men det såg mycket gott ut, he he.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>