ett foto i timmen. tisdag.


10.00
Vaknar och äter frukost. Det blir kamomillte, frukt och en omelett med tomater och ost som inte syns på bilden.


11.00
Går ner till stranden.


12.00
Badar.


13.00
Påböjar den tredje och sista boken i Haruki Murakamis triologi 1Q84. Min mamma som köpt de från Sverige har gömt i recensionerna från SvD och DN. Den har fått strålande kritik (förstås).


14.00
Äter lunch. Jag äter den lite märkliga rätten kokosdoppade skaldjur med mangosalsa. Det smakar precis som lussebullar.


15.00
Ligger kvar på stranden och läser.


16.00
Tar en liten promenad. Knäpp storleksskillnad på oss när man ser det på bild förövrigt.


17.00
Förflyttar oss till hängmattan på hotellbalkongen och fortsätter läsa.


18.00
Dricker öl hos Mathieu och Fabian. Livia har kommit nu också!


19.00
Går till cafe Estrellas för att äta middag. Där är det så mysigt för det ser ut som en liten stuga i svenska skärgården nästan.


20.00
Jag äter en himlans god paella.


21.00
Vi går tillbaka till balkongen, blåser såpbubblor med Carl Fredriks eminenta bubbelpistol och spelar spel.

.

My tuesday one photo every hour. Please click ”in english” below FAQ to read.

Kommentarer

 1. Din blogg är verkligen fantastisk. Förutom inlägg som dessa som är trevliga och inspirerande så är du som en vän som genom dina ord tröstar och får en att känna sig lite bättre när så mycket känns fel. Jag önskar att jag kunde ge dig något för allt fint jag får från dig, men jag vet inte vad. Tills vidare kan jag skänka denna mening som jag tycker är så fin

  ”Hans hjärta slog bara i samma takt som hennes pulserade”
  - Mary Shelly ”Den sista människan”

  förövrig är den andra bilden underbar!

 2. Tycker det är otroligt gulligt med storleksskillnaden, men kanske för att det är så för mig med :) Dina bilder är verkligen alltid så otroligt fina förresten!

 3. alltså jag blir så varm i hjärtat då jag ser en stor man med sin storleksmässigt mätt lilla flickvän, måste vara det finaste som finns. hur långa är ni båda två?

 4. Åh, vad fina ni är tillsammans! Jag var i Mexico med min man och några kompisar i februari. Vi besökte olika ställen och bland annat Tulum vilket var vår favoritplats! Ett tips är att ni ska åka ut och kolla på cenotes. Man kan antingen dyka eller snorkla i dem. Vi besökte tre olika cenotes och favoriten var Dos ojos. Vill ni ha en bra guide kan ni kontakta Lena Ericson, hon är grottdykare och jättebra guide. Hon finns på Facebook och hennes hemsida är akvalena.com. Hon bor i Tulum.

  Hoppas ni får ett fint nyårsfirande!

 5. hej sandra! älskar din blogg.
  jag har en liten fråga. när du redigerar dina bilder och sen sparar dem, sparar du ”över” (raderar) originalet eller sparar du originalbilderna också? det tar ju väldigt stor plats om man ska ha dubbletter av alla bilder. vet inte riktigt hur jag själv ska göra när jag börjar redigera, därför var jag nyfiken hur du gör. tack på förhand.

 6. Fantastiskt! Vilka härliga bilder från Mexico! Själv var jag i Mexico för några dagar sedan, två veckor, underbart i bl.a Cancun.

  Önskar er en fortsatt fin resa! Kram

 7. Åh åh har du facebook? så man kan kolla igenom dina vänner och dra små sjuka paralleller till sitt eget SJUKA liv, gråta lite och hämnas svina lite och sjuka nera andras liv…

 8. sandra. vad gör man när man gillar två stycken samtidigt och inte kan få någon av dom? när den ena är lite för gammal och alldeles för långt iväg men helt fantastisk, och den andra sin bästa väns bror och så himlahimla bra?

 9. kenzie – we stayed at a hotel called Los Lirios!

  eve – ludde ar 190 och jag ar 162. kram

  sandra – den ar fran norma kamali, men modcloth har fina de ocksa!

  lisaskywalker – riv givetvis! slussen ar hemskt fult ju. jobbade dar i tre ar och tankte pa det varje dag.

  amanda – raderar givetvis originalet. vad ska man med det till nar de redigerade ar mkt finare? sparar alla mina bilder pa flickr. flickr fungerar som min harddisk, sparar inget pa datorn. kram

  snoffia – los lirios! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>