julmusiken.
Glad första december! Jag har uppdaterat min julspellista från förra året med ett gäng nya låtar, ni hittar den här:

juljuljulsnartsnartsnart.

Jag har valt varenda liten låt med mycket noggrannhet och tycker om alla ungefär lika mycket. Så hoppas ni också gillar den. Själv har jag lyssnat på julmusik sedan mitten av oktober. God jul i förväg!
.


I’ve updated my christmas playlist from last year and you’ll find it here.

Kommentarer

 1. Ända sen min jullista försvann i början av Oktober har jag försökt sätta ihop en ny, men den har aldrig blivit så bra som innan. Så himla bra att du gjort en, för jag är tvärsäker på att den är hundra gånger bättre än någon som jag någonsin skulle kunna göra! Kram!

 2. josefine och maja – jag har flyttat ur min gamla lagenhet men tyvarr inte in i den nya. ar bostadslos i en vecka eller tva och sover fortillfallet pa soffor osv. kram!

 3. Hej! Himla bra lista det där! Har kopierat allt till min jullista som nu är nästan komplett (om en lista nu kan vara det). Visst var det så att du hade Wanelo? Vad heter du där så kan man ju följa? :)

 4. Christmas music has this crazy hold on me. I’ve been listening to it since Thanksgiving and am pretty sure I’ll be sufficiently burnt out by December 26th!

 5. Hej Sandra!
  Älskar din blogg (need I say?). Älskar hur du alltid är så snygg särskilt då jag känner igen idina favvoplagg som du kombinerar så olika. Är sjukt trött på alla mode-”aka konsumtions”-bloggar.

  You Go. Go.

 6. älskar julmusik! fin lista, men du har inte med klassikern fairytale of new york?

  kan även tipsa om:
  the hives & cyndi lauper – a christmas duel <3
  michael bublé – cold december night
  melody club – I don't believe in angels

  det är mina bästa!

 7. åh vad fantastiskt med ny julmusik! jag älskar mina gamla med sinatra och cosby och fitzgerald, men lite tjatigt blir det med samma jämt. <3

 8. God jul! Du föresten, har du något tips på julklapp till någon man känner lite halvbra men tycker väldigt, väldigt mycket om? :)

 9. den här ska jag lyssna flitigt på i helgen. pojkvännen och jag har redan börjat lyssna på julmusik när vi lagar mat på luncherna ibland så vi behöver verkligen en ny låtlista :P

 10. Världens bästa spellista, har lyssnat på den sen i oktober. Det är inte bara det att man blir fruktansvärt julpepp av den utan också att man blir så himla, himla glad. Speciellt av Sunes Jul och Karl-Bertil Jonssons Julafton.

 11. Åh, ælskar jul och julmusik! Ville tipsa om finfinfin norsk (fast de sjunge på engelska då) indiepop julskiva som några bekanta till mig precis slæppt, den ær så bra før de sjunger om sånt som att man kanske ønskar sig sommar i julklapp och att allt kanske inte ær så bra før alla i julen. Som inte ær helt ok i andra julsånger. Fast fin ændå, den ær hær: http://open.spotify.com/artist/7LzVSaw5sNrK7s1fyAWzQZ.

  God jul och sluta aldrig att skriva.

 12. ewa – nej vad är wanelo?

  alice – vet inte, jag har inte gjort den, utan min kompis livia har! kram

  elsa – tack! :)

  tack för alla andra julsångstips också, sitter och lyssnar nu! :)

 13. Sandra!
  Tack som tusan för playlisten! Jag älskar också julen men min sambo är inte lika förtjust i julmusik som jag. Din playlist föll honom dock i smaken och vi har lyssnat på den hela kvällen när vi bakade julgodis (snickers och rocky road! samt marsipanfigurer) med min dotter. Tack igen för att du sprider så fin julstämning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>