julmusiken.
Glad första december! Jag har uppdaterat min julspellista från förra året med ett gäng nya låtar, ni hittar den här:

juljuljulsnartsnartsnart.

Jag har valt varenda liten låt med mycket noggrannhet och tycker om alla ungefär lika mycket. Så hoppas ni också gillar den. Själv har jag lyssnat på julmusik sedan mitten av oktober. God jul i förväg!
.


I’ve updated my christmas playlist from last year and you’ll find it here.

sandra
 1. Josefine skriver

  men sandra! har du flyttat än?

 2. Carolin skriver

  åh, satt faktiskt idag och tänkte att jag måste hitta en fin julspellista att lyssna på!

 3. Fanny skriver

  Ända sen min jullista försvann i början av Oktober har jag försökt sätta ihop en ny, men den har aldrig blivit så bra som innan. Så himla bra att du gjort en, för jag är tvärsäker på att den är hundra gånger bättre än någon som jag någonsin skulle kunna göra! Kram!

 4. Maja skriver

  Ja, hallå, har du flyttat än? Uppdatera oss!

 5. sandra skriver

  josefine och maja – jag har flyttat ur min gamla lagenhet men tyvarr inte in i den nya. ar bostadslos i en vecka eller tva och sover fortillfallet pa soffor osv. kram!

 6. ewa skriver

  Hej! Himla bra lista det där! Har kopierat allt till min jullista som nu är nästan komplett (om en lista nu kan vara det). Visst var det så att du hade Wanelo? Vad heter du där så kan man ju följa? :)

 7. alice skriver

  hur gör man ”frostingen” eller ”ramen” på mr.big-julpyntet? kram!

 8. Vanessa skriver

  Christmas music has this crazy hold on me. I’ve been listening to it since Thanksgiving and am pretty sure I’ll be sufficiently burnt out by December 26th!

 9. Regina skriver

  Åh, det är ju så mysigt att göra bilder med glasyr och hänga i granen

 10. Matilda skriver

  glad första december på dig med!

 11. Maja skriver

  Åh så fint.
  Jag gillar Michael Bublé’s nya julskiva. Den är så stämningsfull liksom.

 12. Johanna skriver

  Julmusiken är bästa musiken! Tips: kolla även in Emmy the Greats projekt This is Christmas, något så ovanligt som ett julalbum helt med originallåtar: http://open.spotify.com/user/jegeberg/playlist/7ph7ZvxbbIm60IZktqy08K

 13. Elsa skriver

  Hej Sandra!
  Älskar din blogg (need I say?). Älskar hur du alltid är så snygg särskilt då jag känner igen idina favvoplagg som du kombinerar så olika. Är sjukt trött på alla mode-”aka konsumtions”-bloggar.

  You Go. Go.

 14. Lotta skriver

  älskar julmusik! fin lista, men du har inte med klassikern fairytale of new york?

  kan även tipsa om:
  the hives & cyndi lauper – a christmas duel <3
  michael bublé – cold december night
  melody club – I don't believe in angels

  det är mina bästa!

 15. Fröken Cocco Sohl skriver

  Din jullista spelas ofta här hemma! Den är bäst.

 16. paperstars skriver

  åh vad fina bilder

 17. Jo - Lost in the Haze skriver

  Eek! I am getting so excited for Christmas now!

  x
  Lost in the Haze

 18. Pearl skriver

  I like this list, good job! :)

 19. Amanda skriver

  Åh vilken bra lista! Subscribades på direkten! Fast inte så konstigt att du gör bra listor, hela du är ju så bra! :D

 20. Helena Sofia skriver

  Så mycket kärlek. Och du har väl sett julkalender? Puss.

 21. Elin skriver

  Åh jul jul jul älskar jul! Vilken toppen lista förresten!

 22. Li skriver

  åh vad fantastiskt med ny julmusik! jag älskar mina gamla med sinatra och cosby och fitzgerald, men lite tjatigt blir det med samma jämt. <3

 23. nathalie skriver

  jag har lyssnat på din lista ändå sen början av november. i smyg.

 24. Fia skriver

  God jul! Du föresten, har du något tips på julklapp till någon man känner lite halvbra men tycker väldigt, väldigt mycket om? :)

 25. Linnéa skriver

  Åh, hurra! TACK, en jullista! Precis vad jag behövde, nu ska jag välkomna julstämningen med öppna armar!

 26. Erica skriver

  den här ska jag lyssna flitigt på i helgen. pojkvännen och jag har redan börjat lyssna på julmusik när vi lagar mat på luncherna ibland så vi behöver verkligen en ny låtlista :P

 27. Olga skriver

  Världens bästa spellista, har lyssnat på den sen i oktober. Det är inte bara det att man blir fruktansvärt julpepp av den utan också att man blir så himla, himla glad. Speciellt av Sunes Jul och Karl-Bertil Jonssons Julafton.

 28. Sofia skriver

  Här är mitt jullåtstips:
  http://www.youtube.com/watch?v=_4s76oLcPTo
  Det är ett av mina favoritband ”The Long Blondes” som har gjort den. (Som tyvärr splittrades för tre år sen).
  God jul :)

 29. Sabina skriver

  super kul! älskar allt som har med julen nu! ;)

 30. Fia skriver

  Jag har också kört med

 31. Line skriver

  Åh, ælskar jul och julmusik! Ville tipsa om finfinfin norsk (fast de sjunge på engelska då) indiepop julskiva som några bekanta till mig precis slæppt, den ær så bra før de sjunger om sånt som att man kanske ønskar sig sommar i julklapp och att allt kanske inte ær så bra før alla i julen. Som inte ær helt ok i andra julsånger. Fast fin ændå, den ær hær: http://open.spotify.com/artist/7LzVSaw5sNrK7s1fyAWzQZ.

  God jul och sluta aldrig att skriva.

 32. sandra skriver

  ewa – nej vad är wanelo?

  alice – vet inte, jag har inte gjort den, utan min kompis livia har! kram

  elsa – tack! :)

  tack för alla andra julsångstips också, sitter och lyssnar nu! :)

 33. elina skriver

  Sandra!
  Tack som tusan för playlisten! Jag älskar också julen men min sambo är inte lika förtjust i julmusik som jag. Din playlist föll honom dock i smaken och vi har lyssnat på den hela kvällen när vi bakade julgodis (snickers och rocky road! samt marsipanfigurer) med min dotter. Tack igen för att du sprider så fin julstämning!

 34. mim skriver

  åh du måste ha med kate bush – december will be magic again. hon skrev den när hon var 20 typ. så himla bra kvinna.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
🌸🌙💕✨ #vinnflygresatilljapan
Arkiv
Twitter @niotillfem