ceci n’est pas une pipe och lite annat.


I söndags snörade jag på mig mina nya skor.


Och så tog vi bilen till LACMA (Los Angeles County Museum of Art).


Det var sjukt mycket byggnader med konst från över hela världen och från alla tider. Vi gillade nog pop art-delen mest.


Men det allra bästa var att de hade Magrittes Ceci n’est pas une pipe. Den älskar man ju.


Vi gick runt ganska länge på museet.


Och sedan åkte vi till Farmers Market för att äta lunch. Crêpes närmare bestämt.


Ludde tog en med choklad och banan och jag tog en med spenat och champinjoner.


Efter lunchen gick vi på bio. Det hade hunnit bli mörkt när vi kom ut. Vi såg Young Adult med Charlize Theron. Den skulle vara en komedi men var mest deppig. Bra, men deppig.


Vi åkte hem och åt björnbär på Ludvigs altan.


Sedan gick vi till Café Stella, en väldigt romantisk restaurang i Silver lake som jag tycker ni ska gå till om ni åker hit.


Jag åt tryffel-pommes frites och råbiff. Sanslöst gott.


Vid tiotiden var det dags att promenera vidare.


Till Thristy Crow där vi drack whiskeydrinkar tillsammans med Meg. Mycket fin sista kväll i Los Angeles.
.


Sunday in Los Angeles. Ludvig and I went to LACMA during the day and looked at art and paintings and such. We had crêpes for lunch at Farmers Market and then we went to see Young Adult at the movies. It was ok. We had dinner at Café Stella and I had the steak tartare with truffle fries. After dinner we met up Meg and had drinks at Thirst Crow.

Kommentarer

 1. Hej Sandra!
  Du har en alldeles fantastiskt blogg, lite som att läsa en saga! Kan inte du tipsa om några favoriter på instagram, det kan ju bli så himla fint det där med instagram!

 2. har du sett det nya glee avsnittet? Såååå himla bra, det bästa på hela säsong 3 tycker jag :DDD Asså jag dör på slutet, så romantiskt man måste ju bara älska finchel hihi :)

 3. Dog vid tanken på TRYFFELpommes. Och bilden gjord inte saken bättre. Pommes är faktiskt det jag saknar mest med att inte kunna äta kolhydrater. Trodde det skulle vara pasta eller bröd, men pommes… in my heart for ever ju.

 4. Pipe? hehehe Hade ju inte varit lika kul om man inte vet att pipe är slang för *harkel* avsugning på franska ;)

 5. ellen – har faktiskt gjort det en gang! du hittar inlagget har: http://rodeo.net/niotillfem/2011/11/instagr-am/ men ska nog snart gora ett nytt! kram

  emma – gah maste se!

  synne – ooh fin!

  emily dahl – oh jag skulle aldrig klara av att ge upp kolhydrater. ludvig har kommit pa att nastan allt som ar gott ar gult och det ar ju verkligen sant.

  linnea – tror att den slangen kom langt mycket senare an den har tavlan. magritte ar en av belgiens (och varldens) absolut storsta konstnarer.

 6. herregud det är min absoluta favorittavla! fick en superhög puls nu för jag har undrat så länge vart man kan åka för att se på den. haha åh tack för att du på riktigt gjorde min dag! tack så mycket Sandra!

 7. Sandra! Jag äger en sådan där crêpehäll! Ville bara skryta lite om den. Så, nu är det gjort. Vad väldigt goda de där pommes fritesen ser ut! Och pop art kan man ju inte annat än tycka om! Avgudar andy warhol lite grann och var helt lyrisk när mamma, pappa, pojkvännen och jag åkte upp till sthlm och kollade på utställningen med hans grejer på moderna.

 8. I love the Thirsty Crow!! I have lived in LA for almost 4 months now but still haven’t made it over to the LACMA. :(

 9. De dagar jag inte tror på kärleken…då går jag in och kollar här.. och så tror jag lite mer. Sluta aldrig sprida din kärlek Sandra – jag är säker på att fler en jag lever av den ibland!

 10. 1) De där skorna ger mig en unik form av lycka bara av att titta på.
  2) Usch vad jag saknar Farmer’s Market, trots att jag brukade lida så när mina föräldrar tvingade ut mig på det
  :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>