Kommentarer

 1. Men åh listan är ju perfekt, gud vad vackert! Du glömde dock Robert Sheehan, dör lite åt honom. Bäst är han som Nathan i Misfits (underbar serie förövrigt).

 2. Nej vad grym man känner sig när man känner igen alla. Eller stalker… Gillar känslan man får när man ba ”Nej okej det dyker inte upp något snyggare än de här Marlon Brando-gifarna” och så är ”Danny” tvungen att vinka sådär fjoapaoapåda. Fast han är nog iofs mest gullig där.

  Skulle du inte kunna göra en sån här, fast med tjejer? :$

 3. Hej! Jag drömde om att du och 2 av dina kompisar hade flyttat in i en lägenhet, av någon konstig anledning var jag där, och även din mamma. Vi satt och pratade och hade det trevligt. Lägenheten var extremt lyhörd och vi hörde att det nalkades fest på våningen över. Det enda rätta var ju då att de skulle komma till din lägenhet tänkte du då. In kom kanske 30 okända människor, sen var alla mina kompisar där och hade det trevligt hela kvällen. Även om vi ibland gav varandra förstående blickar när någon full kille pratade för högt eller när någon dansade in en möbel.

  Tack för att jag fick komma på fest hos dig!
  ps. det var en skitsnygg lägenhet med väldigt högt tak och fina gröna mönstrade tapeter.

 4. Åh, precis det där klippet på heath ledger spolade jag fram och tillbaka när jag såg den filmen första gången!

 5. Åh herregud fick alldeles ont i magen av detta, så fiiiina. Varför finns det inga såna pojkar på den här ön? (Irland). Sitter på jobbet och vill skriva ut alla bilderna och sätta upp hemma men vågar inte haha. Skirva ut dem på jobbet alltså.

 6. Mm, mycket trevligt! Den sista på Travolta är ju riktig klassiker! Men många av dem får blicken att fastna och hållas kvar en stund. Trevlig fredag och helg på dig! K.

 7. jag dör lite inombords. Dels för att jag ligger hemma i sängen och är sjuk och längtar efter min egen pojke (som tur är kommer till mig den här helgen, det där med distans är inte kul) och dels för att alla dessa pojkar är så jäkla fina.

 8. Älskar att det känns som att det här inlägget aldrig ska ta slut. Det bara kommer mer och mer och mer snygga killar ju mer man scrollar. Aaah <3 Vackert.

 9. Detta förgyllde min arbetsdag men OBS OBS klicka inte på länken men are objects om ni är på ett jobb där det inte är okej att titta på mäns kukar på arbetstid :D

 10. alltså, typ dör. Får sitta och hålla i mig här på jobbet för att inte bli alldeles för varm innanför kläderna haha ;)

 11. Ryan ryan ryan <3. Alltså det låter löjligt (och egentligen ÄR det löjligt) men det gör ONT att se honom. Jag blir liksom lite mer sorgsen så fort jag ser en bild på honom. Han borde ju vara här hos mig. Inte långt borta, på filmdukar och i folks DVD-samlingar. Han ska vara HÄR.

 12. James Franco, Ryan Gosling, Johnny Depp (som forøvrig nå er singel!!), Jason Segel, Joseph Gordon_Lewitt! Trés bien!!!! :*

 13. Vi har precis samma killsmak! Mmm, Ed Westwick är hetast och jag blev helt till mig när jag såg honom i NYC i somras. Har du sett honom ibland?

 14. Fiiin fredag! Jeg ble kjempeglad når jeg så Jason Segel der, jeg har et kjempestort kjendiscrush på han for tiden, hehe.

 15. denne posten la eg til som favoritt på bokmerkelinja mi, slik at når eg treng oppmuntring, så berre trykker eg meg inn her og voila, i’m smiling! og, åh, ryan gosling! <3

 16. Måste säga att jag verkligen gillar att du börjat med gifar, det ger sådant liv till sidan. PLus fina bilder på fina pojkar som Ryan Gosling och Michael Cera ;)

 17. Jag dör i hjärtat. Vackra unga män är nog det bästa som finns! <3
  DIn blogg är fantastisk för övrigt, du piffar upp min annars tråkiga vintersvenska vardag!

 18. River Phoenix och Leonardo DiCaprio måste vara några av de finaste killarna som funnits, och bästa skådespelarna också för den delen.

 19. Du har lyckats samla ihop väldens snyggaste killar. Jason Segel är ju himla fin. Och Johnny Depp. Den bästa. Och Danny Zuko. Jisses. Detta var ett fint inlägg en deppig fredagskväll.

 20. åh. dear. god. det där var en himla fin samling av alla mina favoriter!
  sandra, du är helt fantastisk! även om det här inkägget inte hade så många ord, så tycker jag att du ska skriva en bok!

 21. idag så var jag och min syster hemma själva, och det är lite speciellt för mamma brukar inte låta oss vara själva för något skulle kunna hända med min syster. hon är tonårstrasig på många sätt och hon har nog en väldigt stor tumör under huden, i hjärnan, bakom ögonen. men så hörde jag hur hon kom ut ur badrummet och stängde sedan dörren efter sig på sovrummet. då sprang jag och slet upp dörren och ropade BU, sådär mogen som man är. och då började hon skratta sådär som man gör när det är sommar och man inte kan andas. sedan stängde jag dörren och då hörde jag henne skratta för sig själv inne på rummet. det var så fint för hon har svårt för skratt och så gjorde hon det för sig själv. tycker mycket om min syster, fast det är januari.

 22. Uj uj uj, vilka stiliga karlar! Undrar hur stora chanserna är att jag stöter på någon av dem när jag går ut ikväll = inte så troligt…

 23. Ooh, wow! Det här får mig att bli så sprillande lycklig över att vara singel. Eller olycklig. Jag kan inte riktigt bestämma mig. En ganska behaglig känsla i vilket fall.

 24. Tittade in på mens are objects, tror min bror läser lite sånna bloggar fast åt andra hållet. Så det var lite kul att du tog med den… hehe

 25. Är du intresserad av hockey Sandra? Det mest spännande är hur hockeyspelarna tar varandra i försvar… Vad som än händer. Nästan lite sektartat.

 26. Nu är det lördag! Men det går bra att kolla på dom här grabbarna ändå. Särskilt Ryan Gosling. Och Joseph Gordon-Levitt. Och ja, dom andra.

 27. Did you know that boys from different ethnic backgrounds/cultures are just as cute? Just putting that out there.

 28. jag har pratat med en pojke i tre veckor nu. Han är hur charmig och hur underbar som helst. Vi har nog pratat om allting som finns på denna planet och i universum, om kärlek, känslor, livet, årstider, håkan hellström, mat, böcker, värdelösa dagar och lyckliga dagar.
  När vi pratade om kärlek, han och jag. Så sa vi båda att vi ska leva ensamma sedan i Göteborg eftersom det är båda våran dröm att ha en lägenhet i Göteborg. Men, nu kommer det jobbiga. Han vill vara ensam och inte kärleksförklara sig med någon. men då finner jag en blogg där det finns foton på honom med en annan tjej och jag tittar på när personen hade publicerat detta, en dag sedan. (om hjärtat gör ont just nu? Ja som in åt helvete)

 29. Hi folks, I must be grateful for your autor of a blog. All of is clear and consequently worthwhile. The planning are often outstanding for me. Will you please tel me exactly what is the arrangement don’t you go with? thanks for your time once more , as well as keep going this fantastic perform the job.

 30. Pingback: Blog Love

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>