in the midst of winter I found there was within me an invincible summer.


I söndags spikade jag upp den här planschen som jag köpte på society6 för ett tag sen. Ramen införskaffade jag på amazon. Printen är gjord av Matthew Kavan Brooks och citatet är från forfattaren Albert Camus. 
Under mitten av vintern uppt
äckte jag att det fanns en oövervinnerlig sommar inuti mig.
Så himmelens fint.


.


My new print by Matthew Kavan Brooks. I bought it at society6 and I think the quote is one of the most beautiful ever.

Kommentarer

 1. Hej! På lördag ska vi ha fest med tema american barbecue här i smällkalla vintern. Undrar bara om du har någon idé om nån god välkomstdrink med tydlig influens av USA? Det blir budweiser också såklart. Annars har jag hittat Bucks Fizz.
  Jättefin tavla också! :)

 2. shit, vad fin. måste he upp tavlor på väggen, flyttade in i slutet av augusti här och här fortfarande bara två ”tillfälliga” tavlor med motiv jag målade -06. och jag har aldrig vara bra på att måla. tack för peppen.

 3. åh vad fint den passar in färgmässigt och textmässigt också såklart!

  när får vi förresten se mer bilder från din nya lägenhet??

 4. majse – jamen en liten spik vagar man val!

  evelina – seeeen..

  ewa – oj vet inte, googla vetja! ha sa trevligt!

  caroline – storsta!

 5. Gud, jag tänkte på hur mycket jag älskade det citatet för några dagar sedan och så har du världens bästa affisch med det! Fint som sören!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>