1460 days.

Idag har jag och Ludvig varit ihop i fyra år. Fyra år. Så himla länge. Sjuttonde februari tvåtusenåtta frågade jag om han kanske ville bli min pojkvän. 1460 dagar har gått sedan dess. Jag är så himla glad över honom på alla sätt. Han är det finaste jag vet, finare än alla mina favoritgrejer (som kantareller och taxvalpar och tryffelolja och New York). Tänk att just jag får vara ihop med en man med så perfekta axlar och som luktar så gott. Som är så rolig och charmig och sjukt het. Det finns bara en enda sak jag önskar och det är att jag fick träffa honom lite oftare än några gånger om året. Så nu har jag packat min resväska och sätter mig på ett flygplan till Los Angeles så vi kan äta spaghetti och hångla tills vi går av idag och resten av helgen.

Jag älskar dig Ludvig!


.


.


.


.


My boyfriend and I have been together for 4 years today. I love him so much.

 

 

Kommentarer

 1. Fina ni! Ni ser ut som tagna ur vilken klassisk kärleksfilm som helst. Underbara bilder som gör att man blir sjukt pepp på en riktig kärleks-fredag!

 2. Grattis! Så himla fint! (OCH jätteroligt att jag och min pojkvän varit tillsammans lika länge, nästan exakt på dagen :)

 3. Grattis till er! :D Kärleken övervinner allt!
  Fullkomligt älskar din blogg, blir så inspirerad och sugen på att bara flytta till NY!
  Förresten, hur gör du så otroligt fina videos? Jag har hur mycket material som helst men ingen kunskap om hur man sätter ihop allt.
  Kram!

 4. Nej, gud så fint. Vill bara bli kär nu nu nu när jag läser det här. Jag önskar er tio tusentals år av lycklig kärlek till! <3

 5. Jag tror på kärleken när jag läser det här. Jag har så svårt för det där med kärlek, att våga släppa taget & kontrollen. Jag kom på häromdagen att jag aldrig vågar bli intresserad av killar jag skulle kunna bli kär i. Jag blir istället ”halv-intresserad” av killar som jag vet att jag INTE kommer bli kär i. Sen så hittar jag massa fel på dom och på så vis krymper jag dom (i mitt huvud, jag säger inget till dom, jag är inte elak). Jag har då makten och ingen kan komma nära och skada mig. Jag vet, as-sorgligt ju! Nu har jag bestämt mig för att våga. Nästa gång jag träffar på någon som får mig att tappa andan så ska jag låta mig känna det, på riktigt. Inga jäkla betongmurar längre.

  Haha, hej roman liksom.
  Ha en fantastisk helg och ta hand om er!

 6. Önskar er all lycka!

  Du har förresten namnsdag idag. I Sverige alltså. Glöm inte det och köp en flarra skumpa eller nåt!

 7. Åh grattis grattis grattis! Ni är så fina tillsammans för han är så mörk och du är så ljus och han är långt och du är kort och ni har båda så himla fin stil och ni ser ut som det perfekta 20-tals filmparet tillsammans. Älskar er. Ha det underbart!

 8. Grattis! Ni är ju så söta och fina tillsammans och jag blev så glad av de här bilderna trots att jag själv är precis som Alina som kommenterade tidigare! Fina ni :)

 9. Grattis! Ni är fina tillsammans. När ni klarar av att vara ifrån varandra, med så lååånga avstånd + långa perioder, så är det säkert MENINGEN att det ska vara ni, eftersom det håller!:)

 10. Grattis! 2 på natten till idag (18 februari) frågade världens charmigaste kille om inte vi var ihop nu, när han följde mig hem från en fest. Och oj vad jag hoppas att jag kommer kunna skriva samma sak som du om 4a år! Långa förhållanden är guld värda tycker jag och ser verkligen upp till er som varit så länge tillsammans trots svårigheter och långa distanser emellan er <3 (ja..jag sade ju såklart att "det är vi väll" till hans fråga hihihi..)

 11. fint. himlahimla fint. bilden längst ned till vänster från 2009 är så galet härlig!! (alla är det, men det är något speciellt med den!)

 12. Galet mycket grattis. lite sent, men det spelar ingen roll!
  Ni är nog det finaste paret jag vet. Ni passar så himla bra ihop verkar det som. Hoppas ni är tillsammans läääääääääääänge.
  Puss!

 13. it’s so crazy to think that i read your blog since 2007 and i saw you fall in love and now you’re celebrating your 4th anniversary. i wish you all the happiness in this world, the love that you two share is truly bigger than the pictures can show. xoxo from brazil.

 14. Alltså; jag kan inte kyssas. Jag vet inte hur man gör med den jävla tungan. Okysst 19-åring som aldrig vågar komma nära.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>