3 x weekend.

Här kommer en fredag, en lördag och en söndag och hur jag såg ut i min lite smutsiga badrumsspegel.


I fredags var jag på roliga källarklubben på Lower East Side. Nästan alla jag känner var där och det var så trångt att ölen rann ur glaset direkt efter man beställt den. Älskar sånt. Jag hade på mig en top från Vanessa Bruno och plattat håret.


På lördagen var jag desto tröttare vilket syns : ) Gick ut och åt med Sara som ni vet, i min bästa skjorta från Boy By Band of Outsiders.


På söndagen var det Oscarsgalan! Jag var bjuden på Oscarskalas hos en kompis med pizza, cola och chips i mängder. Jag satte på mig mina mest bekväma kläder (och ett något tillgjort leende). Urban Outfitters är cykel-tischan från, cirka 3 år gammal. Finast var Meryl Streeps tal, var tvungen att gråta en skvätt. Hetast var Jean Dujardin, måste se The Artist så fort det bara går.

Så var det med den saken!
.


My 3 outfits from this weekend. On Friday I had a top from Vanessa Bruno, on Saturday a shirt from Boy by Band of Outsiders and on Sunday a t-shirt from Urban Outfitters.

Kommentarer

  1. Idag började jag filmkunskapen, en kurs jag sett fram emot superlänge. Vilken film får vi titta på då? The Artist såklart! Sett halva nu och ska se resten på torsdag. Har inte någon erfarenhet alls av stumfilmer (förutom Charlie Chaplin på svtmorgonar när jag var liten) och jag tycker iaf den är jättefin! Cykeltröjan mmmh.

  2. Ses du och din pojkvän varje helg eller oftare ? Jag är också i ett distansförhållande nu, och varje gång jag kommer in hit till din blogg får jag som en liten extra motivationskick och en hoppfullhet, att det fungerar, även om det är hårt ibland. tack <3

  3. En av fördelarna med att bo i USA är ju att galor inte sänds mitt i natten! Som det är nu blir det ju nästan helt omöjligt för en sjuttonåring att orka med skolan dagen efter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>