3 x weekend.

Här kommer en fredag, en lördag och en söndag och hur jag såg ut i min lite smutsiga badrumsspegel.


I fredags var jag på roliga källarklubben på Lower East Side. Nästan alla jag känner var där och det var så trångt att ölen rann ur glaset direkt efter man beställt den. Älskar sånt. Jag hade på mig en top från Vanessa Bruno och plattat håret.


På lördagen var jag desto tröttare vilket syns : ) Gick ut och åt med Sara som ni vet, i min bästa skjorta från Boy By Band of Outsiders.


På söndagen var det Oscarsgalan! Jag var bjuden på Oscarskalas hos en kompis med pizza, cola och chips i mängder. Jag satte på mig mina mest bekväma kläder (och ett något tillgjort leende). Urban Outfitters är cykel-tischan från, cirka 3 år gammal. Finast var Meryl Streeps tal, var tvungen att gråta en skvätt. Hetast var Jean Dujardin, måste se The Artist så fort det bara går.

Så var det med den saken!
.


My 3 outfits from this weekend. On Friday I had a top from Vanessa Bruno, on Saturday a shirt from Boy by Band of Outsiders and on Sunday a t-shirt from Urban Outfitters.

sandra
 1. oroshjärta skriver

  Cyckeltröjan var himla gylli!

 2. Linda skriver

  Älskar cykeltröjan och den rutiga skjortan!

 3. Erica skriver

  Du är ju så otroligt söt/snygg/vacker/beroendeframkallande! Älskar din skjorta dessutom. Så fin. <3

 4. Dzana skriver

  Idag började jag filmkunskapen, en kurs jag sett fram emot superlänge. Vilken film får vi titta på då? The Artist såklart! Sett halva nu och ska se resten på torsdag. Har inte någon erfarenhet alls av stumfilmer (förutom Charlie Chaplin på svtmorgonar när jag var liten) och jag tycker iaf den är jättefin! Cykeltröjan mmmh.

 5. mos skriver

  du ser ut som hon quinn i glee på sista bilden!

 6. Kajsa skriver

  Den där cykeltröjan är verkligen urtjusig!

 7. Sofia skriver

  Åh, finaste Sandra! älskar din cykeltröja!♥ xx

 8. Melwa skriver

  Jadu, han var verkligen snygg! Ska också se ”The Artist” nu så fort jag bara kan.

 9. Becky skriver

  Ses du och din pojkvän varje helg eller oftare ? Jag är också i ett distansförhållande nu, och varje gång jag kommer in hit till din blogg får jag som en liten extra motivationskick och en hoppfullhet, att det fungerar, även om det är hårt ibland. tack <3

 10. Anna-Maria skriver

  Vad fin du var alla dagar. :) Låter som en toppenhelg verkligen. :)

 11. bea skriver

  hahah jaaa! plötsligt händer det ;)

 12. sandra skriver


  becky – jag och min pojkvan ses ungefar var fjarde vecka. kram!

 13. Assange - Sågarbloggen skriver

  Sveper man biran är det inget problem! :)

 14. Lisen Edwardsson skriver

  En av fördelarna med att bo i USA är ju att galor inte sänds mitt i natten! Som det är nu blir det ju nästan helt omöjligt för en sjuttonåring att orka med skolan dagen efter!

 15. sandra skriver

  Ja han var snuskigt het, dog lite av otrohetstankar med honom haha.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem