✉ + ♡


pic source.

Dags att lyfta upp lite fler brevvänner idag känner jag. Här är tio stycken av femhundra fina som du kan hitta här! Finns få saker som jag blir så glad av som att läsa era brevvännsannonser.


Amanda.
Hej. 
Jag heter Amanda och är 20 solsnurr. Jag pluggar litteraturvetenskap och bor med min sambo och en katt i en tvåa. Jag gillar inte Håkan Hellström, kaniner, saker jag inte förstår, folk som skriver tea eller thé istället för te, sms-språk och dumheter. Men jag gillar te, snällheter, böcker, lyssna på P1 och baka bröd eller kakor, konst, ögonblicket man får en insikt, bibliotek, Buffy the vampire slayer, museum, varma fötter, sovmorgon, SVTplay och ord.
Jag är ofta frusen om nästippen och jag har glasögon. Jag söker brevvänner mellan 0-99 år (är du över 99 är du givetvis också välkommen att skriva).
frokensolborg (at) hotmail (punkt) se
Nu ska jag återvända till min hemtentamen.


Barbro.
Jag heter Gabriella (men tycker om att kallas Barbro).
Jag är 18 år men känner mig så liten och icke-världsvan rätt ofta.
Jag tycker om att känna, skriva, fota, skratta, sträckläsa, prata om stora livsfrågor och pinsamma hemligheter.
Jag är rädd och har ångest för framtiden, att ta ansvar, att vara så oerfaren när det gäller allt, att vara ensam och inte älskad, att skada nån kroppsdel så jag inte kan röra mig som jag vill.
Jag älskar människor men vågar inte alltid ta kontakt eller vara så social som jag vill. har nån slags egenskap som gör att mina brev ofta blir långa och babbliga men oftast ganska charmiga
Skriv till gabriella.fjellander (@) gmail.com


Clara.
Jag är 16, bor i göteborg ogillar folk som ska göra allt så komplicerat.
Jag tycker om solsken, citronte, vaniljyoughurt och vit choklad.
Skulle dö av lycka ifall någon runt min ålder hade lust att skicka ett mejl och diskutera fina pojkar. Gärna fina tjejer också, sånt är kul att diskutera.
clara_grodan (@) hotmail.com
ps. vet att min adress är töntig, ingen ide att säga:)


Mariana.
My name is Mariana and I’m 17, soon will turn 18 and will be older in my country! Although I’m not interested in driving.. However, I like everything related with photography and art and history of art, sunny windy afternoons, and nice mornings.
I like to learn lots about foreign to me and I hope, really hope someday I can live in Sweden, I just love this amazing place!
I’m looking for people who are willing to get what they really know they want, and creative people! Oh I’m from Costa Rica.
mariana2co (@) yahoo.es


Matilda.
Jag skulle så himla himla gärna vilja få brevväxla med någon som precis som jag drömmer om att packa ihop en väska med bara de allra nödvändigaste sakerna och för ihopsparade pengar köpa en flygbiljett till Sydafrika och aldrig aldrig någonsin komma tillbaka till Sverige.
tildas_loppan (@) hotmail.com


Erika.
erika, 19, stockholm. studerar på folkhögskola och vill/ska bli astronom. gillar att lära mig och ta del av andras erfarenheter. gillar också språk, kan lite koreanska och japanska, men nya passionen är isländska som jag vill börja studera så snart som möjligt. läser böcker (främst murakami), ser på film (älskar wes anderson), spelar online-spel (TERA!) och mediterar (zen) på framtiden. kan inte lova fin handstil, gulligt brevpapper eller presenter, men tankar och intresse för diskussion finns det mycket av.
slatsx3 (@) gmail.com


Agnes.
Jag heter Agnes, är sjutton år gammal och bor på två olika ställen i en liten stad i Norrland. 
Mitt liv kretsar kring bakgårdar, balkonghäng, dagen efter-ångest, långa frukostar, södra europa, bibliotek,nattliga samtal, sorgliga noveller, starkt kaffe, kyssar, fiskbensflätor, Leonardo DiCaprio i 20årsåldern och annat som är fint. Jag i alla fall att det gjorde det. 
Jag är megabra på att prata men minst lika bra på att lyssna. Skriv gärna, även om du tyckte min fjolliga, romantiserade text här ovan var det ostigaste du har läst. Vi hörs.
agnes.stenlund(@)hotmail.se


Emma.
Emma.
17 år.
Havet.
Folköl.
Nätter.
Skogen.
Bon Iver.
Regnet.
Ångesten.
Kaffe och cigg.
Spirituals.
Jag behöver berätta mina hemligaste hemligheter om långa blickar åt fel håll, källarkonserter och stjärnfall. Skriv en rad eller två till seeingforailes @ hotmail.com


Agnes.
jag tycker det är så roligt med kontaktannonser/vill ha en brevvän-annonser som börjar med något i stil med detta:
“Tillsammans går vi hand i hand i hand genom livet. Vi njuter av varandras sällskap och kanske tar ett dopp i medelhavet. Carpe diem!”
När jag ska beskriva mig själv är det svårt. jag slås av hur otroligt ointressant mitt liv är egentligen. det är klart jag är intresserad av saker.
jag är intresserad av filosofi. jag är intresserad av feminism. jag tycker om mat. helst med vitlök i. jag tycker om min mormor(diskuterade faktiskt kontaktannonser med henne när jag var och bakade hos henne idag!). jag tycker om gamla saker. jag tycker om att springa. jag tycker om Rom(inte själva den alkoholhaltiga drycken i sig och inte heller det som fiskar använder sig i sin fortplantning. staden Rom).
jag är 15 år och bor i helsingborg. jag heter Agnes. just nu består mitt liv av nästan ingenting alls, förutom att bita ihop och ta sig igenom de sista månaderna av det monster som kallas grundskolan. Den enda intressanta för mig just nu är Honom. konstigt nog känns det lite som att mitt liv bara verkligen betyder något när jag har träffat honom. jag ville aldrig bli en av dem. en av de tjejerna vars liv kretsar kring pojkar.
men det blev jag ändå.
(ps du där uppe som skrev att du inte gillade när man skrev stor bokstav efter punkt=vi är själsfränder. ANTINGEN SKA MAN SKRIVA STORT ELLER SKA MAN SKRIVA LITET.
jag försöker vara konsekvent men jag kan inte. allt blir så tråkigt då.
strumpor.o.skor(@) hotmail.com <— en trevlig liten flashback från när allt var mycket mindre komplicerat, 2004 närmare bestämt.


Hgjkfd.
Jag gillar kollektivtrafik, rita fula gubbar och att handla i tattiga stormarknader i förorten.
Jag är inte så värst trevlig och jag skrattar åt mina egna skämt men det är en del av min charm.
Jag bor utanför göteborg, går andra året i gymnasiet på linjen estet bild.
Det skulle vara fett med en fräck brevvän, jag hade aldrig nån sådan. Skriv nåt kul!
hgjkfd (@) yahoo.se

 


got over 500 comments in the post where readers could ask for a pen pal in the comments field. Since there were so many people that wanted to make a new friend, I’ll make a few posts where I randomly pick some of the letters. Here’s the second bunch.

Kommentarer

  1. fick mitt andra brev av min brevvän idag, kan inte förklara hur tacksam jag är för att du ordnade det här så vi hittade varandra!

  2. åh, jag bara älskar din blogg, den är mysig att läsa, det är mysiga bilder, det är en mysig stämning, sjukt mysigt fina kläder och du verkar också så himla fint mysig!
    Helt underbart mysigt helt enkelt<3

  3. Alltså dessa inlägg om brevvännerna är så himla jobbiga att läsa och jag vill verkligen bara maila till varenda en, för alla är så himla fina. Bara för att prata med människorna bakom orden. Så fint och himla vackert!

  4. Det här är en sån himla bra idé och jag blir så glad när det trillar in ett mejl och tack för att du gjorde det här. puss allihopa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>