barbielockar och blekt lila.

I lördags hade Nina förfest med peruktema. Jag plockade fram mina två och hade utklädning framför spegeln för att bestämma vilken som skulle få följa med ut.


Den blonda Hollywood-Barbie-looken var först ut. Köpte den en gång när jag skulle klä ut mig till Sailor Moon för en maskerad (vilket jag sen aldrig gjorde).


Eller den här lila pagen. Den lila fick en mössa och den blonda en rosett, peruker blir lite mer verkliga och mindre en hatt om man knipsar fast något har jag märkt.


Men det här kändes ju inte riktigt alls som jag


Så det fick bli den lila som fick följa med! Fortsättning följer!
.


I was invited to a wig party last Saturday. These were my two choices. In the end I decided to go with the purple one.

Kommentarer

  1. Såg sleeping beauty i helgen. Kan inte förstå hur du tyckte den var fin??? Det var bar i bilder den var fin men hela filmen var ju inte alls mystisk och vacker utan bara FÖR mycket porrfilm och saker man aldrig fick klarhet i. Nej, det var bara skådespeleriet i slutet som var det enda bra i hela filmen. Och att Emily är otroligt vacker förståss.

  2. Ville bara tipsa dig om en ny gatisapp till iPhone, Monki Mi, en app med photoboothfunktion där du kan förvandla dina bilder till små mangainspirerade konstverk i Monki-anda, superfint!

    Och du passar så himla bra i stora, blonda lockar förresten!

  3. Cute! I loved it on Instagram and now. The Barbie looks good, but hard to dance or socialize in. Both are good!

  4. haha åh du ser verkligen ut som en skönhetsdrottning i den första! Eller som britney spears för länge sedan kanske (eller snarare som kenley i project runway den gången då hon var pop-drottning). Vilken otrolig kontrast till din stil och dina egna håruppsättningar – trots att den lila peruken egentligen är mer onaturlig. Du är i vilket fall som helst dödssöt i båda!

  5. haha den blonda var ju classic! den borde du haft!!! jätterolig! du ser ut som en barbie! :D

  6. Men Sandra (nu är jag visserligen en sann blondinfantast), du var ju alldeles FANTASTISKT fin i den blonda peruken. Herre min skapare vad du skulle klä i blonda, långa lockar.

  7. vet du att jag fullkomligt älskar ditt leende? och att jag tittat så mycket på din blogg sista tiden att jag drömde om dig i natt. (drömde också en massa pang-pang för att jag och pojkvännen sträck-ser sopranos). kanske hade jag aldrig vågat erkänna detta om jag mötte dig på en gata i new york, men nu har jag en skärm emellan så det känns så enkelt att bara plita ner mina ord. ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>