botaniska trädgården i brooklyn.


Min mamma och min lillebror Gustaf har varit här över helgen! I lördags åkte vi till botaniska trädgården i Brooklyn för att spana in körsbärsträden.


Här är dom! Och i bakgrunden kan ni skymta min andra lillebror Jack.


Inte alla hade börjat blomma än, men nästan.Vi började med att promenera i de olika växthusen. De har ett öken, ett djungel, ett regnskog och ett bonsaiträd-växthus.


Öknen var näst bäst.


Men finast av allt är bonsaiträden.Efter växthusen gick vi längs med den lilla sjön där det fanns femtusen olika färger och sorter av körsbärsblommor.


Här är jag, hej hej.


Gulliga <3


En fin utflykt.
.


My mom and my little brother Gustaf was here and visited last weekend. On Saturday we went to the botanic garden in Brooklyn and looked at all the cherry blossom trees.

Kommentarer

 1. Så fantastiska bilder, blev glad av att se dem. Våren är ju inte här i södra Finland än, men tids nog kommer den förstås. Dom där växthusen där borta verkar också vara helt underbara utflyktsmål.

 2. Jag dör på träden, ah typ spetsas av dem i hjärtat, fast nej. Men jag får rysningar! Längtar så förbannat mycket efter körsbärsträd och vårstockholm!

 3. Din mamma verkar vara en sån fin person och ni verkar ha en väldigt nära relation till varandra, är lite avundsjuk.

 4. Älskade vackra Sandra, skulle du inte kunna lägga upp en tutorial på hur du redigerar? Jag är så himlans avundsjuk, det går bara inte för sig! <3

 5. Omg I need to go there >< is extremely georgus!
  Sandra! Love your pictures?
  what camera or lenses do you use?

  Thanks :D

 6. Vilka fina bilder, älskar den känslan man får på våren med körsbärblom och annat fint. Och jag måste ha läst din blogg i en evighet när man ser att din lillebror inte är en liten kille längre… fortfarande väldigt söt dock ;)

 7. fanny – just nu använder jag mig my av actions som jag blandar med varandra. till de har bilderna har jag använt ett action som heter Urban Delight och ett som heter typ Vanilla Vintage Summer. Minns inte vad jag hittade det men det kanske går att googla? Den här sajten http://www.gettotallyrad.com/ har bra actions men det finns andra gratis också om man letar runt lite i fotobloggar. kram

  sarah – opening ceremony!

  gustaf – <3!

  sara – for this is use a canon 550d and a Canon 28 mm F2.8 lens.

  sofia – jag gillar typ de appar som alla gillar, som är högt upp på listan :) whatsapp, spotify, facebook, wordfeud. typ så :)

 8. Älskade älskade vår. Det gör allt verkligen så himla vackert. Väntar bara tills körsbärsträden och äppelträden slår ut här, då är jag en som kommer sitta där och njuta.

 9. Åh jag ska till NYC om 3 veckor o hade tänkt åka till Brooklyns botaniska trädgård just för att se körsbärsträden blomma, too late sista veckan i april va??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>