grönskala.


Såhär såg jag ut i fredags när vi åt hummerköttbullar på Ed’s Lobster Bar, trängdes på sunkhaket Max Fish och avslutade kvällen med spontan efterfest på Jacks tak.


Knytblusen är från Asos och kjolen är från Zara, båda från förra våren.


Skorna är som vanligt de här från Jeffrey Campbell.
.


Friday outfit. The top is from Asos and the skirt from Zara, both from last year. The platforms are Jeffrey Campbell.

Kommentarer

 1. Du är alltid så himla fin! Och jag älskar ju när man visar en liten bit högt upp på magen sådär. Sedan måste jag även säga att den sista bilden var otroligt fin. Kan inte riktigt förklara varför men jag tycker bara att den var så himla vacker. <3

 2. Alltså Sandra nu måste jag kommentera varför du är bra, för du är mer än en fin blogg. Du verkar så snäll och trevlig och öppen och generös utan att din blogg någonsin känns för privat. Du visar att man visst kan lyckas med att hitta ett bra och kul jobb och att det inte spelar någon roll om man är liten tjej och svensk för det behöver inte hindra att man lyckas i USA. När du skrev om din syn på feminism och hur du använde bloggen för att tipsa om tex filmer där huvudpersonen är en stark kvinna eller om hur du såg till att bryta könsroller i ditt arbete så blev jag så jävla glad och peppad på att det faktiskt finns någon som anstränger dig oavbrutet i sin vardag med att förändra sjuka samhällsnormer.
  Och ibland när jag känner mig less, tex när man har en mörk och tråkig månad framför sig (kanske november eller januari) så brukar jag titta i ditt arkiv och kolla vad du har gjort dessa månader för att övertyga mig själv om att man kan hitta på jävligt mycket kul även om det är mörkt och vinter.

  Jag är svinglad att det finns sånna som du och jag är övertygad om att du gör skillnad.

 3. Så fine blomster du har på bordet! Jeg har et skjørt som er nesten helt likt ditt, og jeg synes den grønnfargen er kjempefin. Fortsatt god helg!

 4. men så fint! är så nyfiken på hur det är att gå i de där campbell-skorna, det känns liksom som att man skulle trampa ner med fotvalvet (fast jag förstår att man inte gör det). fint hur som helst, som alltid. tack och kärlek.

 5. Jag tycker att det är himla tråkigt att du har tappat bort din fina gula kjol! Jag såg den här bilden och tänkte att den kanske kunde ge dig lite inspiration till att införskaffa en ny, liknande skapelse. Här kan du se:
  http://streetpeeper.com/fashion/blueyellowprada
  Jag kunde tyvärr inte hitta var den kom från. Men den är väldigt vacker ändå!
  Tack för den finaste bloggen förresten. Jag kommer inte att sluta läsa den förrän du slutar att skriva, vilket inte kommer att ske på ett långt tag hoppas jag. Kram!

 6. Sandra! Du är superfin som alltid. Och jag ville bara berätta det här: Ikväll har lilla nittonåriga men fruktansvärt blyga och därför helt orörda, olevande jag sett miyazakis bästa film i famnen på den person jag är så förjordat kär i. visst är det nu livet börjar?
  Puss!

 7. Är det din lägenhet? I såna fall, wow. När får man se bilder, förresten? Verkar riktigt fint!

 8. Jag vet inte varför, men jag känner att jag måste få berätta min bubbligaste hemlighet, och du känns som den rätta personen.
  Jag är bara tjugotvå år och ska gifta mig! Jag längtar mig vimmelkantig. Jag träffade min finaste pojkvän när jag var au pair i USA och nu ska vi gifta oss så att jag kan få ett green card så att vi kan fortsätta vara med varandra.
  Vi är inte såna som ens tänkte gifta oss med någon, någonsin, men det är liksom det enklaste (och kanske enda) sättet för oss att få vara tillsammans i vår amerikanska storstad. ”The only thing that matters is that you and I get to be together, because I am way to much in love to ever be apart from you.” sa han, då han föreslog den knäppa idén.

  Det är så romantiskt att jag kanske dör. Vi ska gifta oss till sommaren. Ingen kavaj, ingen vit klänning, ingen präst, bara min pojkvän i sin randiga tröja och sextiotalsglasögon och jag med min blonda beehivefrisyr och vita palladiumskor i ett skokartongs-city hall med air contidition på alldeles för kallt blås. Ringen har en plastdiamant i formen av ett hjärta och kommer från en tuggummiautomat i kinesisk matvarubutik som ligger på samma gata som vår favoritrestaurang.

  Funkar det inte så funkar det inte (men det GÖR det) men i såna fall så herregud, vilken romantisk historia jag kommer att kunna berätta för mina barnbarn en vacker dag.

  Ville bara säga det till dig. Lova att inte skvallra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>