grönskala.


Såhär såg jag ut i fredags när vi åt hummerköttbullar på Ed’s Lobster Bar, trängdes på sunkhaket Max Fish och avslutade kvällen med spontan efterfest på Jacks tak.


Knytblusen är från Asos och kjolen är från Zara, båda från förra våren.


Skorna är som vanligt de här från Jeffrey Campbell.
.


Friday outfit. The top is from Asos and the skirt from Zara, both from last year. The platforms are Jeffrey Campbell.

sandra
 1. Erica skriver

  Du är alltid så himla fin! Och jag älskar ju när man visar en liten bit högt upp på magen sådär. Sedan måste jag även säga att den sista bilden var otroligt fin. Kan inte riktigt förklara varför men jag tycker bara att den var så himla vacker. <3

 2. Karoline skriver

  Mmmmm mage! det är så fint. Hoppas du haft en bra helg. det verkar så vårigt i NY nu <3

 3. Kajsa skriver

  Vilken rolig boll du har på golvet.

 4. Wilma skriver

  Så himla fin!

 5. Matilda skriver

  så jättefin du är, och älskar dina skor! :)

 6. Julia skriver

  Så fin! Jag längtar tills man kan ha knytblus här utan att behöva frysa om naveln.

 7. Vicky skriver

  åh är det där din nya lägenhet? SÅ FIN isåfall.

 8. catrin skriver

  hej fina sandra. hitta den här saken på tradera idag, tänkte på dig direkt! http://medium.tradera.com/266/139710266_1.jpg

 9. Annika skriver

  Alltså Sandra nu måste jag kommentera varför du är bra, för du är mer än en fin blogg. Du verkar så snäll och trevlig och öppen och generös utan att din blogg någonsin känns för privat. Du visar att man visst kan lyckas med att hitta ett bra och kul jobb och att det inte spelar någon roll om man är liten tjej och svensk för det behöver inte hindra att man lyckas i USA. När du skrev om din syn på feminism och hur du använde bloggen för att tipsa om tex filmer där huvudpersonen är en stark kvinna eller om hur du såg till att bryta könsroller i ditt arbete så blev jag så jävla glad och peppad på att det faktiskt finns någon som anstränger dig oavbrutet i sin vardag med att förändra sjuka samhällsnormer.
  Och ibland när jag känner mig less, tex när man har en mörk och tråkig månad framför sig (kanske november eller januari) så brukar jag titta i ditt arkiv och kolla vad du har gjort dessa månader för att övertyga mig själv om att man kan hitta på jävligt mycket kul även om det är mörkt och vinter.

  Jag är svinglad att det finns sånna som du och jag är övertygad om att du gör skillnad.

 10. Karin skriver

  Du är så himla fin! Och din skor är bäst!

 11. Frida skriver

  Din pojkvän = kriminell? :)
  http://www.etsy.com/listing/80634278/vintage-mugshot-poster
  (det är visserligen sällan någon håller med om mina likhetsspaningar, men är det inte himla likt?)

 12. Madeleine skriver

  Så väldig fin du ser ut. Riktigt somrigt.

 13. Synne skriver

  Så fine blomster du har på bordet! Jeg har et skjørt som er nesten helt likt ditt, og jeg synes den grønnfargen er kjempefin. Fortsatt god helg!

 14. Linda skriver

  Jösses så fint!

 15. Malin Aurora skriver

  Åh så himla, himla fin du är!

 16. Malin skriver

  Vilken fin lägenhet du har! Hur stor är den egentligen? får vi se mer bilder snart? :)

 17. Laura skriver

  Var med i Blondibellas blogg http://blondinbella.se/bloggar-hos-spotlife/#Kommentera en blogg om kärlek/rådgivning och humor

 18. Catagata skriver

  Hi, I am absolutelly in love of your blog, i just started my own, and i speak abot you!

  XOXO

  http://catagata.tumblr.com/

  Cata

 19. sara skriver

  men så fint! är så nyfiken på hur det är att gå i de där campbell-skorna, det känns liksom som att man skulle trampa ner med fotvalvet (fast jag förstår att man inte gör det). fint hur som helst, som alltid. tack och kärlek.

 20. Sofia skriver

  Du är alltid så fin! ♥ xx

 21. Fanny - En awesome tjej ;D skriver

  Fin lägenhet!

  Hoppas du har haft en bra dag :)

 22. Anna-Maria skriver

  Så fint! :) Verkar härligt att kunna gå i vårkläder, önskar det gick här. :)

 23. rara clara skriver

  Jag såg dig i DN Söndag idag! Finaste personen i bästa bilagan på hela veckan! <3

 24. Gabriella skriver

  Åh, underbart!

 25. Matilda skriver

  Så somrigt! Det finns kanske lite hopp om varmare dagar ändå.. :)

 26. Panda skriver

  Jisses vilken fin kjol, grön som gräs! Så somrigt och fint.

 27. thessi skriver

  Jag tycker att det är himla tråkigt att du har tappat bort din fina gula kjol! Jag såg den här bilden och tänkte att den kanske kunde ge dig lite inspiration till att införskaffa en ny, liknande skapelse. Här kan du se:
  http://streetpeeper.com/fashion/blueyellowprada
  Jag kunde tyvärr inte hitta var den kom från. Men den är väldigt vacker ändå!
  Tack för den finaste bloggen förresten. Jag kommer inte att sluta läsa den förrän du slutar att skriva, vilket inte kommer att ske på ett långt tag hoppas jag. Kram!

 28. Ledsen skriver

  Alltså sandra, har du tagit gardasil vaccinet? Läste ju inlägget om Annika och efteråt kollade jag upp gardasil och vaccinerade mig. Jag har tagit min första dos och har två resterande doser men nu läser jag detta och blir livrädd. Läst igenom hela internet känns det som och nu börjar jag ångra mig på riktigt att jag tog sprutan.. http://vaccin.me/2012/01/16/gardasil-a-sad-girl-vaccinet-som-okar-risken-for-cancer/

 29. Sunshine skriver

  Men är det inte Fusion-matsalsgruppen du har där i hörnet? Mina favoriter! :)

 30. FITTASTE FIA skriver

  Oh la la New York! Där bodde jag för 10 år sedan! Lovely!

 31. Vanja skriver

  jag älskar din stil! vacker är du också:)

 32. vera skriver

  Åh snälla, kan du inte bjuda in oss i din längenhet någon dag?

 33. Lilian som bor i USA skriver

  Älskar bilden på skorna!

 34. superhemligt skriver

  Sandra! Du är superfin som alltid. Och jag ville bara berätta det här: Ikväll har lilla nittonåriga men fruktansvärt blyga och därför helt orörda, olevande jag sett miyazakis bästa film i famnen på den person jag är så förjordat kär i. visst är det nu livet börjar?
  Puss!

 35. oroshjärta skriver

  Ärtgrönskön<3

 36. Wilma skriver

  Är det din lägenhet? I såna fall, wow. När får man se bilder, förresten? Verkar riktigt fint!

 37. Hemlig. skriver

  Jag vet inte varför, men jag känner att jag måste få berätta min bubbligaste hemlighet, och du känns som den rätta personen.
  Jag är bara tjugotvå år och ska gifta mig! Jag längtar mig vimmelkantig. Jag träffade min finaste pojkvän när jag var au pair i USA och nu ska vi gifta oss så att jag kan få ett green card så att vi kan fortsätta vara med varandra.
  Vi är inte såna som ens tänkte gifta oss med någon, någonsin, men det är liksom det enklaste (och kanske enda) sättet för oss att få vara tillsammans i vår amerikanska storstad. ”The only thing that matters is that you and I get to be together, because I am way to much in love to ever be apart from you.” sa han, då han föreslog den knäppa idén.

  Det är så romantiskt att jag kanske dör. Vi ska gifta oss till sommaren. Ingen kavaj, ingen vit klänning, ingen präst, bara min pojkvän i sin randiga tröja och sextiotalsglasögon och jag med min blonda beehivefrisyr och vita palladiumskor i ett skokartongs-city hall med air contidition på alldeles för kallt blås. Ringen har en plastdiamant i formen av ett hjärta och kommer från en tuggummiautomat i kinesisk matvarubutik som ligger på samma gata som vår favoritrestaurang.

  Funkar det inte så funkar det inte (men det GÖR det) men i såna fall så herregud, vilken romantisk historia jag kommer att kunna berätta för mina barnbarn en vacker dag.

  Ville bara säga det till dig. Lova att inte skvallra?

 38. Frida skriver

  Såg nu att fler sett likheten (och varit snabbare med tipset) :)

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem