lobster rolls-onsdag.


I onsdags hade vi haft över tjugo grader i tre dagar i sträck. Det behövde firas med somrig mat utomhus. Jag, Adelinn och Alexandra begav oss till Luke’s Lobster.


Vi köpte varsin Maine Style som innebär ett korvbröd med hummer, ett med räkor och ett med kräftor. Och så timjan och varmt smör över. Sedan satte vi oss i en park för att äta upp.


Står knappt ut så gott det är.


Vi åt långsamt, långsamt så att det aldrig skulle ta slut.


Fast det gjorde det förstås ändå. Då gick vi bort några kvarter till Yaffa Cafe där de har en fin uteservering.


Vi drack prosecco och sangria och åt äppelpaj.


Christian kom förbi också.


Vi frös inte alls vilket kändes fantastiskt och som en helt ny känsla.


Och när klockan slog tio ungefär vinkade jag adjö och gick hemåt.
.


We’ve had the most wonderful weather in New York this week. Alexandra, Adelinn and I celebrated with lobster rolls and drinks.

Kommentarer

 1. Kopierade din text om göra slut från 2008 & länkade till din blogg.
  Grym blogg :>
  Blir skapligt sugen på att resa & göra slut-krönikan stämde in exakt på mig.

 2. Haha var tvungen att läsa första meningen typ tre gånger innan jag fattade ”kan det vara så? nu?” liksom. haha, men grattis till det fina vädret. solen lyser i Helsingborg också men det är typ fem grader…. kram på dig!

 3. åååh vet inte vad jag ska bli mest avundsjuk på: Maten eller värmen…. För maten verkar vara helt gudomligt god – jag som älskar skaldjur! Och värmen. skulle nog kunna göra vad som helst för lite värme just nu. (Snällasommarenochvårenkomhitfortnununu)

 4. Ibland funderar man på att bli vegetarian men jezuz så laddar du upp såna här bilder, lord have mercy vad gott det ser ut att vara!

 5. Önskar ju lite grann man hade ditt liv Sandra. Du verkar ha det rätt bra. Jag har det också rätt bra, men önskar jag kunde få en slice av allt det trevliga du har ändå. Lite topping liksom. Inte förbjudet att önska sig!

  Coolt, kul och bra att man kan få lite ändå på ett hörn, bara genom att läsa din fina blogg. Tack (stort tack)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>