stora blogglistan 2.0

Som ni vet har jag en lista i högra hörnet med alla bloggar jag läser (under FAQ). Jag fyller på den lite då och då med nya bloggar eller bloggar jag kommit på att jag glömt lägga in. Här är några som hamnat där på sistone.


Bambielux

Erica dansar (utövar, spelar?) cheeleading på fritiden och har fräknar att dö för. Vi har ungefär samma klädsmak och ibland kan jag fotografera en dagens outfit och tänka att den här kommer nog Erica tycka om!


Bonjour Vintage.
Madeleine har ett färgglatt hem med helt fantastiska bollar i vardagsrummet. Vill ha. Hon skriver om inredning man blir glad av.


Emmas Vintage.
Emma är webbredaktör på Damernas Värld och har en fäbless för femtiotalet. Hon har blommiga klänningar nästan varje dag och bor i de pittoreska kvarteren i Midsommarkransen.


Backmanland.
Fredrik gör mackor som är helt sjuka. Jag vet inte vad jag ska ta mig till när jag läser recepten för att det låter så gott och livsfarligt. Hela limpor som steks i öl och doppas i baconfett och avslutas med att lindas in i rostbiff och jag vet inte vad.


Karins Konstgrepp
Fantasifulla Karin knåpar ihop insektsbroscher som glittrar, ritar händer och ben på sina tavlor i köket och målar naglarna i varenda nyans man kan tänka sig.


Tiger in a Jar
Gör de finaste receptfilmerna och man får pysselfingrar så fort man är här inne.


Youth knows no pain.
Jag är galen i Elin och hon byter jämt bloggadress utan att liksom länka vidare, men på något vänster lyckas jag hitta tillbaka. Hade jag varit tjugo hade jag velat vara hennes partner in crime. Och hennes version av Venga Boys We’re going to Ibiza vill jag ha på spotify.
.


Some blogs I recently added to the list of the blogs I read. You can always find this list in the right frame below FAQ.

sandra
 1. linnea skriver

  Men Sandra! Nu blev det ju fel! Det är ju Fredrik Backman som gör sinnessjuka för-ätar-mackor, inte Cramby! Dock gör han också sanslös mat, men, på en annan nivå kan man väl säga… :)

 2. rebecka skriver

  åh! det är alltid roligt med nya bloggar att följa, läste någon experts tips om hur man skaffar sig en bloggnisch (alltså hur man får fler läsare) men det är ju nästan lite för tråkigt. vem vill vara bara en sak? vem är bara en sak? det hade ju varit hur coolt som helst om en matbloggare helt plötsligt blandar in politik eller film eller något annat. ”vad lyssnar han-som-gör-stora-ickevegetariska-mackor på?”
  jag tycker vi struntar i att nischa in oss.
  (tiger in a jar är fantastisk och inspirerande på alla sätt. det är din med.)

 3. Vicky skriver

  japp, fredrik backmans macka är det (http://fredrik.cafe.se/).

  matvideobloggen verkar fantastico.

 4. Madeleine skriver

  Låter helt fantastiskt. Jag bara måste kolla i de bloggarna sen, men nu är jag försenad till min egen second hand-lördag.

 5. Alice skriver

  De där bollarna i taket fran Bonjour Vintage, är det inte bara vanliga duschscrubbar?
  Om du menade dom pa bilden vill säga, om inget annat sa kan man kanske pyssla sig sadana bollar fran duschscrubbar :)

 6. Kajsa skriver

  Så himla bra bloggar, jag läser alla de där kvinnorna!

 7. Erica skriver

  Men TACK finaste du! Kikade på antal besökare på min blogg och hade helt ”insanemycket” fler än vanligt. Tänkte att det kanske hade blivit fel någonstans men kollade ändå om jag hade hamnat på blogg.se. Nej, där var jag inte. Fortsatte hit – et voilà!

  Dina ord gör mig så himla glad!!! Du är ju verkligen en person som jag beundrar och inspireras av (inte bara klädmässigt alltså utan när det gäller vad du gör i livet, hur du är så pepp och ser till att saker faktiskt händer) och att du då ibland kan associera något till mig gör mig bara så varm och lycklig! <3

 8. Hellolinda skriver

  Åh, några nya fina tips där! Tack.

 9. Melwa skriver

  Åh, underbara tips, tack!

 10. Pandabjörnen skriver

  Nya tips är himla upsskattat, vad roligt att få titta på dessa bloggar!

 11. lovisa/polichinelle skriver

  haha åh. så fint att hitta till elin igen!

 12. My skriver

  Förvånad jag blev när jag går in på din blogg och får syn på Erica. Hon är en gammal barndomsvän till mig. Tränar också cheerleading så mitt och hennes lag kommer tävla mot varandra om 3 veckor. Hoppas det går bra för båda (:

 13. Lise skriver

  Ja, jag håller med ovanstående. Bilderna är ju från http://fredrik.cafe.se/atardagen-for-atar-mackan/ :)

  Backman är klockren! Nu är säkert Jonas också bra, Fredrik har nämnt honom flera gånger, jag har bara inte tagit mig för att läsa hans blogg. :)

  (Du är också klockren! Kram.)

 14. m. skriver

  Perfekt med detta inlägget när jag bestämt mig för att ha frukost i sängen hela dagen, ska bläddra igenom alla dessa bloggar. Åtminstone till min pojkvän kommer hem från sin skejttävling.

 15. Karoliina skriver

  why are you swedes so much cooler than us finns? thanks for linking these blogs, they’re awesome =) !

 16. Linnea skriver

  De dagarna när jag känner mig lite deprimerad och värdelös, då brukar jag läsa alla dina fina texter här bredvid. Det är som att läsa gamla sms med någon man en gång tyckte om för mycket.

 17. Linda skriver

  Åh, Erica är så fin!

 18. Malin H skriver

  Oj nu reagerar jag som ett riktigt fan här, men som föregående talare sagt; det är Fredrik Backmans skapelse! Cramby gör sin grej riktigt bra, men monstermackorna är Backmans.

  Tack Sandra för en underbar blogg som alltid inspirerar och får en på bra humör :)

 19. Jasmina skriver

  It is really nice of you to promote new blogers. Nice tips. Thanks.

 20. Sonya skriver

  hahaha mackorna!!!

 21. Karin skriver

  Ah, jag älskar Jonas Crambys blogg. Han är så skön!

 22. Mira skriver

  Så mange fine bloggtips!

 23. sandra skriver


  Oj oj oj klart det var Fredrik och inte Jonas. var lite stressad nar jag publicerade inlagget. Nu ar allt ordnat igen. Fredrik och hans briljanta mackor ska det va förstås.

 24. Sanna skriver

  Åh gött, slutade läsa Elins blogg någongång förut bland bloggbytena men hittade tillbaka nu. tacksi!!

 25. eira skriver

  vad gör man när ens pappa inte förstår en, och gör en så ledsen, och man vill inte bo kvar, men ändå så vill man det för han är ens enda pappa, men han förstår en inte och man gråter sig till sömns varenda kväll i ett år. Vad gör man när han träffat en tjej som är fem år yngre än ens syster och han förstår inte att man inte vill träffa henne, och man känner sig bortvald och allt är äckligt, svart och hemskt. Det är så hemskt när man är 17 år och förstår att ens pappa inte är den man trodde han var. Vad gör man för att gå vidare när ens förälder inte finns kvar?

 26. eira skriver

  Satan vad rörigt det där blev. förlåt, skriva-av-mani eller nåt. pusshej

 27. Josefine skriver

  TACK för Tiger in a jar! Det var verkligen terapi för mig just nu.

 28. Sofia skriver

  Åh, älskar att se de bloggar som du läser♥ xx

 29. Madeleine skriver

  tack finaste sandra!

 30. Anna Evelina skriver

  Åh. Fint!

  En dag är jag också fri
  då ska jag flyga

 31. Hanna skriver

  tack för tipsen!

  payback: vårmusik ; http://open.spotify.com/user/hannasommarbarn/playlist/2XGqayV2f0ancrxjiBb7Df

  Godnattkram <3

 32. Lilian som bor i USA skriver

  Va? Jag trodde att du läste min med ;)

 33. rosanna skriver

  Jag måste bara berätta om en dröm jag hade inatt.
  Jag var i New York med mina vänner, varpå vi tappade bort varandra. Yrarde runt i alla butiker och plöstligt mötte jag dig. Sandra Beijer. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. När vi skiljdes åt gav du mig ditt finaste hårband som souvenir(haha, ja det är sant).
  Mer minns jag tyvärr inte, men himla fint var det iallafall!

 34. Linnéa Johagen skriver

  ÅH ELIN. Hon försvann från l’amour et la violence och har inte hittat henne sen dess. TACK för tipset!!

  Nu måste jag sträckläsa arkivet, trevlig lördagssyssla känner jag. :)

 35. Dagens tips | Totally – En blogg av Lisa Börjegren @ Spotlife skriver

  [...] och jag tappade bort henne. NU har jag äntligen hittat henne igen, tack vare Sandra Beijer och detta inlägget. 0 // Dagens tips // Lämna en kommentar ← Oansvarig [...]

 36. Sanna skriver

  Angående Madeleines ”bollar”, som jag TROR är pom-poms av silkespapper… Här finns en beskrivning!
  http://www.zickermans.se/gor-dina-egna-pom-poms/

 37. fashiontoast skriver

  tack för att du delar med dig av fina läsvärda bloggar!!
  ++ miriam assai’s blogg wedgeheel.blogg.se och antonias dirtyglam.blogg.se är också himla bra!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
📘🐱
Arkiv
Twitter @niotillfem