stora blogglistan 2.0

Som ni vet har jag en lista i högra hörnet med alla bloggar jag läser (under FAQ). Jag fyller på den lite då och då med nya bloggar eller bloggar jag kommit på att jag glömt lägga in. Här är några som hamnat där på sistone.


Bambielux

Erica dansar (utövar, spelar?) cheeleading på fritiden och har fräknar att dö för. Vi har ungefär samma klädsmak och ibland kan jag fotografera en dagens outfit och tänka att den här kommer nog Erica tycka om!


Bonjour Vintage.
Madeleine har ett färgglatt hem med helt fantastiska bollar i vardagsrummet. Vill ha. Hon skriver om inredning man blir glad av.


Emmas Vintage.
Emma är webbredaktör på Damernas Värld och har en fäbless för femtiotalet. Hon har blommiga klänningar nästan varje dag och bor i de pittoreska kvarteren i Midsommarkransen.


Backmanland.
Fredrik gör mackor som är helt sjuka. Jag vet inte vad jag ska ta mig till när jag läser recepten för att det låter så gott och livsfarligt. Hela limpor som steks i öl och doppas i baconfett och avslutas med att lindas in i rostbiff och jag vet inte vad.


Karins Konstgrepp
Fantasifulla Karin knåpar ihop insektsbroscher som glittrar, ritar händer och ben på sina tavlor i köket och målar naglarna i varenda nyans man kan tänka sig.


Tiger in a Jar
Gör de finaste receptfilmerna och man får pysselfingrar så fort man är här inne.


Youth knows no pain.
Jag är galen i Elin och hon byter jämt bloggadress utan att liksom länka vidare, men på något vänster lyckas jag hitta tillbaka. Hade jag varit tjugo hade jag velat vara hennes partner in crime. Och hennes version av Venga Boys We’re going to Ibiza vill jag ha på spotify.
.


Some blogs I recently added to the list of the blogs I read. You can always find this list in the right frame below FAQ.

Kommentarer

 1. Men Sandra! Nu blev det ju fel! Det är ju Fredrik Backman som gör sinnessjuka för-ätar-mackor, inte Cramby! Dock gör han också sanslös mat, men, på en annan nivå kan man väl säga… :)

 2. åh! det är alltid roligt med nya bloggar att följa, läste någon experts tips om hur man skaffar sig en bloggnisch (alltså hur man får fler läsare) men det är ju nästan lite för tråkigt. vem vill vara bara en sak? vem är bara en sak? det hade ju varit hur coolt som helst om en matbloggare helt plötsligt blandar in politik eller film eller något annat. ”vad lyssnar han-som-gör-stora-ickevegetariska-mackor på?”
  jag tycker vi struntar i att nischa in oss.
  (tiger in a jar är fantastisk och inspirerande på alla sätt. det är din med.)

 3. De där bollarna i taket fran Bonjour Vintage, är det inte bara vanliga duschscrubbar?
  Om du menade dom pa bilden vill säga, om inget annat sa kan man kanske pyssla sig sadana bollar fran duschscrubbar :)

 4. Men TACK finaste du! Kikade på antal besökare på min blogg och hade helt ”insanemycket” fler än vanligt. Tänkte att det kanske hade blivit fel någonstans men kollade ändå om jag hade hamnat på blogg.se. Nej, där var jag inte. Fortsatte hit – et voilà!

  Dina ord gör mig så himla glad!!! Du är ju verkligen en person som jag beundrar och inspireras av (inte bara klädmässigt alltså utan när det gäller vad du gör i livet, hur du är så pepp och ser till att saker faktiskt händer) och att du då ibland kan associera något till mig gör mig bara så varm och lycklig! <3

 5. Förvånad jag blev när jag går in på din blogg och får syn på Erica. Hon är en gammal barndomsvän till mig. Tränar också cheerleading så mitt och hennes lag kommer tävla mot varandra om 3 veckor. Hoppas det går bra för båda (:

 6. Perfekt med detta inlägget när jag bestämt mig för att ha frukost i sängen hela dagen, ska bläddra igenom alla dessa bloggar. Åtminstone till min pojkvän kommer hem från sin skejttävling.

 7. De dagarna när jag känner mig lite deprimerad och värdelös, då brukar jag läsa alla dina fina texter här bredvid. Det är som att läsa gamla sms med någon man en gång tyckte om för mycket.

 8. Oj nu reagerar jag som ett riktigt fan här, men som föregående talare sagt; det är Fredrik Backmans skapelse! Cramby gör sin grej riktigt bra, men monstermackorna är Backmans.

  Tack Sandra för en underbar blogg som alltid inspirerar och får en på bra humör :)


 9. Oj oj oj klart det var Fredrik och inte Jonas. var lite stressad nar jag publicerade inlagget. Nu ar allt ordnat igen. Fredrik och hans briljanta mackor ska det va förstås.

 10. vad gör man när ens pappa inte förstår en, och gör en så ledsen, och man vill inte bo kvar, men ändå så vill man det för han är ens enda pappa, men han förstår en inte och man gråter sig till sömns varenda kväll i ett år. Vad gör man när han träffat en tjej som är fem år yngre än ens syster och han förstår inte att man inte vill träffa henne, och man känner sig bortvald och allt är äckligt, svart och hemskt. Det är så hemskt när man är 17 år och förstår att ens pappa inte är den man trodde han var. Vad gör man för att gå vidare när ens förälder inte finns kvar?

 11. Jag måste bara berätta om en dröm jag hade inatt.
  Jag var i New York med mina vänner, varpå vi tappade bort varandra. Yrarde runt i alla butiker och plöstligt mötte jag dig. Sandra Beijer. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. När vi skiljdes åt gav du mig ditt finaste hårband som souvenir(haha, ja det är sant).
  Mer minns jag tyvärr inte, men himla fint var det iallafall!

 12. ÅH ELIN. Hon försvann från l’amour et la violence och har inte hittat henne sen dess. TACK för tipset!!

  Nu måste jag sträckläsa arkivet, trevlig lördagssyssla känner jag. :)

 13. tack för att du delar med dig av fina läsvärda bloggar!!
  ++ miriam assai’s blogg wedgeheel.blogg.se och antonias dirtyglam.blogg.se är också himla bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>