dream homes.När jag inte hittar på reklam för sport och öl hänger jag på pinterest och letar inspiration till mitt hem. Det här är vad jag tycker om älskar just nu.

Du hittar alla källor här.

.


Inspiration for my home. You can find all the image sources here.

sandra
 1. Regina skriver

  Ja låt oss inspireras alltså!

 2. madeleine skriver

  jag vet! jag har också blivit helt nerkärad i pinterest. det är beroendeframkallande på något sätt och den där carl malmstens-soffan brukar jag drömma om på nätterna.

 3. Vicky skriver

  vita solstrålshemmet ja ja ja.

 4. svenskofilia skriver

  Jeg er også blevet helt afhængig af pinterest. Samler inspiration til at renovere mit køkken.

 5. Tokyo - Love skriver

  Härliga inspirationsbilder! Gillar huset ”i” berget och det gröna golvkaklet (såg det på pinterest igår)

 6. aliciasivert skriver

  Oh, runda speglar och tavelväggar. Ooooch molngalgar och ljusinsläpp och metaller mm.

 7. Matilda skriver

  fantastiskt vackert med pastelligt kök, och underbara kulörer i alla dess färger och former :)

 8. Anneli skriver

  Härliga bilder!

 9. kristin skriver

  Hjärta malmstenssoffan. En likadan fast grå med prickar står i ett garage och väntat på att få flytta in hos mig. Och det pastelliga köket nr2. Undrar om man kan göra om ett hyresrättkök sådär!?

 10. Vanessa skriver

  First I’d make sure I had a fabulous garden. I haven’t had one in years, so it’s first on the list! Then I would make the inside of my home look like a well-balanced color bomb!

 11. SWEET PETROLEUM skriver

  Lovely pics!
  I love the ”trailer trash” kitchen and the very colourful bathroom!

 12. Jeanette skriver

  Fågeltapeten skulle sitta fint i ett pysselrum/kontor!

 13. bells skriver

  alltså huset vid berget. jisses, jag började nästan gråta så drömlikt som det var

 14. Emmy skriver

  hej sandra! apropå nåt helt annat! har läst din blogg länge länge och minns att du har bloggat om en konstnär som jag är desperat att komma på namnet på. Han gör söta teckningar med typ mustascher och andra knepiga saker på… hmm.. kan inte alls komma på fler ledtrådar. det enda jag minns är att hans teckningar är fantastiska! vet du vem jag menar?

 15. Erica skriver

  fantastiskt fint alltihop!

 16. Karin skriver

  Vad är det för skillnad på Pinterest och Flickr? Eller Pinterest och t.ex. WeHeartIt?

 17. Hannah skriver

  Var bara tvungen att skriva något fint som hände mig här om dagen.

  Jag träffade min vän jag träffar varje vecka för att träna på friskis och svettis. Jag har haft ätstörningar och varit deppig under en lång tid men efter detta passet kände jag mig stark, liksom som om jag kommit förbi mina största hinder.

  Det var under sista låten då vi låg bredvid varandra, småskrattade om min kärlek till söta små gubbar (sådana som sitter och dricker kaffe på caféer och bara ser ut att ha det allmänt fint) som hon log och sa ”min hannah är tillbaka”.

  Jag log tillbaka och tänkte att detta var sådär typiskt måste-skriva-till-sandra-niotillfem-fint.

 18. Hannah skriver

  (… ps. vi låg ner för att vis stretchade)

 19. sandra skriver

  kristin – oh wow oh wow! grattis! man far tyvarr inte gora om ett hyresrattskok men nar jag bodde i sverige kopte jag klisterdekaler fran designtorget och satte upp pa kaklet, sa det kan va ett tips! Sahar sag det ut: http://www.flickr.com/photos/sandypandycandy/4361664613/in/set-72157605793132731

  emmy – marc johns! http://www.marcjohns.com/

  karin – flickr – ett stalle for fotografer att ladda upp sina bilder och dela. se det som typ en extern harddisk dar man kan sortera och spara alla sina bilder i originalstorlek och folk kan samtidigt titta pa dom. we heart it – funkar som tumblr typ, sparar fina bilder pa internet som folk kan inspireras av och pinna vidare. som en gemensam blogg typ. minus for de lankas nastan aldrig till sin ratta kalla.
  pinterest – en bokmarkestjanst. istallet for att spara din bokmarken i en flik pa webblasaren sparar du dom pa pinterest. hittar du en fin kjol, ett gott recept osv. alla bilder du hittar pa pinterest lankar tillbaka till originalkallan, darfor ar det sa himla bra. och istallet for att dina bokmarken bara ar for dig ar de oppna for alla.

  hannah – puss va fint!

 20. Helena M skriver

  ÅHHHH gud så himla fint alltså, jag har en stor hyresrätt på Kungsholmen och jag har hyrt ut den till första juli SEN skall jag hem och inreda, gillar tyger färger och sådant, Undrar liksom en annan om man kan göra om köket med pastell? fast jag vet inte ??? har ett underbart sovrum och ett STORT vardagsrum och ett tråkigt kök som jag funderar att hänga speglar och tavlor i, det är en diskret ljusgul färg med små vita blommor, ny tapeltserat så det bör funka, funderar på att gå till videobutik och köpa filmafficher vi sålde sådana där jag jobbade förut, Kram och TACK SANDRA FÖR UNDERBAR INSPIRATON,

 21. Madeleine skriver

  Oh så himla himla fint. Jag älskar verkligen taxväggen också, främst för att taxar är en av de bästa hundraser som finns, och de är supergulliga. Gillar också molnköket, är så sött och skulle passa bra hemma hos mig.

 22. Kajsa skriver

  Alldeles underbara hem!

 23. Hanna skriver

  Hej fina Sandra! Jag ritade precis av dig! Du kan få se här om du vill: http://tresvartkatt.blogg.se/2012/april/utkast-april-27-2012.html :) Puss ha en fantastisk fredag natt! Hoppas att du är tillräckligt frisk för att kunna dansa!

 24. Gabriella skriver

  Åh! Fint.

 25. Kaxi skriver

  Hej Sandra! Såg den här fina kragen och kom att tänka på dig. Tror att du skulle passa förträffligt i den! Mvh, Kaxi

 26. rara clara skriver

  En sån Malmstensoffa har jag hittat på loppis. Mitt bästa fynd nånsin tror jag! Min är visserligen inte rosa, men galet fin ändå!

 27. Bettina skriver

  Så himla mye fint!

 28. sandra skriver

  Randiga trappan är FENOMENAL!

  (taxen världssöt)

 29. Linn skriver

  Pinterest är fantastiskt. Som att samla på bokmärken när man var liten :) Här är min: http://pinterest.com/linnmaria

 30. lilla S skriver

  Tror detta är ditt finaste collage någonsin!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem