Kommentarer

 1. jag vet! jag har också blivit helt nerkärad i pinterest. det är beroendeframkallande på något sätt och den där carl malmstens-soffan brukar jag drömma om på nätterna.

 2. Hjärta malmstenssoffan. En likadan fast grå med prickar står i ett garage och väntat på att få flytta in hos mig. Och det pastelliga köket nr2. Undrar om man kan göra om ett hyresrättkök sådär!?

 3. First I’d make sure I had a fabulous garden. I haven’t had one in years, so it’s first on the list! Then I would make the inside of my home look like a well-balanced color bomb!

 4. hej sandra! apropå nåt helt annat! har läst din blogg länge länge och minns att du har bloggat om en konstnär som jag är desperat att komma på namnet på. Han gör söta teckningar med typ mustascher och andra knepiga saker på… hmm.. kan inte alls komma på fler ledtrådar. det enda jag minns är att hans teckningar är fantastiska! vet du vem jag menar?

 5. Var bara tvungen att skriva något fint som hände mig här om dagen.

  Jag träffade min vän jag träffar varje vecka för att träna på friskis och svettis. Jag har haft ätstörningar och varit deppig under en lång tid men efter detta passet kände jag mig stark, liksom som om jag kommit förbi mina största hinder.

  Det var under sista låten då vi låg bredvid varandra, småskrattade om min kärlek till söta små gubbar (sådana som sitter och dricker kaffe på caféer och bara ser ut att ha det allmänt fint) som hon log och sa ”min hannah är tillbaka”.

  Jag log tillbaka och tänkte att detta var sådär typiskt måste-skriva-till-sandra-niotillfem-fint.

 6. kristin – oh wow oh wow! grattis! man far tyvarr inte gora om ett hyresrattskok men nar jag bodde i sverige kopte jag klisterdekaler fran designtorget och satte upp pa kaklet, sa det kan va ett tips! Sahar sag det ut: http://www.flickr.com/photos/sandypandycandy/4361664613/in/set-72157605793132731

  emmy – marc johns! http://www.marcjohns.com/

  karin – flickr – ett stalle for fotografer att ladda upp sina bilder och dela. se det som typ en extern harddisk dar man kan sortera och spara alla sina bilder i originalstorlek och folk kan samtidigt titta pa dom. we heart it – funkar som tumblr typ, sparar fina bilder pa internet som folk kan inspireras av och pinna vidare. som en gemensam blogg typ. minus for de lankas nastan aldrig till sin ratta kalla.
  pinterest – en bokmarkestjanst. istallet for att spara din bokmarken i en flik pa webblasaren sparar du dom pa pinterest. hittar du en fin kjol, ett gott recept osv. alla bilder du hittar pa pinterest lankar tillbaka till originalkallan, darfor ar det sa himla bra. och istallet for att dina bokmarken bara ar for dig ar de oppna for alla.

  hannah – puss va fint!

 7. ÅHHHH gud så himla fint alltså, jag har en stor hyresrätt på Kungsholmen och jag har hyrt ut den till första juli SEN skall jag hem och inreda, gillar tyger färger och sådant, Undrar liksom en annan om man kan göra om köket med pastell? fast jag vet inte ??? har ett underbart sovrum och ett STORT vardagsrum och ett tråkigt kök som jag funderar att hänga speglar och tavlor i, det är en diskret ljusgul färg med små vita blommor, ny tapeltserat så det bör funka, funderar på att gå till videobutik och köpa filmafficher vi sålde sådana där jag jobbade förut, Kram och TACK SANDRA FÖR UNDERBAR INSPIRATON,

 8. Oh så himla himla fint. Jag älskar verkligen taxväggen också, främst för att taxar är en av de bästa hundraser som finns, och de är supergulliga. Gillar också molnköket, är så sött och skulle passa bra hemma hos mig.

 9. Hej Sandra! Såg den här fina kragen och kom att tänka på dig. Tror att du skulle passa förträffligt i den! Mvh, Kaxi

 10. En sån Malmstensoffa har jag hittat på loppis. Mitt bästa fynd nånsin tror jag! Min är visserligen inte rosa, men galet fin ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>